Udsalg på Nelly.com!

Hej med jer derude,

Jeg kan lige nå at skrive et lille indlæg inden vi smutter i seng. Vi er lige kommet hjem fra aftensmad på restaurant La Serena og en lille gåtur til stranden. Som I måske kan se på overskriften, så handler indlægget om Nellys store udsalg, der kører lige nu. Det gælder stort set alle websites. De har allesammen sommerudsalg med kæmpe procenter, men Nellys udsalg er det jeg har bidt mest mærke i. Derfor har jeg samlet mine favoritter nedenfor. Men jeg har langt fra kigget det hele igennem, så der er sikkert mange flere lækre pieces. Endnu en grund til at tage et kig på deres side, for der er virkelig til alles smag. Denne gang er jeg blevet HELT forelsket i det lyserøde sæt fra Nellys eget brand NLY Trend. Det er simpelthen så fint, piget og sexet. Det består af en nederdel, top og en kimono. Jeg kan desværre ikke linke til kimonoen, da den i samme sekund som jeg skrev det her indlæg, blev udsolgt. (Smider et link ind, så snart den er tilbage) Derudover er der bare to basic toppe fra Noisy May. Samtidig faldt jeg også pladask for de bukser, de har stylet den sorte top med. De er SÅÅÅ lækre! Men prisen… Av min arm… Men altså – WORTH! Jeg har linket til tingene denne gang. Er det noget I kan lide? For i så fald, vil jeg gøre det fremadrettet.

Nelly Sale1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER

 

Håber I har en lækker torsdag aften. #lillefredag

Cams

Follow on Bloglovin

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.