Sri Lanka & Maldiverne // Dag 9: Ella – Rawana Falls

Hej med jer derude,

Glædelig 1. maj. Ny måned, ny start og ikke nok med det er det også ny uge, ny start. Er du faldet af på den, så er dagen i dag, en ny mulighed for at komme tilbage på sporet. Jeg har selv, siden sidste weekend, endelig fået motivationen tilbage, og det er helt fantastisk. Så jeg udnytter det fuldt ud, og med alle de ting jeg får ordnet i løbet af dagen, gør mig kun endnu mere motiveret. Sådan en dejlig god cirkel.

Men nok om mandagsmotivation. I dag er det blevet tid til endnu et rejseindlæg. Det er blevet tid til dag nummer ni på Sri Lanka/Maldiverne-turen. Læs mere om dag syv og otte HER og HER.

Dag 9 / Torsdag d. 3. november 2016:

Dag ni var egentlig ikke noget særligt og heller ikke spækket med ting på programmet. Men det gjorde os ikke synderligt meget, da vi havde haft et tætpakket program indtil denne dag.

Vi startede dagen med en kort udflugt til Rawana Falls. Der var et stort og meget flot vandfald i Ella. Vores guide havde dagen forinden fortalt os, at vi skulle tage badetøj med/på, så vi kunne vade i vandfaldet. Klædt i badetøj og vores almindelige tøj, gik vi glade og spændte hen til vandfaldet indtil vores guide så siger, at vi altså ikke kan bade i vandfaldet…. Det var ret underligt, og vi blev allesammen lidt små skuffede. I det mindste kom vi hjem med gode billeder.

IMG_3974IMG_3998 IMG_4002

Jeg har prøvet at fange hele vandfaldet, så I kunne se, hvor stort det egentlig er. Samt dele af vandfaldet, da der var rigtig mange små søde kroge i det. Ligesom den i ser ovenfor.

IMG_3997 IMG_3989

Der hvor vandfaldet løb ud under broen/vejen, der samledes der en lille gruppe aber. De hoppede rundt, og sprang henover vandet. Hvor mange aber kan I tælle?

IMG_4006IMG_4007

Da vi kom tilbage til hotellet, postede vi vores postkort, købte snacks og gik på café Chill. Her drak vi lækre milkshakes, og nød den hyggelige stemning som caféen havde.

IMG_4010 IMG_4023 IMG_4020

Prøv at se alle de søde menukort og prisskilte og selvfølgelgi også alle farverene. Den var spækket med ungdommelighed, farver, glæde og surfer-feeling. Chiiiiiiill…..

IMG_4014 IMG_4013 IMG_4011

Da vi kom tilbage på hotellet spillede vi UNO, slappede af, jeg fik redigeret billeder og skrevet dette indlæg. Da vi nåede hen på aftenen tog vi tilbage til centrum for at spise god mad (på Ice Cube, da Chill var for proppet) her gik vi all out og spiste dessert også. Her fik jeg bananpandekager med is. SÅ lækkert. Hvad der var knapt så lækkert var, at der var fem/seks herreløse hunde, der fulgte efter os hele vejen tilbage til hotellet, og de lagde sig til at sove ude foran vores værelser. Not cool. Jeg er ikke så god til hunde, og når de så er herreløse/vilde, så er det bare endnu værre….

So beware of herreløse hunde i Ella!

Men alt andet var jo superskønt.

Jeg håber, at I stadig nyder at læse med <3

Kys

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.