UGEN DER GIK #11

Hej venner,

Jeg håber I kan lide al aktiviteten her på bloggen <3 Jeg er i hvert fald glad for, at min inspiration den flyder og at jeg er motiveret som aldrig før! Det føles helt fantastisk. Og det håber jeg også, at I kan mærke.

Der er endnu et ugen er gik indlæg på programmet og det handler om sidste uge. Så nu er jeg (heldigvis) up to date igen. Jeg håber, at I er klar på det, I får det hele serveret lige her:

Mandag d. 02.04.18

Mandag var en halv tough dag. Vi kom sent i seng om søndagen og jeg var rimelig kvæstet ovenpå alle de arrangementer i påsken + jeg kunne ikke tænke på andet end den optagelsesprøve. Men det var desværre ikke det dagen skulle gå med. Næh nej. Jeg skulle på arbejde fra 9-20. Og da jeg så kom hjem, sad jeg med optagelsesprøven frem til klokken 01 om natten. Jeg fik gjort designopgaven færdig og klargjort til, at den sidste opgave skulle laves tirsdag morgen. YES!

Tirsdag d. 03.04.18

Tirsdag startede møghamrende tidligt, hvor jeg skulle lave den sidste opgave færdig. Nemlig opgaven, hvor jeg fotografisk skulle dokumentere et stykke beklædning, jeg selv har syet. Så det brugte jeg morgenen på at lave ca fra 7-10. Efterfølgende gjorde jeg det overordnede dokument færdigt og da klokken slog 10.22, havde jeg afleveret!?!?!? HOW CRAZY IS THAT? Og nu skal jeg vente helt til den 28. juli før jeg får svar på, hvorvidt jeg er kommet ind eller ej… Pyha…

Efter en lille pause og et dejligt bad, smuttede jeg til jobsamtale ved en café kaldt Greenilicious. Det gik super godt, de var mega søde, men jeg tager ikke imod jobbet. Det er der en bestemt årsag til, men det vil jeg have lov til at holde for mig selv 🙂 Hvis det er okay med jer. Efter samtalen snakkede jeg lidt med min mor, prøvede lidt tøj i Magasin og tog dernæst på arbejde fra 17-22.

Onsdag d. 04.04.18

Onsdag havde jeg fri. Det var dælme lækkert! Jeg havde bare brug for en dag, hvor jeg ikke skulle lave noget som helst overhovedet. Det var SÅ lækkert. Jeg lå i sengen, kiggede ud på den smukke himmel og det gode vejr alt i mens, jeg så Grace og Frankie på Netflix <3 Den serie er blevet det nye hit for mig, og jeg har slugt den ene sæson efter den anden. Så den skal der også nok komme et indlæg om til en seriesøndag. Jeg ville egentlig have brugt dagen på alt muligt fornuftigt, men jeg droppede det og lyttede til, hvad min krop havde lyst til lige netop den dag.

Torsdag d. 05.04.18

Var dagen, hvor jeg besluttede mig for at “forlade” fællesøkonomien herhjemme i lejligheden. Så nu står jeg selv for al indkøb, madlavning osv. Men det var så befriende (og det er det stadig) Så efter en dejlig produktiv dag med indlæg og idéudvikling til bloggen, tog jeg til CX WORX og så i Netto for at handle ind til snacks, frokost osv. Jeg hyggede mig sådan. Og mens jeg købte ind, fik jeg en besked fra Nicolai om at købe lidt slik og cola med hjem til en god gang aftenhygge <3

Jeg elsker ham, og jeg kommer sådan til at savne vores spontane cola og snack aftener, når jeg flytter til sommer 🙁 Får helt tåre i øjnene bare ved tanken. Og det hjælper slet ikke, at jeg skriver det. Den er led.

Fredag d. 06.04.18

Fredag stod i arbejdets tegn. Men inden en tur på arbejde spiste jeg dejlig morgenmad og skrev dette indlæg om mit yndlingsmagasin, Sustain Yearly. Fredagen bød jo på FANTASTISK vejr, så det skulle jeg selvfølgelig udnytte. Så det var første gang i år, at jeg havde “kort” kjole med kun strømpebukser indenunder, sneakers og min overgangsjakke på! Og mine solbriller selvfølgelig! Det var så befriende. Jeg sad bare og kiggede ud på vandet og nød den blå himmel og den varmende sol. Jeg elsker solen, den friske luft og lidt lunere dage. Og jeg fik også brugt min tid udenfor til at snakke lidt (læs meget) med min mor. Jeg elsker at snakke med hende <3 Efter en dejlig tur ude og en skøn snak med min mor, gik jeg ind igen og så kom Nicolai hjem, så vi hygge os inden jeg skulle på arbejde fra 17-22.

(SÅDAN HER SER JEG OGSÅ UD)

Lørdag d. 07.04.18

Lørdag startede tidligt. Jeg sagde farvel til Nicolai, der skulle til fødselsdag hjemme på Sjælland. Jeg kunne desværre ikke komme med pga arbejdet… Men sådan er det. Jeg spiste god morgenmad og tog så til bodyflow klokken 09. Jeg elsker at starte min lørdag med flow. Det er simpelthen så afstressende og livsbekræftende. Jeg er altså blevet kæmpe fan af det hold samt den nye koreografi, som jeg ellers var lidt skeptisk overfor i starten. Læs hvorfor lige HER. Efter en dejlig omgang flow, smuttede jeg i Føtex for at købe ind og så direkte videre på arbejde fra 11.30-20. Jeg kan ikke rigtig huske hvad jeg lavede om aftenen… eller jo vent! Det her lavede jeg!

For mens jeg var på arbejde denne smukke solskinslørdag, så afholdte Sustaib Daily Pick up party for deres magasin lige her i Aarhus. Så jeg brugte min pause på at smutte ned og hilse på de søde (og ikke mindst seje) damer bag, og selvfølgelig købe et magasin med hjem til mig selv. Så det lavede jeg om aftenen, jeg lavede snacks, drak den iste jeg havde fået til eventet og læste i mit helt eget Sustain Yearly år to <3 Og jeg skal hilse og sige, at det godt!

 

Søndag d. 08.04.18

Søndag startede også tidligt. Jeg spiste igen lækker morgenmad og for en gang skyld tog jeg et billede af den! Altsammen inden jeg skulle på arbejde klokken 09.

Her skulle jeg være indtil klokken 17. Endte faktisk med at være der til 17.30, fordi der var så travlt. Af samme årsag forkælede jeg mig selv og tog mad med hjem fra arbejde. Det var en af de dage. Dem tror jeg ALLE har. Så da jeg kom hjem smed jeg mig i sengen, så mere Grace & Frankie og spiste min burrito. Søndagen sluttede jeg af med et dejligt bad og så kom Nicolai hjem igen klokken 23 <3 Og DET var dejligt!

Det var ugen der gik #11. Tænk at jeg allerede har lavet 11 afsnit… Pyha tiden den flyver. Jeg håber, at I alle har haft en dejlig uge og husker at nyde hvert minut der går <3

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.