UGEN DER GIK #15

Hej venner,

Ugen er gået igen og jeg forstår slet ikke, at jeg allerede har skrevet om 15 forskellige uger?!?!?!? WHAT? Tiden den er altså fløjet afsted, men jeg synes selv, at jeg er fløjet med den. Der er sket ting, jeg har taget nogle beslutninger og jeg er klar på, at nu står jeg fast i dét! Ikke flere alt for flyvske planer, nu gør jeg det jeg gør og gør det til fulde!

Men nok om det og videre til uge nummer 18 i kalenderen. Lad os starte med…

… Mandag d. 30.04.18

Mandag var en ret hård dag. Det var tilbage til rutinen, tilbage til jobbet og pligterne. Og ikke mindst til hvad jeg troede skulle være en 9-22 arbejdsdag. Men det skulle hurtigt vise sig at være forkert. Jeg skrev nemlig ud på vores Facebook gruppe om ikke, der var en der kunne tage over for mig pga voldsomme mavesmerter. Og da jeg fik tilbagemeldinger på det opslag, viste det sig så, at jeg i virkeligheden havde fri klokken 17. TOTALT LÆKKERT, især nu hvor jeg havde SÅ ondt! Så hjem i sengen med mig og lukke mig sammen til en lille bold. Ret surt.

Tirsdag d. 01.05.18

Var endnu en gang en kedelig dag, for jeg havde stadigvæk MEGA ONDT…. Pis også. Jeg fik lov til at bruge mine fridage på at være syg og ryge på penicillin. Det var nemlig blærebetændelse 🙁 Så tirsdag lå jeg endnu en gang i sengen.

Nicolai havde også anden dag på job, og kom hjem med blomster til mig! Se lige denne smukke buket?! <3 MY MAN!

Men efter vildt mange søde ord og små glædes kys og knus, fik han dårlig samvittighed og indrømmede, at blomsterne faktisk var hans og nogle han havde fået af sit arbejde… Hold kæft en klovn 😀

Onsdag d. 02.05.18

Onsdag var jeg lidt mere på toppen. HELDIGVIS! Jeg havde også MUS samtale med min chef Nana, så jeg var lidt nødt til at komme ud ad døren. Og det var jo fantastisk dejligt vejr også, så det blev da nydt i fulde drag. Denimjakken og solbrillerne på! <3

Efter samtalen tullede jeg lidt rundt i byen og nød den dejlige energi der sværmer i Aarhus, når solen titter frem. Og det blev da vidst også nok til en lille treat til mig selv! DOG en meget velovervejet en af slagsen. Jeg har nemlig gerne ville investere i gode øreringe. For dem jeg havde før, var altså virkelig træls…. De var grimme og slidte, den forkerte type metal (let’s face it, jeg er en guldpige) og bare ikke lige det jeg ville mere. Jeg ville have et par øreringe, der kunne lidt mere. Så jeg smuttede i Jane Kønig i Badstuegade og købte lidt til mig selv. Jeg ved godt, at det ikke er fairtrade smykker. Men jeg har ikke kunne finde et bæredygtigt smykkebrand, der laver nogle lidt mere rå, simple og geometriske smykker. Til gengæld er der mange boheme-ish styles derude, hvis man er til den slags. Personligt er det ikke lige min smag. En bonus er dog, at hvis mine smykker begynder at fade, så kan jeg få dem forgyldt igen, så jeg ikke behøver at købe et par helt nye øreringe HVER gang. Og det er jo på sin vis også en smule mere bæredygtigt. Så slipper man for at støtte nyproduktionen for meget, men blot vedligeholdelsen. Som jo i den lange bane er det bæredygtighed jo også går ud på. Tingene skal leve længere. Så jeg var tilfreds! Og nej I får ikke lov til at se dem helt endnu. Men læs med de næste par dage, så løfter jeg sløret for dem 😉

