SUMMER BEAUTY // THE SUSTAINABLE WAY

Hej venner,

I ægte sommer stemning, så tænkte jeg, at jeg ville lave et lille beauty indlæg med mine sommerfavoritter. For jeg har da samlet mig et par stykker ? Og selvfølgelig er de #sustainable, som min søster ville sige.

Solcremen nævnte jeg også i mit BEACH ESSENTIALS indlæg. Men den ER altså virkelig god OG OG OG jeg fandt ud af, at man godt kan få den i en parfumefri version (og til samme pris!) Så jeg er MEGA glad og har optur på over, at den så bliver en “kolbe A” solcreme i følge Kemiluppen. Jeg ved Derma også laver nogle gode og miljø- og menneskevenlige solcremer. Men dem har jeg ikke selv prøvet, så kan ikke udtale mig så meget om selve produktet. Jeg er hysterisk med min solcreme. Jeg går aldrig ud i solen uden solcreme på. Jeg skal ikke nyde noget. Så solcreme er et must!

Concealer, Blush & Bryn er mit sommerlook, hver EVIG ENESTE sommer! Jeg er ikke så fan af fuld make up om sommeren. Mest fordi jeg har ultra fedtet hud og kombineret med ultra varmt vejr, så føler jeg at min fjæs det smelter af…. NOT NICE. Så en lækker concealer til lige at tage det værste, en blush til at give mit ansigt lidt liv og bryn produkt til lige at definere brynene og give mit ansigt løft og kant + jeg elsker blush og at lave mine bryn. Det kan bare noget ?

Produkterne i collagen er alle fra Miild. Blushen og Brow-kittet ejer jeg ikke selv, men jeg ønsker mig begge ting til når jeg løber tør for den blus og det brynprodukt jeg har lige nu. Så det er bare til at demonstrere mit punkt med.

LÆBEPOMADE, er et must for mig. Og ikke kun om vinteren. Sommerens varme + tørre luft kan virkelig suge alt liv ud af mine læber. Så en læbepomade er fast inventar. Den læbepomade jeg har er fra min lokale helsekost. Læbepomaden i collagen er fra Ecooking og har fået kolbe A vurdering af kemiluppen. (Hvis du vælger den der hedder “neutral”)

Vandflaske. Fordi vand er godt. For dit helbred og for din overordnede sundhed, der jo har indflydelse på, hvordan din hud ser ud.

DEODORANT den kan jeg ikke leve uden om sommeren. Jeg er et af de mennesker der sveder ufatteligt nemt (TMI?) så en deo er min bedste ven. Og den på collagen fra Schmidt’s kan jeg anbefale. Den er altså god nok! Og indeholder ikke alle mulige skøre ingredienser.

 

Det var vist alt for nu. Jeg håber I nød at læse med og fortæl mig endelig om jeres sommer beauty produkter. Er der noget I bare ikke kan leve uden?

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.