UGEN DER GIK #12

Hej venner,

Ugen der gik er tilbage igen. Denne gang er det blevet #12. Det vil sige, at jeg kommer til at skrive om uge 15 i kalenderen <3 Og den her uge har jeg virkelig ikke været særlig god til at tage billeder…. Hmm.. Så derfor har jeg tilladt mig at snyde lidt og bruge restbillederne jeg havde fra ugen forinden. Men det siger vi ikke til nogen 😉

Mandag d. 9. april

Havde jeg fri. Jeg fik lavet et overblik over min dag ved hjælp af min kalender fra Atelier Aarhus (THANK GOD!) og derfor havde jeg også bare en mega lækker og produktiv dag <3 Lige efter min smag. Jeg fik blogget en hel del, planlagt fremtidige indlæg osv. Helt vildt fedt! Og oven på en fantastisk produktiv og det dejligste solskinsvejr så smuttede jeg til BODYFLOW. Og hold op for et fantastisk fremmøde. Vi har aldrig været så mange! Det var SÅ fedt og så skønt at være til flow. Som jeg har sagt så mange gange før, så elsker jeg virkelig det hold.

Aftenen forinden faldt jeg over det her opslag på Instagram. Det er en søgefunktion, ligesom Google, men med den profit de får, sørger de for at plante træer. Søgefunktionen hedder Ecosia, hvis I skulle være interesserede. Jeg har ikke selv afprøvet det (ENDNU) men jeg skal helt klart undersøge det nærmere, når jeg lige har tid.

 

Tirsdag d. 10. april

Havde jeg også fri! Say what? Så der stod det endnu en gang på en produktiv dag. Knap så meget blogging, men en hel del mealprep. Efter jeg har meldt mig ud af fællesmaden, så har jeg også været nødt til at udnytte mine fridage til at forberede den mad jeg skal spise i løbet af ugen. Så jeg fik både lavet grøntsagscurry og dhal efter opskriften i det nye Sustain Yearly og mand den er lækker! Meget bedre end den opskrift jeg plejer at bruge, så det er mega optur. Men oveni al opturen skulle jeg da lige pilles lidt ned, for da jeg var ved at putte alt maden i en pose der skulle i fryseren, ja så gik der hul på den og jeg havde dhal overalt… Så det skulle jeg da lige skynde mig at rengøre inden gurkemejen misfarvede hele køkkenet og gulvet. PYHA. Det var lige en streg i regningen…. Men alt gik og jeg tog velfornøjet til CX WORX klokken 17.30.

Denne dag fik jeg også mail/sms om, at min pakke fra Tradono var klar til afhentning (JA TAK) Ny kjole til mig!

Onsdag d. 11. april

Der var jeg så tilbage på job. Men det gjorde ikke spor. For nu var jeg jo lækkert genopladet efter to dejlige fridage med tid til det jeg virkelig brænder for og elsker. Jeg arbejdede fra 11.30-20. Men jeg er ret sikker på at jeg gik hjem 45 minutter før, fordi der bare var møghamrende stille i butikken den dag. Så hjem med mig og i et lækkert bad og se Paradise Hotel med drengene bagefter.

Torsdag d. 12. april

Endnu en dag på arbejde. Denne gang helt fra 9-22. Men det føltes så fedt at få overstået så mange timer på én gang. På den måde slipper jeg for at skulle arbejde 4+ gange om ugen. MEGA fedt! Så dagen gik ikke rigtig med andet. Nicolai kom forbi mens jeg var på arbejde. Det ELSKER jeg når han gør. Så kunne vi nemlig lige snakke om de gode nyheder. Nemlig at han har fået (relevant) studiejob! Halli Hallo, hvor han kan min mand <3 Ej det lyder mærkeligt at sige mand… Men jeg er så stolt af ham og jeg synes stadig, at vi skal fejre det.

