UGEN DER GIK #18 // AT GÅ UDENFOR, INGEN TRÆNING & GLÆDE OG FRUSTRATIONSMOMENTER…

Hej venner,

Endnu en uge er gået og I begriber ikke, hvor godt jeg har det. SOLEN gør mig glad, BLOGGEN/I gør mig glad, NICOLAI gør mig glad og der hvor jeg er nu gør mig glad. Jeg kunne blive her forevigt. Det lyder måske kedeligt. Men jeg kan virkelig godt lide tilværelsen lige nu. Så tag ikke fejl af at der står frustration i indlæggets titel 😉 Frustrationen kommer der en forklaring på.

Mandag d. 21.05.18

Min kære farmors fødselsdag <3

Dagen startede i fitnessdk med Kattymusen, hvor vi fik fyret op for en god træning! Og derefter drog vi alle seks afsted til fødselsdag hos min dejlige farmor. Her fik vi god frokost og dejlig kage, kigget billeder og skålet <3 Efter et par timer blev jeg kørt til Espergærde St, hvor jeg tog videre til kbh og derfra videre til Aarhus. Her blev jeg mødt af min søde dejlige Nicolai. ALTID SKØNT!

Tirsdag d. 22.05.18

Stod i arbejdets tegn. Det blev fra 11.15-20. Jeg er virkelig blevet god til at stå tidligt op sammen med Nicolai og få udnyttet timerne inden jeg skal på job til at få skrevet her til bloggen. OG DET ER MEGA FEDT! Jeg elsker at bruge tid til at skrive her til bloggen. Meget mere end noget andet. Jeg har virkelig haft det sådan den her uge, at jeg INGEN lyst har haft til at tage på arbejde. Jeg har lyst til at sige op og bare skrive. Jeg gider ikke alt det andet pjat. Det giver ikke mening for mig, det gør mig ikke glad. Men jeg ved, at jeg skal have jobbet for at kunne leve som jeg gør. Betale mine regninger etc. Så sådan er det lige nu. Men den dag jeg har mulighed for at ændre det, så gør jeg det! Og det er her frustrationen kommer ind.. Og den har jeg virkelig haft mange besøg af på det sidste og især i denne uge… Jeg har bare lyst til at skride fra mit job og bare blogge på fuldtid. Selvom jeg INGENTING tjener på det. Jo, mentale “penge”, der bliver sat lige ind i glædesbanken! <3 Jeg er SÅ træt af at arbejde. Jeg vil bare ind på studie nu og bare have bloggen og youtube oveni. Det gør mig nemlig så lykkelig og motiveret. Og det er her glædesmomenterne kommer ind <3

Onsdag d. 23.05.18

Var jeg igen på arbejde. Fra 9-17. Droppede træning for at tage hjem til Nicolai og nyde aftensolen med ham. Men det viste sig at han slet ikke var hjemme.. Så det var jo fedt.. Jeg havde sådan lyst til, at vi var gået ud og spist en is. Men det blev det ikke til. I stedet gik jeg selv ud i aftensolen og hyggede mig med bloggen, podcast og min bog. Sindssygt skønt!

OG da klokken blev syv stillede et lille orkester op og spillede musik i en time. LYT TIL DET HER Og lige dér blev jeg ramt af taknemmelighed for, at jeg gik ud. Et lille glædesmoment <3

Torsdag d. 24.05.18

Havde jeg fri og det var sindssygt lækkert! Jeg brugte dagen på bloggen, på solen og på at slappe af og lade op. Jeg elsker de her dage. Det kan jeg altså bare ikke komme udenom.

Fredag d. 25.05.18

Var jeg på arbejde fra 9-22. Der var fuld fart på hele dagen! Mega fedt!

Lørdag d. 26.05.18

Startede sindssygt roligt ud. Ingen planer. Bare eget tempo. Jeg ville have været til bodyflow, men da jeg (til al held) tjekkede holdplanen, var det aflyst 🙁 Mega nederen.

Hele dagen dovnede jeg egentlig bare. Jeg havde ikke lyst til en SKID! Kender I det? Jeg havde sat rammerne for den perfekte lørdag med blogging, træning og ud i solen. Men det var ikke meget af der skete. Jeg hader, når jeg kommer til at gøre det mod mig selv, for så får jeg lynhurtigt dårlig samvittighed, når jeg bare har en dovne dag… Jeg kan ikke helt forstå, hvor timerne forsvandt hen, men jeg endte faktisk med at sidde uden i solen og læse i en halv times tid OG jeg fik trænet. Men ikke i fitness. Jeg gjorde det herhjemme. Men det var godt alligevel. Et lækkert bad og ansigtsmaske blev det også til og det var simpelthen sådan en dejlig lørdag aften. LYT TIL MIN VENTEMUSIK HER! + Tror ALDRIG, at jeg har lagt en ansigtsmaske SÅ flot. Den blev virkelig jævn og pæn! MEGA optur! ?

Jeg gik i Netto og købte frysepizza og pommes frites til mig selv, samt cola og gifler til Nicolai og jeg. Så da han kom hjem hyggede vi med musik og cola <3 SÅ DEJLIGT!

Mødte også en veninde fra skolen jeg gik på i efteråret. Hun skulle besøge sine veninder, som tilfældigvis bor i samme opgang som os! WHAT? Så vi fik en dejlig snak i elevatoren!

Søndag d. 27.05.18

Startede tidligt med at se lidt Kender Du Typen? på dr.dk og stod senere hen på oprydning. Så shiny og rent værelse til Nicolai og jeg. Fik sågar luftet dynerne. JA TAK!

Nicolai tog også hjem denne dag. Så ham fik jeg lige sagt farvel til om aftenen inde han smuttede…. 🙁 Jeg savner ham allerede og jeg elsker ham simpelthen så højt! <3

Jeg håber, at I har det mega dejligt og hvis ikke er det også helt i orden. Vi kan ikke have det godt hele tiden.. Vi er kun mennesker.

Ha’ en god mandag

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.