UGEN DER GIK #13 // HER KOMMER JEG; LIVE, ET INTERVIEW & NOGET MED ET RET HÅRDT 2. SEMESTER

Hej venner,

Det er søndag og det er tid til, at jeg reflekterer lidt over ugen der er gået. Jeg er heldigvis up to date igen. Jeg har jo lovet mig selv, at jeg ikke vil ryge bagud med de her indlæg, men altså 2. semester er sgu hårdt. FUCK mand. Der er dealines konstant, større opgaver og det er lige før jeg ikke kan administrere det. Men det havde jeg forberedt mig på. For jeg vidste godt, at det læse ikke er mig. Men heldigvis er jeg pligtopfyldende nok til at kunne komme igennem det. Men jeg må sige, at jeg er MEGET glad for at jeg har påskeferie lige om lidt, praktik på tredje semester OG er færdig til næste sommer!! For hold da op… Jeg tror ikke lige umiddelbart, at jeg skal læse videre med det samme   efter det her. Tror jeg får brug for en pause. Jeg føler allerede nu, at jeg har brug for en pause 😅 Det er sgu lidt tidligt… Men nok om mit pressede studieliv. Som jeg jo egentligt ikke burde brokke mig over.

Ugen har været meget blandet. Lange og ordinære dage, men også korte og super spændende dage. Egentlig en meget rar balance. Starten af ugen var ikke så vild. Mandag havde vi en super hyggeligt dag hele familien sammen, det var nemlig min mors fødselsdag 🇩🇰🎉 Så der hyggede vi bare max! Spiste lækre flødeboller og god mad.

Tirsdag var en super hektisk og lang dag, hvor jeg fes København tynd. Først studie, så praktikinfo, så skulle jeg hente et mokkastel på Østerbro som jeg havde loppet på insta, så farede jeg vild på Østerbro fordi jeg ville finde ned til Nordhavn st. uden brug af gps, det gik ikke så godt. Men jeg kom med toget og tog til personalemøde. Så en meget lang tirsdag. Men en god dag.

Onsdag var MEGA OPTUR! Jeg var til feedback inde på skolen og det gik super godt! Fik masser af ros 💕 Så det var vildt dejligt. Derefter tog jeg til Vesterbro for at besøge søde Johanne, der står for butikken Langsamt inde på Dybbølsgade v. Enghave Plads. Det var simpelthen så hyggeligt, der var en dejlig kemi, og jeg fik lavet mit interview med hende til min shoppingguide som jeg har drømt om at komme i gang med det sidste halve år. Lige pludselig var der gået to timer med the, snak om værdier, arbejdslivet, lækkert tøj, sociale medier, ens bagland, bæredygtighed og billedtagning. Så dejligt. Den slags arbejdsdage kunne jeg virkelig godt vænne mig til. hihi…

Efter en dejlig dag i kbh, så stod det på vilde planer om aftenen i Helsingør med min veninde og lillesøster Karoline. Jeg skulle nemlig til foredrag med Emilie Melgaard og Sofielafille, de lavede nemlig en live version af deres online foredrag “HER KOMMER JEG”. Og hold nu kæft en opturs onsdag! Det var et brag af en fest og jeg blev bare løftet til nye højder af de to dejlige kvinder! De sparker bare røv og har den fedeste energi! Så en mega optur onsdag, hvor jeg simpelthen bare blev så rørt på samme tid. Efter foredraget havde de også lavet plads til krammer og søde ord. wauw! Det var virkelig nogle af de bedste kram 😭

Ugen har også budt på arbejde, masser af solskin (og pizza), fuld fart rundt i kbh og frem og tilbage med toget. Og bedst af alt, kærestetid med Nicolai, der blev forlænget med hele tre dage! Vildt skønt! Så vi havde bare den dejligste weekend sammen i hans forældres hus. De tog nemlig på ferie sidste lørdag, så vi har bare leget voksne i provinsen med hus, bil, gåture og middagsplaner. Haha, det blev vi enige om, at vi meget godt kunne lide 😍

Så altså, sikke en dejlig uge. Jeg bliver bare så glad af fede planer, plads til bloggen og tid med min familie og tid med Nicolai. Det giver mig så meget livsglæde! Og jeg bliver bare bekræftet i, at jeg har valgt den rigtige vej og de rigtige mennesker til at dele min rejse og liv med. JA TAK. Livet er nu godt.

endnu en fin flødebolle 😍

lige før 900 følgere!

en smuk solopgang (wtf, det er jo ikke en solopgang…) fredag d. 29.03

overvejer, ligesom Tanja fra Miild at få ny frisure. den her er ret fin.

og så fik jeg lavet moodboard.

 

Tak fordi I har læst med,

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.