The Perfect Summerdress // Nelly.com

Hej med jer derude,

Det her indlæg havde jeg i tankerne, da Nellys udsalg stadig var i gang og solens stråler bagte på vores kinder. Men altså nu er det møghamrende gråt udenfor, så jeg føler lidt, at det har mistet sin glæde. Dog synes jeg det var ærgerligt at droppe indlægget, for det kunne jo stadig gå hen at være nyttigt! Af egen erfaring ved jeg, at sensommeren også er sæsonen for de større begivenheder såsom runde fødselsdage, bryllupper, barnedåb, you name it… Sidste år var jeg selv til min brors bryllup som I måske husker fra dette indlæg. I år står den på en 60-års fødselsdag + min egen 20 års fødselsdag, der kombineres med to af mine søstre, der bliver henholdsvis 18 og 16 år. Så der er begivenheder nok at tage af. Derfor tænkte jeg, at et indlæg med disse fine kjoler fra Nelly stadig var passende. Under alle omstændigheder kan det i hvert fald give jer lidt inspiration, hvis I selv står og skal til et arrangement inden for de næste to måneder. Alle kjoler befinder sig indenfor dejlige rimelige priser, der ikke giver en ondt i maven og samvittigheden, når ordren er trykket hjem. Heldigvis for det! I kan se der både er lange og korte, alt efter hvad man er til eller hvilken event det er. Jeg er selv faldet pladask for de to lange kjoler og den navy oppe i højre hjørne. Hvilke(n) er din favorit?

The Perfect Summer Dress

 

Jeg håber I kunne lide indlægget og kig endelig forbi igen i morgen, for der kommer der et indlæg om min ret uventede to ugers pause/ferie fra bloggen.

Men indtil da må I have en dejlig mandag.

Kys

Cams

OBS! Husk at følge mig og bloggen ved at tilmelde jeres mail ude i tilmeldingsfeltet til højre <3 It means a lot!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.