Tuk Tuk Rides

Hej med jer derude,

Her får I endnu et indlæg om Thailand. Jeg føler, at det aldrig stopper. Men så igen, jeg havde også en lang pause fra blogging under og efter min rejse, så det er jo klart, at det har forsinket tingene. En ting jeg altid vil huske fra min tur til Phuket er deres trafik og deres transportmidler. Heriblandt de berømte Tuk Tuks! De var altså sjove og klart den billigste måde at blive transporteret på. Vi havde i hvert fald nogle sjove stunder i de forskellige Tuk Tuks og jeg har da også samlet lidt forskellige billeder.

Derudover er jeg MEGA GLAD! For da jeg tjekkede statistikkerne for bloggen i dag kunne jeg se, at der i går har været 24 inde at kigge PÅ MIN BLOG. Det er det højeste daglige antal jeg har haft indtil videre og jeg er mega stolt. Jeg er klar over, at det er ingenting i forhold til det store bloggerunivers. Men i min lille bloggerbobbel er det en helt masse. Derudover er jeg også ved at nærme mig 100 subscribers på Youtube, på trods af min inaktivitet der. Så mega lækker mandag.

IMG_1207IMG_1208

Det her er Sayans Tuk Tuk. Sayan var ham vi nærmest “hyrede” til at køre os rundt. Han var billig, loyal og vi skrev bare dagene + tidspunkterne vi skulle hentes på ned på en lap papir og gav det til ham.

IMG_1209 IMG_1339

Nedenfor ser I et billede fra en langt mere festlig Tuk Tuk med anlæg, blinglys og baduljen. Dem er der masser af. Men forbered jer på at skulle betale mere for en Tuk Tuk med anlæg end en uden 😉 Just a tip!

943816_10208580191203162_6569747437647041240_n

 

Tusind tusind tusind tak til alle jer der læser med eller blot tager et kig. Det betyder al verden for mig.

I må have en lækker mandag aften

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.