The Color Run Night!

One run closer to being sexy as fuck

Hej med jer derude,

I dag er det fredag og hold op hvor har jeg set frem til den her weekend. Min sygdom (aka allergi – wtf?!?!?!) er næsten væk, juhuuuuuu! Så nu vil jeg nyde, at jeg er delvist frisk igen og kan lave noget andet end at ligge i min seng og dø.

I dag er først stået på arbejde, men havde fri kl. 14 – LÆKKERT! Så har bare slappet af herhjemme siden det, planlagt en ny video og senere i aften står den på The Color Run Night!! Det glæder jeg mig mega meget til, dog bliver festen ikke ligeså fed som sidst jeg var afsted, for mit helbred betyder også, at jeg må gå ruten og tage hjem direkte efter for at spare mest muligt på min energi. Men det er okay. Det bliver nice alligevel.

Jeg var afsted tilbage i maj til det almindelig The Color Run og det var super skægt. Det er én kæmpe fest og alle er så på og så glade, at man ikke kan andet end at have det fedt. Det er fuldstændig ligegyldigt om man er god til at løbe eller ej, folk deltager og gør sit og på denne måde er alle aktive. Derfor er det måske ikke et løb for den seriøse løber, medmindre man ønsker at prøve noget utraditionelt og få et lille afbræk i sit almindelige løbe “skema”. Hvis det ikke er løbeturen der gør dig sexy as fuck, så kan det være al den dans og glæde, der gør en sexy as fuck 😉 For The Color Run er bare = farver, glæde, fest, musik, dans og smil. Det er fedt. I kan læse mere om The Color Run Night her. Jeg kan i hvert fald kun anbefale jer at deltage, så hvis I har overvejet det – GØR DET! Saml en gruppe venner/familie whatever, man er garanteret nogle optur timer.

Her er lidt billeder fra da jeg var til The Color Run 2015 i Valbyparken:

IMG_0767 IMG_0783 IMG_0758

Fik også hilst på Citybois 😛 Det var et meget sjovt øjeblik. De er sgu søde de to!

IMG_0817

(iPhone kvali – I know….)

Jeg håber I har det fantastisk og så ses vi snart igen.

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.