Sustain Daily Podcast // Søndagshygge

Hej venner,

I dag er det søndag. En af mine yndlingsdage. Søndag for mig er bare lig med hygge og ned-i-tempo-aktiviteter. Det er dagen hvor jeg nyde roen og bare tage dagen som den kommer. Den søndag er jeg faktisk på vej hjem til Helsingør. Det er jeg i anledning af min farmors fødselsdag i morgen. Den fejrer vi med en god frokost og hygge i haven. Det er jeg sikker på! Det er altid så hyggeligt hos min farmor og jeg er så glad for, at jeg tilfældigvis havde fri de her to dage, så jeg kunne tage hjem og fejre hende <3

Mendet som det her søndagshygge indlæg i virkeligheden skal handle om, det er Sustain Daily’s podcast. Hvis ikke I kender Sustain Daily, så er det et webmagasin og influencernetværk drevet af fantastiske frivillige ildsjæle, der allesammen – men på hver deres måde – brænder for at inspirere til en mere bæredygtig livsstil. Og udover deres dejlige webmagasin og flotte trykte magasin (som jeg har skrevet om her) så har de også en podcast som man kan lytte til gennem sin foretrukne podcast app.

(billede lånt (med tilladelse) fra Sustain Dailys hjemmeside sige-pyt-2-1170×780.jpg)

Jeg slugte første sæson af deres podcast sidste sommer og jeg var så ked af det, da jeg hørte den sidste episode. For hvordan skulle jeg kunne vente på sæson to?? Men tiden er fløjet og nu er den her. Og det skal da ikke være nogen hemmelighed, at jeg allerede har lyttet til alle episoderne bortset fra de to nyligt udgivne. Men dem skal jeg jo lytte til i dag, alt i mens jeg sidder på færgen/bussen på vej hjem.

Det er Johanne Stenstrup og Emma Slebsager, der står bag den hyggelige podcast, hvor de gang på gang inspirerer en til at leve lidt mere bæredygtigt og tænke miljøbevidsthed ind i sin hverdag. De har diskuteret emner som “bæredygtig beauty”, “10 ting du kan gøre nu” og “det første skridt”. Her giver de konkrete tips og tricks til ting vi allesammen kan gøre eller i hvert fald reflekterer over. For det er også en af de gode ting ved podcasten, Johanne og Emma, gør det nemlig også tydeligt, at vi ikke kan gøre det hele på en gang. Så det er okay “at sige pyt” og “at vi ikke kan vide alt” og “håbløshed” er en helt naturlig følelse at brænde inde med, når man gerne bare vil redde planeten NU. Pigerne snakker om tunge og lette emner, men alt sammen på et niveau hvor selv klima-newbien kan være med <3 Og jeg helt klart at det er det der er med til at gøre podcasten en af mine yndlings – udover at det handler om bæredygtighed selvfølgelig 😉 Jeg ryger direkte ind i deres lille univers og får bare mega meget lyst til at deltage i samtalen. Og det ser jeg som et fantastisk tegn!

Så savner du et klima/bæredygtigheds-podcast på et dejligt søndagshygge plan, så kan jeg varmt anbefale Sustain Dailys podcast. Episoderne kommer ud lørdag morgen/formiddag og ligger frit tilgængeligt. Så giv den et lyt, hvis det er noget for jer og fortæl mig endelig, hvad I synes! <3 Det kunne være mega hyggeligt.

 

Ha’ en dejlig søndag venner! Og nyd den <3

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.