Jeg er på det sidste begyndt at lede efter personer på Instagram, der læser (eller har læst) sustainable fashion på KEA. Bare for at blive inspireret og se hvad de laver. Og jeg faldt ret tilfældigt over denne smukke smukke pige. Hun hedder @tatianasunneva på Instagram og jeg fulgte hende instantly! Se engang det her outfit?! <3

Fredag d. 13. april

Stod også i bloggens og produktivitetens tegn. Her fik jeg gjort mit indlæg om det skønne brand Underprotection færdigt og udgivet. I kan læse det lige HER, hvis I har lyst. Efter en omgang frokost tog jeg i fitness og gav mine ben en god omgang træning. Hold op de skælvede og er du vimmer, hvor min sportsbh var badet i sved… Jeg elsker de træninger! De giver mig blod på tanden. Efter en fucking fed træning smuttede jeg i Netto. Jeg skulle købe aftensmad og øller til tøsehygge med VACA-pigerne senere på aftenen! Jeg kom hjem og puttede lidt med Nicolai inden han satte sig ud for at spille Fortnite og før at hans studiekammerat prankede os for vildt med vores dørtelefon. Men det var mega hyggeligt, at han kom forbi. Han er vildt sød ham Kasper! Og så spiste vi aftensmad sammen i solen, jeg fik lagt make up, hoppet i tøjet og pakket mine ting. Jeg hentede min pakke på vejen. I ved Ganni kjolen. Jeg glæder mig til at have den på.

Aftenen med pigerne var sindssygt sjov. Vi fik snakket, lavet drukspil og lyttet til god musik. Jeg må dog indse og acceptere, at jeg bare ikke kan indtage nogle former for alkohol uden, at jeg med det samme for de ledeste hovedpine. Nu tænker I måske, drik noget vand eller drik lidt mindre. Men jeg drak både vand og sodavand og havde altså kun fire øl med til 5/6 timer…. Så det dur bare ikke til mig. Jeg har droppet det… Men heldigvis betyder det også, at jeg ikke får tømmermænd. JA TAK!

Lørdag d. 14. april

Sov jeg igennem. Lige indtil, at jeg skulle på arbejde. Hæhæ. Jeg havde en sølle vagt fra 11.30-15.30 og da den var slut, smuttede jeg ind i pizzeriaet, der ligger overfor VACA (il Mercantino) De laver de bedste italienske pizzaer. NOM NOM NOM. Så sådan en smæskede jeg i mig da jeg kom hjem under dynen og tændt for Netflix <3 Drengene blev lidt misundelige og Nicolai spurgte om ikke han måtte få en bid. Men der havde jeg allerede spist op… Hahah! 🙂


Den var med parmaskinke og gorgonzola <3 Elsker bare gorgonzola på pizza. Og resten af aftenen chillede jeg max.

Søndag d. 15. april

Skulle jeg arbejde. Men jeg var møghamrende træt, da jeg vågnede. Nicolai og jeg havde nemlig ligget i sengen og snakket til sent ud på natten (det var vildt hyggeligt) Min vagt var fra 9-17 og da den var overstået lagde jeg mig faktisk bare hjem i seng pga hovedpine og træthed…. Øv bøv….

Dog skete der en meget glædelig ting. Jeg fik nemlig en notifikation fra WordPress om, at der havde været usædvanligt meget trafik på min blog. Og det var sandt. Jeg havde nemlig fået hele 38 (!!) views om lørdagen. En del højere end den tidligere rekord. Men bare vent venner, for det stoppede ikke her. Det skulle hurtigt vise sig, at mandag blev endnu vildere. Men det må I høre om i næste afsnit 😉

 

Denne uge havde en dejlig blanding af det hele. Der var både tid til arbejde, træning, bloggen, Nicolai, samtaler med min mor, socialt arrangement og afslapning. JA TAK! Flere uger som den tak <3

Jeg håber, at I får en fantastisk start på ugen vi træder ind i nu.

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.