Sri Lanka & Maldiverne // Dag 4: Sigiriya – Dambulla Rock Temple

Hej med jer derude,

Nu fortsætter strømmen af indlæg om min seneste rejse til Sri Lanka og Maldiverne. Læs de forrige indlæg lige her: Dag 1+2 og Dag 3. Dagens indlæg bliver om dag fire. Dag fire var en af de rigtig lange dag, hvor vores program var spækket med forskellige aktiviteter. Derfor har jeg også lidt på fornemmelsen, at dag fire indlægget bliver delt op i flere dele, for ikke at gøre indlægget alt for langt.

Men dag fire… Hold nu op en skøn dag og sjov dag. Det var helt vildt! Så mange indtryk og forskellige aspekter af Sri Lanka. Morgenens program stod på klippetemplet i Dambulla. Om formiddagen besøgte vi en lille silkeforretning. Eftermiddagen bød på en landsby tour og sent på eftermiddagen besøgte vi …. National Park. Med for lidt søvn (jetlag is a bitch) og dette lange dagsprogram formåede jeg at falde i søvn i en bumlende jeep (ret komisk) 😀 og sov hele vejen hjem til hotellet og også hele natten = AKA no more jetlag!

IMG_3169 IMG_3177 IMG_3175

Som jeg sagde kort lige før, havde vi allerede planer fra morgenstunden, så vi var tidligt oppe og sad i bussen kl. 7.30. Det første på programmet var at besøge et meget kendt tempel i Sri Lanka, nemlig Dambulla Rock Temple. Templet hedder således og er kendt fordi det er et tempel (bestående af fem små templer) der er bygget ind i en klippe, der er opstået pga vulkansk aktivitet.

IMG_3189IMG_3202

De fem templer var alle forskellige. Men nogle ting gik igen herunder, et overvældende antal af Buddha figurer og væg- og loftmalerier. Men i hvert tempel blev forskellige historier fortalt eller forskellige slags Buddhaer vist frem. Det ene tempel hedder fx. Golden Temple fordi alle buddhaerne derinde er guldfarvede. I et andet tempel blev Buddhas livsrejse illustreret i loftmalerierne og i et tredje lå en kæmpe liggende Buddha. De har sågar været så smarte at de i et af templerne har sat en rigtig rigtig høj tone pive lyd udenfor døren, sådan så insekter o.lign. ikke kommer og nedbryder loft- og vægmalerierne. Men lyden var ikke særlig rar. Heller ikke for mennesker. Men spændende var det.

IMG_3177 IMG_3186 IMG_3185IMG_3194

Udsigten fra templet var helt fantastisk og det vrimlede med vilde aber (med sjovt hår).

IMG_3215IMG_3210IMG_3205IMG_3220IMG_3204

Det var første del af dag fire. De resterende dele skulle gerne komme ud henholdsvis i weekenden og i næste uge. Jeg håber I kan lide mine rejseindlæg. Kom endelig med feedback!

Derudover vil jeg lige benytte chancen for at sige tak for de kommentarer jeg har modtaget på nogle af mine indlæg på det sidste. Det betyder virkelig meget og jeg kan slet ikke forklare jer, hvor meget motivation og drive det giver mig. Det er helt fantastisk. Så tusind tak <3

Kys

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.