Sri Lanka & Maldiverne // Dag 7: Nuwara Eliya – Horton Plains National Park

Hej med jer derude,

Jeg håber I havde en dejlig start på jeres weekend. Vi har familieweekend denne weekend, og det betyder, at vi bare skal være hjemme, og hygge os sammen alle seks. Aftaler er “forbudt”, og familien er i fokus. Jeg var bare oppe og træne i går, og jeg havde derefter en fredag hjemme.
Men nok om weekendplaner, for det er slet ikke det, dagens indlæg skal handle om. Det bliver nemlig ugens tredje indlæg om Sri Lanka & Maldiverne. Hvis du ikke har læst de to andre indlæg, dag fem og seks, så kan du læse dem HER og HER. (Størstedelen af indlægget blev skrevet tilbage i slutningen af februar. Derfor er indledningen lidt misvisende)

Som jeg skrev i sidste afsnit, så skulle vi tidligt op. Vi skulle nemlig ud og trekke i Horton Plains National Park. I Horton Plains National Park, finder man Mini World’s End, World’s End, Bakers Falls og en masse smuk natur at trekke i. Det var nogle utroligt flotte omgivelser og sindssygt smukke udsigtspunkter. Klart et anbefalelsesværdigt sted at besøge, hvis man planlægger at tage til Sri Lanka.

IMG_3608 IMG_3612 IMG_3615

Før vi overhovedet var kommet ordentligt ind i national parken, mødte vi det sødeste rensdyr-lignende-dyr. Den var så sød og imødekommende (se engang hvordan den snuser til Mathildes hånd) Vi brugte allesammen meget tid hos den. Så meget, at vores guide blev halv irriteret, og sagde, at vi skulle videre 😀

IMG_3621 IMG_3646IMG_3624 IMG_3640 IMG_3631Det var ikke en forfærdelig hård trek. Stierne var helt fine, og de var til at gå på. Vi mødte folk i alle aldre, som jeg synes beviser det meget godt. En ting der fascinerede mig meget var, hvordan man kunne se jordens forskellige lag, og hvordan de havde forskellige farver.

IMG_3651 IMG_3662 IMG_3661 IMG_3659 IMG_3666

Første stop blev Mini World’s End. Her var en utrolig udsigt. Man kunne se ud over bjergene og ned i dalen, hvor naturen blomstrede så smukt, så smukt. Vejret var fantastisk og den blå himmel gjorde et hvert billede til en drøm. Som I kan se på det nederste billede, gik vi videre mod World’s End/Verdens Ende bagefter. Her var turen lidt mere ujævn, men stadigvæk ikke alt for udfordrende. Udfordringer kom først senere. Trust me.

IMG_3674 IMG_3679

Kan I se hvad jeg mener? Det var ikke så galt at gå på. Kun en smule ujævnt.

IMG_3684 IMG_3685 IMG_3689 IMG_3694 IMG_3700

Som I kan se her, så var det blevet utroligt diset, da vi nåede frem til Verdens Ende. Så her har udsigten sikker været utroligt smuk, men vi kunne ikke rigtig se det. Men det var stadig flotte omgivelser og en utrolig oplevelse, at befinde sig så højt oppe. Man føler sig lige pludselig rigtig lille, når man har “hele” verden omkring sig.

IMG_3706 IMG_3730 IMG_3752 IMG_3756 IMG_3760

På billederne ovenfor kan I se vores vej gennem national parken. Det sidste “check point” på vejen var Baker’s Fall. Et stort – og larmende – vandfald. Men det var utroligt flot, og det var en god afslutning på vores trek. Det havde nemlig været ret svært og udfordrende at komme op til vandfaldet. Det var så stejlt, ujævnt og på ingen måder børnevenligt…. Det var faktisk det eneste tidspunkt, hvor turen blev rimelig hardcore. Ellers var det en meget neutral trekkingtur.

IMG_3770 IMG_3794 IMG_3789 IMG_3778 IMG_3783

…..

IMG_3805 IMG_3827 IMG_3833 IMG_3836 IMG_3838

På de to ovenstående billeder kan I se den rute vi gik, og hvor langt der var til de forskellige “check points” fra startpunktet. Den orange rute på kortet var den rute vi fulgte. Men vi tog mod Mini World’s End først.

IMG_3845 IMG_3850 IMG_3852

Og til aller aller sidst! Så mødte vi lige endnu et rensdyr <3 SO CUTE! Den her havde det flotteste gevir og igen kunne vi ikke lade den være. Så igen var vores guide lynhurtig til at kalde på os og sige, at vi skulle tilbage i vores busser… Efter turen er vand virkelig tiltrængt, så husk at drikke rigeligt med væske, hvis i skal på denne tur!

Mange kys

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.