SUSTAIN YEARLY JULEMAGASIN 🤶🏽

Hej venner,

Jeg håber stadig I læser med derude og ikke blev tryllefanget alt for meget i går til Black Friday. Jeg kunne skrive et indlæg i sig selv om det fænomen, men jeg vil spare jer for det sure opstød (i hvert fald i år 😉) I stedet vil jeg snakke om noget helt andet. Noget rigtig dejligt og hyggeligt nu hvor vi nærmer også den skønne juletid. En ting jeg gør mere til jul er at opholde mig indendøre, men det kræver også lidt flere aktiviteter at give sig til, så når jeg har fået spat af Mariah Carey og har spist mig mæt i brunkager, nyder jeg at komme lidt ned i gear. Og det kommer jeg især ved at sætte mig ned og læse. Det skal være interessant, absolut. Ellers sker det ikke. Men i år interessen garanteret! For den skønne redaktion fra Sustain Daily har lavet det smukkeste julemagasin. I så måske, at jeg skrev om deres Pre-Launch party jeg deltog i til tilbage i oktober? Ellers kan I læse om det HER.

billede lånt af Sustain Daily

Magasinet er tyndere end deres andre magasiner (og derved også billigere, det koster 99 kr) men deres almindelige magasiner skal også dække et helt år… Så der er en sammenhæng der. Men på trods af at magasinet er tyndere, så er det spækket med godt indhold. Jeg har allerede læst mig i gennem rigtig meget af det og sammen med Nicolai læste jeg bl.a. afsnittene om de råvarer vi bruger til al den bag vi laver til jul. Vanilje, kakao (til chokolade) osv. Vi havde nemlig forinden snakket om prisen på vaniljestænger og så kunne jeg jo lige brillere med artiklerne fra Sustain Yearly Jul 😉 Bæredygtighed er nemlig ikke noget han i syndeligt stor grad tænker på, men han elsker at læse nyheder, så han er bevidst om det. På den måde var det ret rart at dele det øjeblik med ham og blive klogere på, hvilken sammenhæng prisen på vaniljestænger har med bæredygtighed og klima. Derudover har jeg læst alle opskrifterne hæhæ. Det gør jeg altid i deres magasiner og jeg må sige at deres stop-slikspild-chokolade brud ser MØG LÆKKERT UD!!! Wow…. Og en mega god idé jo.

billede lånt fra Sustain Dailys Instagram 

billede lånt fra Sustain Dailys Instagram

 

Magasinet rummer meget mere end artikler om udsatte råvarer og opskrifter. Der er også små DIY projekter, så man kan lave den fineste julepynt og pakkekalendre. De har interviews med seje klimaaktivister og så er der er masser af inspiration til julegaver, der IKKE er materielle. Så de kommer rundt om alle aspekter ved julen, hvordan vi kan gøre den mere bæredygtig og undgå al den spild der er omkring højtiden.

billede lånt af Sustain Daily

billede lånt af Sustain Daily

 

Kunne det være noget for dig? Hvis ja, så forhandles magasinet på Sustain Dailys egen webshop lige HER og hos en lang række forhandlere rundt om i landet. Se listen her.

Tak til Sustain Daily for, at jeg måtte låne jeres smukke billeder! De er fantastisk smukke og fanger bare magasinets ånd helt perfekt. Så tak! Og forresten, en lille servicemeddelelse til alle jer i København og omegn, I kan møde de fantastiske Sustain Daily mennesker (og mange andre) i weekenden på Bæredygtigt Pop Up marked i Århusgadekvarteret i Nordhavn.

 

Det var alt for nu. I hører fra mig igen i morgen 😉

God lørdag

Mange knus og kys

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.