UGEN DER GIK #17 // MERE SOL, MERE SOMMER & MERE MIG <3

Hej venner,

Så blev det mandag, en ny uge og derfor skal jeg jo lige hurtigt reflektere over ugen der gik. Så her kommer ugen der gik nummer 16, der var fyldt med endnu mere sol, endnu mere sommer og endnu mere tid til bloggen og god træning. Det var virkelig en god uge. Den har indeholdt alt det, jeg bare elsker at bruge min tid på. MEGA FEDT! Jeg følte mig sindssygt motiveret sidste uge og det udnyttede jeg selvfølgelig til max.

Mandag d. 14.05.18

Var jeg på arbejde fra 9-22. Det var en lidt lang vagt denne gang. Men det var simpelthen fordi jeg vågnede op med den ondeste hovedpine og den forsvandt bare ikke….. Så Nicolai måtte komme ned til mig på arbejdet med en pakke panodiler, så jeg kunne komme gennem min vagt med bare en smule overskud. Så det var den dag 🙁

Tirsdag d. 15.05.18

Vågnede jeg op helt uden hovedpine og derfor også med mere energi til at tage på arbejde! YES! Og da min vagt var slut klokken 17, hoppede jeg i træningstøjet, op på min cykel og susede op til fitness i solskin. HOLD OP HVOR DEJLIGT! Og træningen var ligeså dejlig. Der var sved på panden og smil i hele salen. Så fedt. Efter træning smuttede jeg hjem og spiste lidt koldskål og da Nicolai kom hjem, gik vi ud i aftensolen og hyggede os. Så dejligt med lidt kvalitid med ham <3

Onsdag d. 16.05.18

Havde jeg fri. YES PLEASE! Så der blev der fyret op for skrivningen til bloggen og det var bare SÅ fedt! Jeg føler virkelig, at jeg aldrig løber tør for noget at skrive om efter jeg har fundet “mit sted”/”mit felt”. Det er så fantastisk og jeg håber virkelig, at I også kan mærke det! <3 Så der blev skrevet på livet løs. Og så slog jeg lige to fluer med et smæk og lagde mig ud i solen for at få lidt farve. Ikke dårligt.

Jeg fik også skrevet lidt med min bedstefar i anledning af hans fødselsdagsgave. Vi har nemlig slået os sammen i familien om at give ham et tilskud til en hund! Og hold op den er sød. Sofi skal den hedde. Så det fik jeg også lige lidt af formiddagen til at gå med. SÅ hyggeligt!

Efter en masse skrivning og solbadning hoppede jeg i bad og lavede den ultimative selvforkælelse med ansigtsmaske og hele baduljen. Sindssygt lækkert og UTROLIGT tiltrængt. Husker I at bruge lidt tid på jer selv ind imellem?

Torsdag d. 17.05.18

Havde jeg igen fri. Det er altså ret dejligt. Jeg er utroligt glad for min vagtplan, da den giver mig lov til at have hele dage, hvor jeg bare kan fordybe mig i de ting jeg aller bedst kan lide at lave. Så torsdagen stod selvfølgelig også i bloggens tegn. Men morgenen/formiddagen blev først lige brugt sammen med Nicolai, der for en gang skyld kunne sove længe og putte med mig <3 Vi fik lige set to afsnit af Paradise Hotel og så var han ude af døren.

Klokken 16 smuttede jeg ned mod byen for at købe nogle nye ansigtscremer. Jeg er nemlig blevet meget overrasket over, hvor meget kemi og hvor lidt “naturlige” alle mine hudplejeprodukter er, selvom de skilter med at være gode for mig og miljøet. MEN NOPE! Jeg har testet en lang række af mine produkter i den app, der hedder kemiluppen og til stor forargelse, var nogle af mine “bedste” produkter slet ikke så gode mod miljøet (og mig) som jeg troede…. Dumme markedsføring!!! Det gør mig tosset. Så jeg gik i Matas, fandt deres egen hudplejeserie fra Matas Natur (de har både en linje med og uden parfume, jeg tog selvfølgelig den uden) og kiggede nærmere på udvalget. Jeg er både løbet tør for min dagcreme, min øjencreme og snart også min “natcreme”/olie. Så nu var det på tide at få skiftet dem ud til det bedre!! Så det blev til tre fine (og ret lækre) produkter fra Matas Natur. Det var min søster, Cecilie, der anbefalede øjencremen. Hun havde selv nogle uger forinden været på jagt efter en creme uden uønsket kemi. Og det havde ikke været nemt. Så hun brugte også Kemiluppen, til at finde det bedste produkt. Så lad os håbe, at de virker!

