THROWBACK TIL DA DET HELE BEGYNDTE…

Hej venner,

Nu er det snart ved at være to år siden, at jeg startede bloggen her og youtube. Og hold op for en rejse! Jeg kan slet ikke forstå, hvor tiden er blevet af, men jeg kan mærke på mig selv nu, at jeg er ved at finde min plads i denne blogger/SoMe verden, og det glæder jeg mig mega meget over, og jeg glæder mig endnu mere til, at jeg kan dele det med jer også. Men I må være lidt tålmodige, for der går lige lidt tid endnu, og jeg vil gerne have så meget som muligt på plads inden det hele løber af stablen. Så en eksakt dato har jeg altså ikke. Endnu. 😉

Men jeg er helt sikker på, at det nok skal blive godt. Jeg er spændt som et lille barn!

Mens I venter, kan I jo lige se denne video, som var min første “rigtige” video på youtube. Foruden min kanaltrailer som I kan se lige HER.

Samtidig synes jeg også lige, at vi I fællesskab skal læse mit første indlæg her på bloggen. Det er der link til lige HER 🙂 Det er vildt sjovt at læse/se. Der er virkelig sket en forskel. Det tænker man bare slet ikke over fra dag til dag…

Jeg håber I kan hygge jer lidt med mine gamle videoer og indlæg <3

Mange kys

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.