UGEN DER GIK #32 // INTROUGE, FREDAGSBAR & EN JOBSAMTALE

Hej venner,

Jeg håber I har haft en rigtig dejlig uge, den er jo (desværre) ved at være slut, men mon ikke vi klarer den som altid ?

Endnu en uge er gået og derfor er det tid til et afsnit af ugen der gik! Så lad os bare komme i gang.

 

Mandag d. 27.08.18
Var første rigtige dag på studiet! SAY WHAAT? SÅ vi havde en hel dag fyldt med en MASSE information om alt det praktiske på KEA. Vi fik også vores læsegrupper den dag, og jeg er heldigvis kommet i en god gruppe! Det var en lang dag og vi var pænt bombede, da dagen var overstået.

Mandag blev faktisk også dagen, hvor jeg med stor sandsynlighed havde mit første angstanfald. For da jeg ankom på skolen og havde sat mig ind på min plads, havde jeg et meget ubehageligt “hjerteanfald”. Det bankede fuldstændig ustyrligt og voldsomt, jeg sørgede heldigvis for at trække vejret, skrev til min mor og prøvede ikke at panikke, for det ville uden tvivl gøre det hele værre… Jeg har aldrig prøvet noget lignende før og jeg blev så forvirret over, hvorfor det skete. Men det får jeg aldrig svar på..

Mandagen var grå, fyldt med regn og sløvhed. Så jeg lavede ikke noget resten af dagen.

Tirsdag d. 28.08.18
Jeg tror virkelig ikke der skete noget vildt den dag. Jeg har i hvert fald ikke skrevet noget i min kalender. Jeg var selvfølgelig inde på KEA, vi havde faktisk specialedag den dag. Dvs at vi kom ud i vores “rigtige” klasser, altså dem vi skal være i efter første semester, når vi går rigtigt i gang med vores specialeretninger. Så vi fik en introduktion til vores undervisere, vores bøger, vores kommende år og hvad uddannelsen kommer til at indebære. Så var der lidt rus arrangement og da jeg kom hjem fra kbh, tog jeg til bodyflow og cx.

Jeg modtog også mine produkter fra Danish Skin Care, så de skulle bare i gang med at blive testet!

 

Onsdag d. 29.08.18
Onsdag skulle jeg igen ind på KEA. 8.30-12 ca. Her havde vi en forelæsning om livsstilsbranchen – før, nu og i fremtiden. Det var super spændende, men hårdt at sidde ned i flere timer og lytte. Det er lang tid siden jeg har gjort det ?

Da jeg kom hjem filmede jeg en masse klip sammen med Kathrine til en lookbook, der forhåbentligt snart kommer ud. Så det var mega optur og udover det fik jeg læst en masse lektier OG OG OG jeg fik tilmeldt mig til bodyflow uddannelsen til september! SÅ NU SKER DET FANDME!

+ ET ANDET HØJDEPUNKT! Denne mail landede i min indbakke onsdag aften!

Torsdag d. 30.08.18
Torsdag var jeg igen inde på KEA. Torsdag handlede i høj grad om studiets opbygning og hvordan vi skal administrere vores studietid ift. læselektier, selvstudie, undervisning osv. Og efter al den alvorlige snak fik vi vores første opgave!! Jubiiiii ? Det var en brunch opgave. Vi måtte selv bestemme temaet for vores brunch og vi landede på bland-selv brunch. Så vi købte bland selv slik, da kunne udforme en brunchtallerken, dvs spejlæg, surestrips til bacon, kirsebær, jellybeans som baked beans osv.

Da jeg kom hjem fra studie stod den på en times bodyflow og ellers skete der ikke så meget. Jeg fik læst flere lektier og lavet lidt til bloggen.

Fredag d. 31.08.18
Var en god og sjov dag! Den startede med præsentationerne af vores besvarelser af brunch opgaven og det var simpelthen så vildt at se, hvad folk havde fundet på! Der var den sidste nadver brunch, baby shower brunch, Alice i Eventyrland brunch, Under the Sea brunch, ældrehjemsbrunch, hangover brunch og jeg skal komme efter dig! Det var simpelthen så fedt at se alle de skøre og fantastiske ting folk havde fundet på! SÅ FEDT!

Her er et lille billede fra KEA ZOO brunch. Se lige den søde lille krabbe! ?

Efter brunch opgaven havde vi RUS arrangement. Vi havde konkurrence, alle hold mod alle, hvor vi dystede i forskellige opgaver ved forskellige poster. Og da vinderen var kåret, gik vi alle til fredagsbar og fejrede introugen med en øl eller flere ?

Jeg holdte dog en sober linje, da jeg skulle til jobsamtale klokken 17. Jeg synes selv den gik rigtig fint og jeg tog hjem derfra med en god mavefornemmelse. Men der var mange om budet, så jeg satte ikke næsen op efter noget. Hun havde flere samtaler både mandag og tirsdag, så jeg kunne forvente svar torsdag ugen efter.

Lørdag d. 01.09.18
Lørdag var en underlig dag. Jeg havde de sidste nætter sovet utroligt dårligt. Ikke meget mere end fire timer hver nat og jeg var generelt bare urolig og ked af det. Jeg havd haft en samtale med Nicolai om onsdagen, der havde ramt et virkelig ømt spot hos mig og lørdag, der gik det hele bare fra hinanden. Jeg græd og græd og var helt færdig og måtte ringe og snakke med Nicolai før jeg kunne komme videre med min dag… Men samtalen endte godt og jeg fik atter ro i min krop og kunne fortsætte med at læse lektier.

Søndag d. 02.09.18
Søndag var en dejlig dag. Jeg tog til bodyflow kl. 8.45 og fik løsnet og mærket min krop. Jeg var færdig med mine lektier kl. 12, så jeg havde både tid til at arbejde på bloggen/YT og tage ud og hygge hos min farmor ?

 

Det var alt for ugen der gik #32. Jeg er virkelig blevet glad for at skrive de her indlæg igen. Måske er det fordi der er sket så meget på det sidste? I don’t know…

Ha’ en dejlig søndag. Jeg er på nuværende tidspunkt på rustur. Men jeg kommer hjem i løbet af eftermiddagen. Håber ikke jeg er alt for død. Haha..

Vi ses

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.