UGEN DER GIK #14 // VOKSENLIV, BUSINESS & NYT STUDIE?

Hej venner,

Hold kæft jeg synes mine uger er lange, men alligevel flyver de afsted. Tiden flyver bare ud mellem hænderne på mig, men alligevel føler jeg slet ikke at tiden går hurtigt nok. Jeg har på én gang lyst til at smide det hele, men på den anden side også klemme balderne sammen og knokle løs. Jeg vil have flere timer i døgnet, men alligevel ikke. Jeg vil ikke arbejde, men alligevel gerne arbejde. Skal jeg fortsætte på mit studie, skal jeg ikke fortsætte på mit studie, skal jeg tage en pause mellem første og anden del af uddannelsen, skal jeg ikke tage den pause? Hvordan skal jeg finde tid til bloggen, når jeg hele tiden er så træt og der KONSTANT er skoleopgaver i vejen… Jeg er lidt træt af det hele for tiden, mit hovede er forvirret og jeg har bare brug for ferie. Ferie fra de ting jeg ikke gider, men som jeg gør fordi det er “bedst”, fordi det får tingene til at hænge sammen og løbe rundt. Det kan sikre min nutid og min fremtid. Men altså ja… Jeg har bare brug for ferie, så jeg kan stoppe med at tænke studie og starte med at tænke mere på bloggen og på insta, for det er det jeg kan lide, og det er det jeg brænder for!

Mine tanker var alle steder og ingen steder sidste uge. Og når jeg læser det jeg har skrevet ovenfor, kan jeg se jeg er et andet sted i dette øjeblik jeg skriver (ja, jeg blev ikke færdig med indlægget som jeg havde håbet, så nu skriver jeg på det nogle dage efter) Det er en underlig fornemmelse at gå rundt med, og jeg tror bare alle de tanker gør mig mere forvirret end afklaret.

Men på trods af mange tanker, så var sidste uge rigtig god. Ugen startede jeg ud med Nicolai. Han valgte nemlig at blive et par dage mere her på Sjælland, og det kunne jeg kun bakke ham op i 😉 Så mandag blev jeg væk fra feedback (men til mit held, så blev det ikke til pjæk, for DSB medarbejderne strejkede og der kørte ingen tog fra Helsingør, WIN) og så havde vi bare en mega langsom og dejlig morgen. Sov til 9.30, spiste bananpandekager til morgenmad, tændte op i brændeovnen og nød solen, der stod ind af alle vinduer og efter et par gode timers arbejde gik vi en tur til stranden i det gode vejr. Det var simpelthen sådan en dejlig dag 😍 Og vi blev enige om, at det simpelthen bare var for skønt. Vi levede lige voksenlivet lidt. Det var ret hyggeligt.

Tirsdag var jeg på studie. Nicolai var så sød at køre mig til stationen. Her havde vi en super spændende dag med material impact. Vildt spændende og det talte lige ind til mit nørdede bæredygtighedshjerte.

Onsdag var så desværre dagen, hvor Nicolai smuttede hjem igen, så vi var oppe klokken 5, så han kunne nå bussen til Aarhus inde fra DGI byen klokken 7. Kun for at finde ud af, at han havde bestilt billet fra Aarhus til København. Så jeg blev vækket af et opkald klokken syv, af en forvirret Nico.. Og jeg fik sgu ret ondt af ham 😭💕  Men dagen gik med selvstudie, et spændende møde med Stolbjerg Copenhagen i forbindelse med et kommende ambassadørskab, et kort møde med min søster (hun hjælper mig med bloggen & insta) og så videre til middag hos min farmor. Onsdag var virkelig en fed dag. Sådan kunne jeg godt vænne mig til at arbejde. Og det samme galt fredag, hvor jeg også havde selvstudie og smuttede til et mega fedt launch event i København kl. 17. Jeg var blevet inviteret til launch på et nyt dansk brand ved navn Native Jones, der har forsøgt sig med en bæredygtig kollektion, der også har fokus på krystaller og deres healende effekt. Nicole, der er designeren bag, har gjort det sådan, at der udkommer én ny style hver måned. Dvs 12 styles i alt på et år. Det koncept faldt virkelig i min smag, OG så laver hun det på bestilling. Så der bliver ikke overproduceret eller noget som helst! Alle styles var lavet i økologisk bomuld, og knapperne der indgik i de forskellige styles var håndlavede, at naturlige materialer og fairtrade. Så der er virkelig tænkt over en hver detalje. Nicole fik virkelig stablet et godt event på benene, og det var bare vildt fedt, at hun var så nærværende, fortalte sin historie og åbnede op for muligheden for dialog med hende efterfølgende. Det udnyttede jeg mig selvfølgelig af!

Det var altså en meget fed måde at bruge sin fredag på, og så var det vildt fedt, at jeg fik lov til at tage Karoline med. På den måde får hun også lov til at få en bid af kagen, nu hvor hun hjælper så meget til behind the scenes!

Weekenden gik med arbejde og opgave, så ikke noget vildt på den front. Kun lige at vi var på den VILDESTE LOPPEJAGT om søndagen. Det var fandme fedt! Vi kom hjem med så mange gode ting, og jeg har selvfølgelig dokumenteret det hele til en video som jeg håber kommer ud her i starten af påsken. Så det kan I glæde jer til. Jeg har ikke vist det frem på insta endnu, men bare rolig. Det kommer! 😉

Og så vil jeg bare lige sige som en afsluttende note (inden alle billederne kommer) at jeg kan mærke, at jeg er helt ude af min nedtur nu. Det har holdt ret hårdt denne gang. Super ærgerligt. Men det sker. Livet sker. Livet er, som jeg altid siger, hele paletten. Jeg har mærket en anden motivation, glæde og overskud. Det er så kun gået til min opgave den seneste tid, men det er fordi den er ret omfattende. Men jeg kan mærke det på mig selv. Jeg er et bedre sted nu, så det ser jeg virkelig meget frem til! Ikke mere snak om det. Det er tid til billeder.

min fine gave (reklame) fra Stolbjerg Copenhagen. og så fik jeg også lige mulighed for at teste Miilds mascara.

jeg fandt mit ur! det havde været væk i nogle dage, og jeg blev så ked fordi det er et jeg fik i gave af Nicolai, da jeg fyldte 20.

jeg fik fyldt op på min yndlings pudder fra Miild. den kan du finde lige her

flemming møldrup begyndte at følge mig (igen) men unfollowede mig bagefter (igen) 😂

den hyggeligste eftermiddag hos Stolbjerg Copenhagen. 

sissel edelbo kommenterede på min afstemning om et design jeg havde lavet 🙈 totalt starstruck. især fordi det er et sted jeg har overvejet at komme i praktik.

fra vores skønne loppejagt i søndags. se lige de to svesker her!

de fantastiske loppefund.

fra eventet i fredags med Native Jones. jeg ved hun arbejder i højtryk med en webshop.

følte mig fancy med reserveret sæde på forreste række og med goodiebag

og her et lille snapshot fra toget. 

 

I må have en fantastisk påske 🐣

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.