UGEN DER GIK #11 & #12 // SPÆNDENDE EVENTS, KÆRESTETID I AARHUS & ET PAR FØDSELSDAGE 🎉

Hej venner,

Ugerne flyver afsted, jeg føler ikke jeg får udrettet en skid og jeg forstår ikke helt hvad der går af mig for tiden. Jeg føler jeg ingen tid har, men laver ikke en skid, når jeg kommer hjem. Jeg har ikke set skyggen af et fitnesscenter i fire uger og jeg er lige ved at blive sindssyg over min “situation”. Jeg gider alt og ingenting… Det er så skørt, jeg har ikke haft det sådan her før, så jeg ved heller ikke rigtigt, hvordan jeg skal navigere i det. Men jeg prøver.

De sidste to uger har stået på så meget godt. Jeg er så taknemmelig for alle de ting, mennesker og muligheder jeg har i mit liv. Så jeg vil bare lige dele alt hvad der er sket i uge 11 og 12, så vi er altså helt tilbage til d. 11. marts. Men jeg håber det går 😉

Uge 11 stod på en masse arbejdstegning på studiet og programlæring. Vi havde nogle rimeligt heftige dage med illustrator, og det betød altså hovedpine for mit vedkommende. Men sjovt var det. Generelt har det været rimeligt tidskrævende på studiet siden vi startede 2. semester, og jeg tror det er kommet lidt bag på mig. Vi har de sidste to uger haft nogen rimelig pressede deadlines, så det har kun lige kunne hænge sammen for mig 😅 Men jeg prøver virkelig at få tid til bloggen samtidig, men jeg har også et job jeg skal passe for at få lidt penge ind på kontoen… Så det er sgu lidt svært at få til at hænge sammen efterhånden… Pyha!

Men jeg har været ude at gå en dejlig tur i skoven med min veninde Julie, jeg har været til et spændende event med Matter Pension, der handlede om, hvordan man kan gøre sin privatøkonomi mere klimavenlig. Her fik jeg en dejlig snak med sødeste Tanja og Anna fra klimamusen, som jeg mødte for første gang. Sikke en fornøjelse, samtalen fløj afsted og jeg var først hjemme i Helsingør klokken 22.

Sidste weekend var jeg i Aarhus. Jeg skulle over til søde Nicolai 💕 For ham elsker jeg så meget, at jeg altså bare må se ham, så ofte jeg kan. Så vi havde en skøn weekend sammen, hvor jeg fik smagt halumi for første gang (MUUUUMS) vi fik smagt Coca Colas Zero med hindbær. Utroligt skuffende. Vi så ‘Kender du Typen?’, hvor vi grinte over Flemming og Mads’ mange øjeblikke 😂 Det var bare så dejligt og uforpligtende. Ren afslapning. Og så besluttede vi, at sommerferien går til Bornholm i år. Så vi har aftalt at samle og undersøge alle de ting vi gerne vil, så vi kan planlægge ferien næste weekend, når Nicolai kommer hjem. Så hvis I ligger inde med nogle gode fifs til solskinsøen, så tages de imod med kyshånd!

I mandags modtog jeg en super spændende mail, som jeg glæder mig til at kunne snakke mere om. Jeg har faktisk modtaget en par spændende mails på det sidste og jeg skal nok løfte sløret for, hvad det er, når tingene er nærmere aftalt. Der lavede jeg lige et rigtigt blogger-move 🙈 Sorry…

Jeg har brækket mig lidt over at læse, fuck hvor jeg sætter pris på, at jeg er færdig om 1,5 år. Pyha, hvor jeg dog bare ikke dur til det. Jeg har været frustreret over mit arbejde, da det stresser mig mere end det gavner, og jeg føler jeg har negligeret bloggen. På et plan jeg slet ikke er glad for. Det gør mig faktisk lidt trist. Jeg har været frustreret over, at jeg ikke bare kan nosse mig sammen til at tage penge for mine samarbejder. For det er den eneste måde mit liv kan hænge sammen på, hvis jeg skal kunne lægge min tid, der hvor jeg VIRKELIG VIL! Som er lige her. På mit lille domæne. Med alle jer. Jeg kan bare ikke jonglere et studie, et job (der giver mig de penge jeg skal bruge for ikke at være i økonomisk underskud hver måned) og bloggen. Det hænger bare ikke sammen. Og hvis jeg skal vælge, så ved jeg godt, hvad jeg aller helst vil. Det tror jeg heller ikke I er.

Men for lige at komme væk fra mit tankespind igen, så har denne weekend budt på en masse fødselsdage. Nicolais søde, dejlige mor havde fødselsdag i fredags. Min dejligste søster (og partner in crime) Karoline havde fødselsdag i går. Og i dag fylder min kære far intet mindre end 60 år. Så den står på brunch med min fam om et par timers (både mine bedsteforældre, mine brødre og min fars søskende kommer) og så skal vi ud at spise italiensk i aften 🍕🍝 Det bliver bare så dejligt. Jeg elsker fødselsdage 🇩🇰❤️

Men nok skriveri, her kommer billederne!

mandag d. 11. marts luftede jeg det her skønne magasin. det har jeg glædet mig til! det er så smukt med den gule farve (modtaget i gave)

event med Matter Pension i BLOX.


jeg havde simpelthen den skønneste snak med to seje kvinder, der er hver især tager klimakampen op

lyttede til dette podcast afsnit, der gav mig så meget ro i maven og som jeg bare kunne genkende mig selv utroligt meget i.

den har stået på research på studiet.

en smuk marts dag i københavn.

jeg skrev et indlæg om de her produkter fra grums. det kan læses her

og så har jeg spist den smukkeste gule flødebolle i fredags. 

 

Jeg håber I har nydt at læse med og kan overskue al min tekst… Ha’ en dejlig søndag 💕

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.