UGEN DER GIK #16 // SOL, SOMMER OG MINIFERIE

Hej venner,

Jeg håber, at I får nydt alt det dejlige solskinsvejr! Hold op, hvor den sol den brager… Det er jo helt vildt. Og selvom det selvfølgelig er rigtig lækkert med alt det sol, så må vi også lige huske på, hvorfor det er at vi allerede har sommer i maj. I har sikkert regnet den ud. Klimaforandringerne. Uden at skulle prædike eller være negativ, så vil jeg bare minde jer om, at det selvfølgelig er skønt med sol, men vi skal stadigvæk passe på planeten, så vi får denne dejlige sol i de “rigtige” måneder. Så gør en lille klimavenlig ting i dag og del den endelig nede i kommentarfeltet <3 Det kunne være hyggeligt!

Men nok om sol og klimaforandringer (for nu) Det skal nemlig handle om sidste uge. Det er tid til et afsnit af “Ugen der gik..” Denne gang har jeg givet den en lille “undertitel”, så I kan få en lille teaser om, hvad denne uge indebar. Det tænker jeg nemlig kunne være ret hyggeligt. Hvad siger I? Er det fjollet?

Men i hvert fald…

… Mandag d. 07.05.18

Mandag skulle jeg arbejde. Fra 9-22. Så det fik jeg ligesom hele dagen til at gå med.

Tirsdag d. 08.05.18

Skulle jeg igen arbejde fra 9-22. Så der skete heller ikke rigtig noget spændende…. Jo jeg fik selvfølgelig tjent lidt penge. Men jeg havde godt nok også ondt i fødderne, da jeg kom hjem tirsdag ?

Onsdag d. 09.05.18

Der havde jeg fri og hold op hvor dejligt. Oprindeligt var planen faktisk, at jeg havde fri resten af ugen. Men pga travlhed i biksen, måtte jeg lige smutte ind to timer om fredagen. Men det kan I læse om under fredag. Nicolai skulle på arbejde den onsdag og stod af den grund op klokken 05.30. Og tror I jeg kunne falde i søvn efter hans vækkeur havde ringet? NOPE. Så jeg stod op 05.30 efter kun 5,5 timers søvn og gav mig til at se “Kender du typen” (som jeg forresten har set rigtigt meget af på det sidste)

Det gjorde jeg helt frem til klokken 09 tror jeg, hvor jeg tog lidt make up på, gjorde mig klar til dagen og et hurtigt smut forbi lægen. Alt var heldigvis som det skulle være! Jubi! Så jeg fortsatte min dag med at kigge lidt i boghandelen (og faktisk købe en bog) “Stå fast” hedder den.

Den er ret interessant at læse. Så jeg satte mig ud til vandet og gav mig til at læse første kapitel i det smukke solskinsvejr.

OG denne onsdag blev dagen for årets første portion koldskål!

Torsdag d. 10.05.18

Skulle Nicolai læse op til eksamen. Så han smuttede ret tidligt ud af døren. Så ingen hygge til os den dag, selvom vi for en gang skyld begge havde fri hele dagen. Men sådan var det. I stedet havde vi hygget os aftenen før, hvor jeg droppede at tage til flow, så jeg kunne være sammen med ham. Derfor blev det også til bodyflow om torsdagen i stedet for. Klokken 10.45. Det var UTROLIGT dejligt. Men også UTROLIGT hårdt…. Pyha..

Jeg fik snakket med min gamle kollega Camille i ca 7/8 minutter og selvom det var så kort, så var det så dejligt at snakke med hende igen! Vi har ikke snakket sammen siden januar!?!?

Jeg kan ikke rigtig huske hvad jeg ellers lige lavede af “betydningsfulde” ting den dag… Vi gjorde mest af alt klar til, at min familie skulle komme om aftenen. Så vi fik bagt kanelsneglekage (den blev sindssygt lækker!!) og klargjort senge osv. Min familie kom ind med færgen klokken 19, hvor vi fik chai latte, kage, Piratos og spillet Ticket To Ride. Sådan en hyggelig aften! (og gæt lige, hvem der vandt ;))

Fredag d. 11.05.18

Stod den på familieudflugter. Vi stod op, hyggede om morgenmaden og ved 10 tiden smuttede vi op til Universitetsparken. Den har min familie nemlig aldrig set før. Så det skulle de da! Efter nogle dejlige timer i solen deroppe, smuttede vi hjem til lækker gang frokost med stegt torskerogn, makrel og fiskefiletter. Det kunne bare ikke blive bedre!

Klokken 17, måtte jeg lynhurtigt smutte på arbejde og der var jeg til klokken 19.30. Og da jeg så kom hjem, spiste vi lækker koldskål og hyggede med kortspil.

