TRESemmé BOTANIQUE

Hej med jer derude,

Jeg håber, at I allesammen har haft nogle lækre dage med varme og solskin. Jeg har i hvert fald nydt at hoppe i sommerkjoler og shorts på arbejde. Det har været så skønt. Dog har jeg været slemt forkølet siden i lørdags, så jeg har ikke kunne lade solens stråler sætte det sidste præg på min hud… Øv… Men det går nok. Heldigvis.

Men nok om solbrun hud. I dag skal vi snakke om lækkert og sundt hår. Som I måske har set på billeder, har jeg rigtig langt hår og det har jeg haft størstedelen af mit liv. Jeg er rigtig glad for at have langt hår og jeg føler mig ikke som mig selv, hvis ikke jeg har langt hår… Der er så meget af min identitet i mit hår. Det lyder rigtig underligt, men jeg kan ikke forklare det. Med langt hår kommer også en masse (og grundig) pleje. Jeg har prøvet utallige shampooer og balsam. Men fornyligt lagde jeg mærke til TRESemmés nye serie Botanique, der stod på hylderne i Matas. Der gik noget tid før jeg besluttede mig for at købe dem. Men da de kom på tilbud til 28 kr pr. stk. kunne jeg ikke holde mig tilbage.

IMG_2719IMG_2728 IMG_2730IMG_2720

Jeg har brugt serien den sidste månedstid og jeg er virkelig imponeret. Både shampoo og balsam efterlader en lækker duft af kokos og jeg har fået så mange komplimenter på duften. Nicolai er ret glad for duften :3 Men udover den skønne duft, så har både shampoo og balsam virkelig gjort mit hår smidigt og blødt. Det er lang tid siden jeg virkelig har oplevet forandring på mit hårs udseende, så jeg fortryder ikke ét sekund at have købt sættet. Selvom denne serie er Nourish & Replenish, så bliver mit hår (heldigvis) ikke fedtet hurtigere. Jeg kan stadigvæk vente 3-4 dage mellem hver hårvask. Så det er jeg virkelig virkelig glad for. Samtidig med at de virkelig plejer, så giver det samtidig en ren og frisk følelse. Hvad mere kan man ønske sig? Jeg kan i hvert fald ikke klage og kan kun anbefale serien. Hvis I derfor overvejer at købe den, så gør det!

IMG_2724

Derudover er det fede ved denne hårpleje duo, at den bygger på mange naturligt styrkende og reparerende remedier såsom aloe vera og kokos olie. Serien er silicone-fri, men ikke sulfat fri. Dog har jeg læst mig til i dette blogindlæg, at den ikke indeholder nær så mange sulfater som TRESemmés andre og tidligere produkter. Både shampoo og balsam forhandles i Matas og almindelige supermarkeder.

Jeg håber at I får en MEGA lækker weekend.

1000 kys herfra!

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.