UGEN DER GIK #15 // HÅRDT ARBEJDE, ENSOMHED & EN VELFORTJENT PÅSKEFERIE

Hej venner,

Jeg elsker altså de her indlæg mere og mere, så jeg håber virkelig I kan holde dem ud. De fungerer som en sindssygt god selvrefleksion for mig, samt en måde at dele mine tanker med jer på. Måske der sidder nogen derude, der kan nikke genkendende til noget af det jeg skriver, føler og tænker. Der sker meget oppe i et drømmende 22-årigt hoved 😅 Nogen gange tager det overhånd, men langt de fleste af gangene står jeg ikke alene med det. Så jeg ønsker at tale højt om de tanker jeg gør mig, så vi sammen kan hjælpe og løfte hinanden og dele vores erfaringer. Det betyder meget for mig at skabe et trygt og ærligt rum for mig og jer, så vi kan føle os tilpas ved at dele alle slags tanker og følelser. For vi er kun mennesker, nogen gange har man gode dage/uger, andre gange har man ikke.

Ugen startede seriøst kedeligt ud. Min uge gik totalt amok med modulopgaven vi havde for til torsdag, så der var sgu ikke rigtig plads til så meget andet sjovt… Vildt demotiverende, men altså sådan har jeg bare accepteret at studielivet er. Så mit liv begyndte ligesom først rigtigt om torsdagen kl. 11.45, da vi var færdig med vores præsentationer. DEJLIGT! Så efter en vagt på job kunne jeg fise videre ind til min veninde Amalie, vi lavede mad, hyggesnakkede, så reality og havde bare en super afslappet torsdag. FERIEMODE WAS ON!

Ugen bød på masser af dejlige solskinstimer, is i gårdhaven, en tre timers lang facetime samtale med Nicolai, et interview af en sød studerende fra Syddansk, hoppede rundt i en masse lækkert nyt loppetøj og var bare glad og stresset på samme tid 😅

Fredag startede med super luksus, jeg var nemlig et smut forbi Zenz. Organic Nørrebrogade (grøn frisør) for at få klippet noget lækkert forårs- og sommerhår hos den dejlige frisør Nanna Nete. Det blev bare pisse godt, men det virkede så skørt at snakke forårshår, når det en halv time forinden havde væltet ned med sne…. Hmmm… Men håret blev godt, det var det vigtigste og jeg har fået så mange komplimenter på det! Så jeg er glad! 😍

Weekenden bød på tegnehygge hos min søde veninde Bianca, en et og seks års fødselsdag i Nicolais familie, træning med Kathrine, en masse cola og blandselv slik. Den bød også på en lørdag i københavn, hvor jeg fes rundt for at printe en gave og finde en pæn ramme til den illustration jeg havde lavet. Så føler jeg har været vidt omkring. Søndag var bare max chili, jeg fik sovet lidt længere og besvaret diverse mails og beskeder, der var tikket ind i ugens løb. På den front sker der til gengæld en her masse. MEGA FEDT!

Så når jeg tænker over det, var det virkelig ikke en særlig vild uge. Jeg har haft så travlt med studiet, at jeg slet ikke har haft tid til at tænke på noget som helst. Men det er da egentlig også meget rart. Så jeg vil runde af her og gå direkte til billederne!

mandagen startede i kreahytten, da jeg skulle lave farvekort og moodboard til min opgave.

og her ser I så lige billeder af min færdige opgave. mit mooodboard her

og her ser I min kollektionsoversigt.

faldt over det her skønne citat på instagram. det minder mig om min nuværende situation, men også om hvor jeg var en gang. bange for at tage springet. men nu er jeg her!

var et smut forbi den skønne frisør Nanna, der arbejder hos Zenz Organic Hairdressing på Nørrebrogade. hun ved bare lige, hvordan hun skal klippe mit hår.  

så jeg kom ud sådan her. med rigtigt forårshår klar til at gribe den dagen og den smukke blå himmel. 

min surfertegning der kom i glas og ramme.

søndag blev brugt i sengen. en vaskeægte afslapningsdag. så vi lå der og fik planlagt lidt ferie til bornholm til sommer. gode fif om seværdigheder, spise osv modtages med kyshånd

 

Ha’ en dejlig lørdag!

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.