Lørdag d. 12.05.18

Lørdag var en fantastisk dag!! Vi stod igen op i god tid og efter morgenmaden smuttede min mor, Karoline og jeg ned i byen for at kigge i butikker. JA TAK! En af mine yndlingsaktiviteter <3 Karoline skulle have byttet nogle solbriller i Ganni, som hun havde fået i konfigave. Hun fandt et andet utroligt lækkert par solbriller derinde, som hun byttede de gamle til. Alt i mens fik jeg kigget løs i butikken og kunne have taget minimum 7 kjoler, 3 nederdele, 1 t-shirt, 2 par bukser og en taske med hjem. Men det gjorde jeg ikke… I stedet fik jeg en lille chit chat med en medarbejder om den kjole (fra Ganni) som jeg havde på. Og det var OGSÅ hyggeligt <3

Vi tullede rundt i flere butikker. Heriblandt Monki, hvor både Karo og jeg tog lidt med hjem. Jeg købte nemlig et par bukser. Ikke Fairtrade, ikke bæredygtige. Men bare HELT perfekte. Så jeg sagde pyt og tænkte i stedet for på, hvor meget jeg har manglet sådan et par bukser i min garderobe + hvor meget jeg kommer til at bruge dem. De kommer til at være der LÆNGE! Det er jeg sikker på. Jeg har allerede haft dem på to gange siden jeg købte dem (og i dag er det onsdag) Så det er vidst ikke helt dårligt! Bukserne har planer om at vise jer i et seperat indlæg, så der kan I se dem.

Min mor fik også købt to ting til sig selv. Hun glemmer nemlig at forkæle sig selv, så jeg overtalte hende til at købe begge de to flotte ting hun havde prøvet på. HIHI. Men hun måtte sgu godt. Hun skal ikke altid være så tilbageholden min kære mor! <3 Og så kunne hun jo godtgøre det med, at det var mors dag dagen efter? 😉

Den sidste ting jeg fik købt den dag var en ny computer. HOV. Eller egentligt ikke hov, for det var planlagt og nøje tænkt over. Men der kom altså en ny computer med mig hjem den dag! Og det var altså tiltrængt. Så det var jeg utroligt glad for.

Og se nu lige billedet der. Inden vi smuttede hjem, skulle vi da lige have lidt is fra den lille italienske købmand Il Mercantino. NØJ HVOR VAR DET LÆKKERT!!!

Da vi alle blev samlet derhjemme igen, hoppede vi allesammen ind i bilen og kørte til Marselisborg. Nicolai og jeg har aldrig været der. Så derfor tænkte vi, at vi måtte besøge skoven og alt hvad der ellers hørte til. Så efter et godt stykke gang gennem skoven, kom vi frem til Mindeparken og Marselisborg slot, hvor vi gik rundt i flere timer og nød den smukke udsigt, det dejlige solskinvejr og den smukke have. WOW!


Kan godt forstå, hvorfor dronningen har det til sommerhus 😉 Der er virkelig smukt på en rigtig dansk sommerdag. Og i forlængelse af vores tur, gik vi ned for at se den Uendelige Bro. Det var egentlig en installation, der blev sat op i forbindelse med en udstilling på AROS, men nu har den fået lov til at blive. Og jeg kan altså godt forstå hvorfor.

Broen er en en cirkel. Derfor “den uendelige bro” da, den ingen ende har. Omgivelserne ved broen er helt fantastiske, og der herskede ingen tvivl, for der var da også et brudepar dernede for at få skudt nogle smukke billeder. TILLYKKE til dem forresten! <3 Overvejer at skrive et helt indlæg seperat om den her dag? Ville I være interesserede i det? For jeg har en masse skønne billeder fra Marselisborg Slot, haven og broen.

Vi sluttede hele dagen af med pizza (igen fra den italienske købmand) lørdagsslik og en film. Vi så den “nye” Baywatch. Hold kæft den var åndssvag, men meget underholdende alligevel.

Søndag d. 13.05.18

Tog min familie hjem. ØV. Vi havde sådan hygget os og tiden den var bare fløjet afsted!! De skulle med færgen klokken 10. Da de var smuttede lå Nicolai og jeg lige og puttede lidt for os selv inden vi skulle til at bestille billetter til sommerferien. HOLD NU KÆFT en gang værre gøjl… Hvis der var noget der kunne gøre os halvtossede på hinanden (hvilket der vitterligt ikke er noget der kan) så var det da at planlægge ferie…. haha. Men vi fik det bestilt og det var det vigtigste! Så nu kommer vi afsted til sommer ☀️ Først lige fire dage i Firenze og så i sommerhus med Nicolais forældre i en lille by i Toscana. Ej det bliver SÅ GODT!

Søndagen bød også på en gang træning (og av mine ben siger jeg bare, også her om onsdagen tre dage efter…) og så skulle jeg hjælpe Nicolai og hans tutorudvalg med at filme til en videopræsentation og det var MEGA sjovt. Sådan nogle søde mennesker og så på en smuk solskinsdag <3

 

Jeg siger af hjertet TAK for en god uge. Og tak til alle de mennesker der var en del af den! <3 Den har været helt fantastisk. WOW med taknemmelighed jeg føler i hele min krop lige nu. Tak til min dejlige familie, mine søde kollegaer, trofaste veninder, alle jer der læser med og selvfølgelig min elskede Nicolai.

I må have en BRAND GOD ONSDAG!

Kys

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.