Jeg spiste frokost på et nyt sted, der er åbnet i Mejlgade, der hedder Mahalo. De laver poké bowls og jeg har set dem overalt på insta og har været møg nysgerrig på det hele, så det skulle jeg da prøve. Men jeg må sgu indrømme, at jeg havde virkelig svært ved at klemme det ned. Jeg tog en almindelig størrelse, til 85 kr, pigen der betjente mig var mega sød. Men jeg ved ikke om det var sygdommen eller maden, der var off, men den røg retur halv fyldt og sådan var det bare… Ærgerligt, men de fik et smil med på vejen! 😉

Onsdag blev da egentligt også dagen, hvor jeg på min private instaprofil delte, at jeg altså har en blog og er glad for den og stolt af den! Det var meget skræmmende for mig, og I kan læse nærmere om det her! Det føles helt vildt, at jeg har gjort noget af det, der har skræmt mig de sidste 8 år… Vildt!

Torsdag d. 03.05.18

Torsdag var lidt bedre. Jeg var kommet ovenpå, ingen maveproblemer eller noget. Så igen skulle solen nydes og der skulle arbejdes lidt på bloggen. Og her måtte jeg jo holde godt fast i stole for ikke at falde bagover af jeres positive respons. Jeg har ALDRIG haft så meget aktivitet herinde før! Se lige de her tal?! Onsdag: 91, torsdag: 125, fredag: 109. Jeg var ved at tude af glæde. <3 SÅ TAK! Et tak fik I også i indlægget HER.

Og så røg jeg da også lige en tur på arbejde (selvom jeg egentligt havde fri. Men der var kommet en sygemelding, så jeg greb den!) 17-21.30, hvorefter vi havde personalemøde. Et sindssygt godt et af slagsen.

Fredag d. 04.05.18

Fredag stod i Vacas tegn. Jeg skulle nemlig arbejde 9-22. Vi havde en bestilling til 85 mennesker til klokken 11.30 og en ny bestilling til 11.50 til 17 mennesker. Så vi arbejdede på HØJTRYK lige fra morgenstunden af. Men det er fedt, når vi har travlt og kapsejlads gjorde det kun endnu vildere. Vi havde en sindssyg dag, men det var mega nice og 22.30 var vi lukket og slukket.

Lørdag d. 05.05.18 

Lørdag skulle jeg endnu en gang på job. Denne gang mødte jeg ind klokken 10 og endnu en gang til en travl dag og en stor bestilling og overarbejde på 1,5 time. PYHA, men vi fejrede et godt stykke arbejde, god indsats og god energi med en lille fælles pause udenfor på trappen i den lune aften.

På vejen hjem rundede jeg lige maccen for at få ro på den craving efter en cheeseburger menu, der har hærget mig de sidste ugers (læs måneders) tid.

Søndag d. 06.05.18

DEN KLART BEDSTE DAG I HELE UGEN! <3 Nemlig min fridag sammen med min dejlige Nicolai <3 Vi var tidligt oppe, spiste morgenmad sammen og ordnede vasketøj, alt sammen inden vi gik den skønneste tur op i Risskov. Vi købte en is, nød solen, nød udsigten og nød hinanden <3 Jeg elsker ham! Men det hele sluttede lidt brat, da Nicolai fandt ud af, at han skulle have været til et møde fra 10-13. Så vi gik i fuld hast over til uniparken, hvor han kunne få den sidste time af mødet med og jeg kunne slikke lidt sol.

Vi købte lækre fiskefilletter til frokost og tog os en god middagslur bagefter. Og resten af dagen havde vi bare ro på <3 Sådan en dejlig dag!

 

Så selvom ugen startede lidt skidt ud, så ændrede den sig HELDIGVIS til det bedre <3 Jeg har været så taknemmelig denne uge og jeg prøver virkelig at nyde at være til stede de steder, hvor jeg nu en gang er. Det er vigtigt for mig, kan jeg mærke. At jeg lægger min energi, der hvor jeg er og hvor jeg kan gøre noget. Ikke alle andre steder, hvor jeg alligevel ikke kan ændre på det. Jeg kan mærke, at det gør mig lettet og mere glad. Så det er jo dejligt!

Og så må I have en dejlig weekend allesammen,

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.