Tilmeld Jer via Mail og Få Alle Mine Opdateringer!

Hej med jer derude,

Jeg sad for nogle dage siden og rodede med bloggens udseende, da jeg lidt går og roder med, at lave designet om. Men da jeg lige skal finde ud af, om der er penge til, at jeg kan købe et tema, så måtte jeg nøjedes med de små detaljer. I har i lang tid (siden bloggens start) kunne følge min blog via Bloglovin’. Bloglovin’ er en platform, der er super god til mennesket, der læser en masse forskellige blogs og derfor ønsker et overblik over dem alle. Her kan man nemlig følge alle de blogs man vil og så virker det egentlig lidt som Facebook, Instagram & Twitter, hvor man har en startside/feed, hvor alle opdateringer/blogindlæg fra alle dem man følger kommer op. Det kræver at man opretter en bruger dette kan man gøre på forskellige måder. Man kan logge ind gennem Facebook bl.a. men man kan også bare oprette en bruger ved brug af sin e-mail. Hvis jeg selv skal sige det, så er Bloglovin’ den bedste løsning til blogelskeren. Men hvis man fx. som min mor, kun vil følge med på min, så er det bestemt ikke det bedste bud. Derfor har jeg fået lavet en ny tilmeldingsmulighed på min blog. Måske har I set den, måske har I ikke. Men muligheden er der under alle omstændigheder. Jeg har ude i min sidebar i højre side af skærmen lavet et lille afsnit der hedder: Hold Dig Opdateret på Nye Indlæg. Her kan man blot nøjes med at indtaste sin e-mail-adresse i det lille blanke felt og derefter vil man modtage en mail, hver gang jeg opdaterer her på bloggen.

Jeg ville bare lige dele nyheden med jer og så glæder jeg mig til, at I bedre kan følge med <3

Mange søndagsknus herfra

Cams

Husk lige at smide din mail ude i tilmeldingsfeltet, så ville jeg blive rigtig glad!

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.