To Bøger I Skal Læse Lige NU!

Hej med jer derude,

Jeg håber, at I allesamen får en mucho lækker fredag <3 Jeg skal ikke noget specielt, men det gør ikke spor. Mine weekendplaner er ikke så vilde. Jeg skal arbejde i morgen fra 12-15, og ellers sker der ikke noget vildt. Jeg ville gerne have været til Les Mills Release weekend i fitnessdk, men altså… Jeg vil hellere arbejde og tjene en lille skilling 😉 You know?

Hvis I ligesom mig, har ekstra fritid denne weekend. Så har jeg en idé til hvad I kan lave. I kan gå i gang med en (ny) bog. Jeg er én bog fra at have læst ALLE de bøger jeg ejer… Og jeg mangler kun 20 sider eller sådan noget i den stil. Så jeg vil sætte mig til at læse den færdig her i weekenden. Så kan I læse sammen med mig? De bøger jeg har læst “fornyligt” (tre/fire måneder siden) kan jeg virkelig anbefale. Det er to vidt forskellige bøger, men er begge to rigtig gode efter min mening.

HANEKAMP – da krigen brød ud mellem APPLE og GOOGLE

HANEKAMP

Den her bog afviger totalt fra hvad jeg normalt læser. Jeg elsker fiktive følelses-proppede romaner. Men den her er vidst nok den ultimative modsætning. HANEKAMP, som I jo nok har regnet ud, handler om Apple og Google og hele it-industriens konstante konkurrence. Kampen om at producere det nyeste og det bedste produkt, der vil revolutionere markedet, og vælte forbrugerne omkuld. Den er skrevet af journalisten Fred Vogelstein, der virkelig har sat sig for opgave at undersøge sagen til punkt og prikke. Men det har han helt sikkert opnået, for man kommer virkelig vidt omkring hele industrien, virksomhederne, de store hjerner bag, problematikkerne og ikke mindst de ting vi ikke vidste en dyt om. Bogen her var virkelig en øjenåbner. Jeg fik så mange ting oplyst om hele it branchen som jeg bare aldrig nogensinde har tænkt over. Så hvis man interesserer sig lidt for eller bare har lyst til at vide mere om it, Apple, Google og hele menneskehedens udvikling i forhold til teknologi og forbrug. Så kan jeg godt anbefale den her bog.

Will Grayson, Will Grayson

Will Grayson, Will Grayson

Hvis I ligesom mig er til de følelsesproppede romaner, så vil I ikke gå galt med den her bog. Efter to mislykkede forsøg med John Greens “Paper Towns” og “An Abundance of Kathrines”, var det en fornøjelse at læse denne bog. Den er et samarbejde mellem John Green og David Leuithan, og historien er helt fantastisk. Den tager fat i emner som kærlighed, ungdom, homoseksualitet, og jeg faldt pladask for det 😛 Jeg tog mig selv flere gange i ikke at ville lægge bogen fra mig. Det var helt klart også opbygningen af bogen, der var med til at efterlade mig hungrende efter mere. Den var opbygget på en måde, jeg aldrig har oplevet før, og det var totalt gennemført! Jeg vil ikke sige hvordan den er opbygget, det er for tarveligt at ødelægge oplevelsen. Hvis I vil finde ud af det, så synes jeg at I skal læse bogen <3

Vær klar på flere indlæg om bøger (ja, jeg er lidt af en bogorm) som er interessante at læse. Jeg har i hvert fald et mere i tankerne lige nu. Hvornår det kommer op ved jeg ikke endnu. Men alle jer modeinteresserede, I kan glæde jer. Det kommer nemlig til at handle om street style.

Jeg håber, at I får en FREMRAGENDE weekend!!

Kys

Cam

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.