Efter et hurtigt smut i Matas tog jeg fitness og trænede lidt ben efterfulgt af en halv times CX. AV AV AV min krop og hold op, hvor jeg fik sved på panden. Men det var lækkert og jeg blev helt glad i bolden af det! Elsker hvad regelmæssig træning gør ved mig. Det er for vildt <3

Fredag d. 18.05.18

Fredag startede tidligt, da Nicolai skulle møde klokken 8. Så vi spiste lidt morgenmad sammen og hyggede inden han skulle afsted. Vi havde nemlig begge planer, forskudt af hinanden selvfølgelig. Så det var det eneste tidspunkt på dagen, hvor vi ligesom ville se hinanden <3

Jeg skrev endnu en gang en masse til bloggen! Dette indlæg blandt andet og det føles bare så fucking fedt! Jeg er ON FIRE ?? Jeg har også fået strikket lidt, set første afsnit af den nye norske serie “blank”, set mere “Perfekte Steder” på TV2 Play og bare hygget mig inden arbejde klokken 17.

Derudover har jeg også fået læst Sandra Willers blogindlæg omkring ændringerne på de sociale medier. Og jeg synes virkelig hun har fat i den lange ende! Det er utroligt godt observeret og ikke mindst skrevet. Det minder i høj grad om meget af det, som jeg lige har læst om i bogen”Stå Fast” af Svend Brinkmann, som jeg har skrevet om her. Jeg kan selv nikke genkendende til, at jeg har haft en tendens til bare at følge med og lad det som andre ville læse og/eller se. I stedet for at vende tilbage til min kerne (mit 14-årige jeg) der interesserede sig for klimaforandringer og naturen og hvordan vi sammen kan “redde” vores jordklode. Alt det kom jeg væk fra i gymnasiet, hvor det bare handlede om at udvikle sig og hvor værdierne blev smidt lidt til siden. De slap aldrig helt, men de var bestemt heller ikke i fokus! Og det var først for et år siden, at det virkelig kom tilbage til mig og kun 4 måneder siden, at jeg gjorde det en del af mit univers her på bloggen og youtube. Og jeg må sgu indrømme, at det aldrig har føltes mere rigtigt end nu! Det føles ægte, det føles som mig. Og har man lyst til at læse med, FEDT, har man ikke er det selvfølgelig også helt i orden! Så tak Sandra, for at adressere den voksende tendens og bryde med den! Det er sådan vi får skabt originalitet og indhold baseret på ægte passion!

Lørdag d. 19.05.18

Vågnede op og tog til en dejlig omgang Bodyflow. Det er og bliver seriøst den bedste måde at starte dagen på. Og efter træning smuttede jeg hjem og pakkede min taske, spiste en stor omgang frokost og smuttede på arbejde klokken 13. Her var jeg til klokken 21. Det var en utroligt hyggeligt vagt og vi havde det simpelthen så sjovt! Men da jeg kom hjem var jeg dødtræt og faldt i søvn på sofaen ved siden af Nicolai.

Søndag d. 20.05.18

Søndag var jeg tidligt oppe for at gøre mig klar til at skulle med Kombardoexpressen klokken 9.35. På turen fik jeg både strikket, læst og lyttet til en af mine yndlings podcast. Nemlig den fra Sustain Daily, og hvis I ikke ved, hvad jeg snakker om, så udgav jeg faktisk et indlæg denne søndag om netop deres podcast. Læs det HER. Men da jeg kom hjem hygge vi os bare mega meget ude i gårdhaven. Slikkede lidt sol og havde nogle gode snakke <3

Efter nogle timer derhjemme gik vi en tur i det smukke vejr og købte en lille is med hjem. MUMS! Vi spiste god grill/sommermad og hyggede ved bordet. Og resten af aftenen brugte Karoline og jeg på at spille Sims. Hold kæft det var hyggeligt!!! EJ NEJ NEJ! Det har jeg godt nok savnet! Spiller I eller har I spillet Sims? Og hvilken udgave er jeres yndlings. Jeg er nemlig stadig kæmpe fan af Sims 2, men har det ikke mere. Nu kører jeg Sims 3…

Jeg postede også dette lille billede på Instagram af mig og Nicolai på den Uendelige Bro. Jeg elsker ham.

 

Jeg er glad for, at I stadig læser med! <3 Ha’ en dejlig pinse og ekstra fridag. Jeg vender snuden tilbage til Aarhus senere igen i dag, efter min farmors fødselsdag og så sluttede den weekend. Men den har været dejlig. No doubt!

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.