UGEN DER GIK #1

Hej venner,

Så gik der lige pludselig to uger uden I hørte fra mig som jo ellers var lovet…. Great. Men jeg vil ikke slå mig selv oveni hovedet for det. I stedet vil jeg fortælle jer, om de to uger der næsten er gået :*

Jeg har et lille håb om at lave disse indlæg hver uge. Hvor jeg laver en opsamling på, hvad er der sket, hvad har jeg følt, hvad har jeg tænkt, hvad har der var været for meget af, hvad har der været for lidt og måske også hvad jeg har lært?

Så her kommer første afsnit! Enjoy

UGE 4 (Mandag d. 22/1 – Søndag d. 28/1):

 

Mandag var en mega dejlig dag!! Jeg skulle arbejde fra 9-17 (min yndlingsvagt) sammen med vores nyeste ansatte. Hun er sgu en darling – jeg arbejder seriøst med de dejligste mennesker <3
Dernæst tog jeg lynhurtigt hjem, hoppede i bad, lagde make up’en og cyklede mod Aarhus Street Food, hvor jeg skulle mødes med to af mine kammerater, fra Skolen for Kunst & Design, Simon og Peter. De er hylende morsomme og vi hygge os gevaldigt. Først med lækker mad, jeg købte en vegetarisk pita (mums) og så med kaffe, varm kakao og bezzerwizzer på en café ved navn Drudenfuss. Vi mødtes klokken 19 og vendte først snuderne hjemad klokken 23 ca. Det var fandme en hyggelig aften! Masser af grin, krammer og gode snakke. Ville ønsker jeg havde billeder derfra…

Tirsdag havde jeg fri. Det var godt nok lækkert og jeg brugte egentlig dagen på at holde feriefri med Nicolai. Kl. 17 smuttede jeg ned på DOKK1 til KliPo (Klima og Popcorn) der afholdes af UngEnergi. De viste denne gang dokumentaren Reuse – because you can’t recycle the planet og havde besøg af Sofie fra Affald Varme i Aarhus Kommune til at give et lille oplæg. Det var super lærerigt, spændende og fyldt med klimanørdede og engagerede mennesker som mig selv 🙂 YAY! Aften sluttede af med en cykeltur til REMA med Nicolai for at købe slik og cola til en vaskeægte seriebinge aften! Vi så vores serie, Velvet, færdig og gik i seng klokken 01.30 <3

Så blev det onsdag og herfra gik det ellers bare amok i arbejde. Jeg arbejdede 11.30-20 onsdag, 14.30-22 torsdag, 9-20 fredag, 9-20 lørdag og så lige 9-17 søndag… Så det var derfor I ikke hørte fra mig i sidste uge. Og så var jeg ellers træt, havde ømme fødder og ondt i ryggen. PYHA!

Jeg har kun et sløret billede af min kollega, der har tabt vores Chio Vap (små kryderede hakkebøffer) på gulvet lige som de var blevet færdige i ovnen. Det var vidst en ommer.

Men alt i alt havde jeg det sjovt. Jeg har grint på arbejde, hygget mig med Nicolai derhjemme og bagt de lækreste boller som jeg tog med på madpakken. Det er alle de små glæder i livet der giver mig energien til at stå op om morgenen med et smil og kys til min bedre halvdel <3

Så i denne uge har der helt klart været for mange arbejdstimer og for lidt plads til at holde ferie med Nicolai. Men det retter jeg selvfølgelig op på til næste uge!

Midt i min arbejdstravlhed opdagede jeg forresten også, at REMA 1000 sælger en del rengøringsmidler, der er indpakket i genanvendt plastik. JA TAK!
Det var alt for nu. Vi ses og ha’ en dejlig torsdag <3

Knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.