Tillykke med Fødselsdagen

Hej med jer derude,

Det her bliver ikke rigtig et Thailand-indlæg, da jeg lige skal have overført billederne først. Men til gengæld bliver det en lille fødselsdagshilsen til min søster, far og mor, da de alle tre har fødselsdag lige i røven af hinanden. Karoline d. 23, min far d. 24. og min mor i dag (d. 25). Derfor tænkte jeg, at jeg ville dedikere lidt tid til dem, især nu hvor jeg er så langt væk fra dem! Hvis I læser med I tre, så ønsker jeg jer alle tre et kæmpe stort tillykke med fødselsdagen. Jeg håber I har haft nogle dejlige forårsdage i DK og hygget jer i hinandens selskab. I må hilse hele familien, når I mødes til familiefødselsdag d. 2. april. Det vil jeg blive rigtig glad for! Jeg elsker jer utroligt meget og er så glad for, at I tog med ud i lufthavnen. Hvad jeg glæder mig rigtig meget til er, at se jer alle sammen igen, når jeg kommer hjem, så jeg kan fortælle jer om alle de fede oplevelser. Jeg savner jeres nærvær og sætter kun endnu mere pris på det, nu hvor jeg er væk! Mange tusinde kys, kram og HURRA til jer.

Lige nu har vi siddet på vores værelse i en times tid eller to og taget en slapper fra solens stråler. Nok meget fornuftigt, så vi ikke bliver røde rejer. Hanna tager en lur og jeg sidder og roder med blog, YT osv. Prøver at uploade en “gør klar med mig” video som jeg fik redigeret færdig på flyet, men der er lidt tekniske problemer… Det er klart. Vi har planer om at tage ud og se en ny strand her til aften, spise lidt god mad, handle ind og bare sluge det hele til os. Derudover har vi super spændende planer for dagen i morgen! Det skal I nok komme til at høre mere om, bare rolig.

Btw… Tror jeg er blevet solbrændt i hovedbunden – Det gør hammer nas, når jeg rør ved min skilning. Av av.

Her er lige lidt billeder (af noget) af min skønne fam! På billedet nedenunder, ser I mig sammen med de tre søde fødselarer (Undskylder på forhånd, at billederne kun er fra iPhone, men det er dem, hvor øjeblikkene er fanget på den bedste måde!)

IMG_4097

IMG_1721 IMG_1691 IMG_0076_2

IMG_1741 IMG_1744

Min aller skønneste familie <3 Så meget kærlighed i de billeder. Jeg bliver så rørt.

Men vi ses snart igen.

Cams

P.S. Til min mor eller mine søskende. Er I ikke søde at fortælle mig, om far blev glad for sine gaver? På forhånd tak.

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.