Sundays are for Suits

Time is precious, waste it wisely.

Hej med jer derude,

Jeg elsker bare dagens citat! Hvad med jer? Ironien er helt fantastisk og bryder med det her perfekte billede af, at vi alle skal være super produktive hele tiden. Selv er jeg vild med at have mange planer og proppede dage, jeg elsker når der er run på og er altid godt humør om aftenen, når jeg har været super produktiv i løbet af dagen. Men min søndag derimod, den er altid en undtagelse. Jeg elsker at slappe af og spilde min tid “fornuftigt” 😉

I dag er egentlig en stille og rolig dag, jeg har ikke lavet det helt store. Kun lige arbejdet her i eftermiddags. Søndag er familiedag hjemme hos os, hvor vi bare nyder, at vi er fuldtallige og derfor kan hygge sammen, spise sammen osv. Men det er også dagen, der står på fuldkommen afslapning og det ser jeg altid frem til. Jeg er et af de der mennesker, der altid er i gang med en eller anden tv-serie. Serien jeg er i gang med lige nu, har I måske regnet ud gennem titlen…. Det er Suits.

suits 1

Det er umiddelbart en serie jeg ikke helt ville have overvejet at gå i gang for nogle måneder siden. Titlen fangede mig aldrig rigtig, så jeg gav mig ikke en gang til at klikke ind og læse beskrivelsen. Men det fortryder jeg ikke, at jeg gjorde sidste weekend for hold nu op, jeg er hooked! Serien indeholder alt hvad man (læs: jeg) ønsker sig i en serie og sammensætningen af roller er helt perfekt.

suits1-suits-season-4-what-makes-the-perfect-episode-spoilers-jpeg-279856

Der er flirteri, drama, attitude, spænding og humor. Alt samlet i et stort advokatfirma – Pearson Hardmann, der er lokaliseret i New York i en typisk scyscraper bygning med den ultimative glasfacade. Der er ikke sparet på det stereotype overhovedet. Men det er vel også en af grundene til, at man kan lide det (guilty pleasure much?)

Jeg kan ikke lade vær med at anbefale den, for jeg blev fanget allerede efter 10 minutter af første episode. Så giv den et kig!

I må have det helt fantastisk og så ses vi snart igen.

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.