Things I Must Own Before The End of 2016

Hej med jer derude,

De sidste tre år, har jeg omkring nytårs tid logget ind på min polyvore-bruger og lavet en collage over de ting jeg simpelthen bare MÅ eje inden året er omme. Jeg synes altid selv at det er en god idé fordi jeg får samlet mine tanker og fundet ud af, hvad er det egentlig helt præcist jeg ikke vil stå foruden, når det næste år begynder. Det hjælper mig til at spare op og holde fokus på, hvad mangler jeg eller hvad kunne jeg helt vildt godt tænke mig. Mange af gangene har jeg faktisk fået købt alle de ting der har stået på min liste, men der kan sagtens være en ting eller to, jeg IKKE fik investeret i.. fx. et par hvide Nike Air Max. De mangler stadig – sammen med NAKED 3 paletten. Men det er rart at have et overblik og det skaber en rød tråd for mig og forhindrer mig også mange gange i, ikke bare at købe løs af alt muligt, som jeg i sidste ende, slet ikke stod og manglede. Og det er jo surt.

I kan se min collage fra sidste år lige her og lige nedenunder, kan I se min collage for i år!

What I Must Own Before The End of 2016

 

Jeg gider ikke gå for meget i detaljer, men jeg synes alligevel, at jeg vil knytte en lille kommentar til de enkelte ting. Termokruset fra Bodum er bare super praktisk at have, da jeg drikker super meget te og aller helst mit eget :3 Det par sneaks I ser på collagen har jeg været forelsket i, siden de kom ud i starten af sidste år. Come to Mama! Naked paletten er totalt en luksusitem, men for helvede, den er jo så flot… Jeg kan ikke lade vær med at føle, at jeg har brug for den. Uret har jeg haft før, men mistede det for et års tid siden og har derfor også manglet et ur lige siden. Derfor er det på collagen. Jeg vil have mig et nyt ur. Det sidste på collagen er et billede. Men det er ikke billedet jeg ønsker mig, næh tværtimod, jeg ønsker mig, at 2016 bliver året, hvor jeg kommer ud og oplever verden. Og jeg kan da allerede afslører nu, at jeg har sat datoen for min første rejse. Men det kommer I til at høre mere om meget snart!

Ellers så håber jeg, at I har det helt fantastisk og så ses vi snart igen.

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.