UGEN DER GIK #19 // GOD TRÆNING, GYMNASTIK & EKSAMEN

Hej venner,

Ugen der gik kommer lidt senere end det plejer denne uge.. Jeg har haft andet om ørene, men jeg håber I vil læse med alligevel ❤️

Mandag d. 28.05.18

Skulle jeg på arbejde fra 9-17. Og i forbindelse med, at vi har fået nyt menukort, skulle vi allesammen læres op i det nye, så det blev min aften (efter 17) brugt på. Da jeg var færdig på job, smuttede jeg videre i fitness. Jeg skulle egentlig have været til Bodyflow, men det kom jeg ikke pga job. Træningen skulle jeg dog ikke snydes for, så jeg tog selv op og trænede en god omgang ben. De var stadig ret kvæstede efter min hjemmetræning om lørdagen, som I måske læste om HER, men de kunne godt lige presses lidt. Da jeg gik i seng om aftenen gik vejret HELT bananas! Det tordnede og lynede og hvis der er en ting jeg virkelig ikke bryder mig om, så er det tordenvejr…. Så jeg skrev lidt med Nicolai i mens for at få ro på <3

Tirsdag d. 29.05.18

Havde jeg fri om formiddagen/eftermiddagen. Men jeg kan SLET ikke huske hvad jeg lavede den dag. Tydeligvis ikke noget vildt. Jeg husker, at jeg sov længe (læs klokken 09, men det er to timer mere end jeg plejer!) Og så har jeg helt sikkert bare set en masse Kender Du Typen? Tror muligvis jeg sad en halv time ude på altanen og nød lidt sol og læste i min bog.

JO JEG LAVEDE VEGGIE LASAGNE!!! Det kan jeg huske. Og det tog ret lang tid, men den blev faktisk okay god. Den manglede bare lidt salt.

Klokken 17 tog jeg på job og der var jeg til klokken 22.

Onsdag d. 30.05.18

Var jeg tidligt oppe og ude af døren. Jeg ville nemlig ned og nyde solen, inden jeg skulle på arbejde. Så der lå jeg fra 9-11.30 og så smuttede jeg ned på arbejde fra 12-15.45. Det var lidt bøvlet på arbejde, så jeg fik senere fri end jeg havde planlagt, så jeg smuttede forbi det lækreste bageri, Nummer 24, og fik mig en vanvittig god bolle med smør og (en ligeså vanvittig) ost! Den nød jeg mens jeg snakkede i telefon med min mor og dernæst min søster Kathrine.

Jeg fik også handlet SINDSSYGT meget ind. Købte ALT for mange snacks…. Chokoladeboller, 2 kasser snickersis og Toms guldbar med dronningemandler. HOV..

Da jeg kom hjem trak jeg lige vejret, pakkede min taske og tog til træning. Først en times Bodyflow efterfulgt af en halv times Les Mills BARRE, som er et nyt hold indenfor Les Mills og Fitnessdk Frisko er det første fitdk center i landet, der har fået det på holdplanen og underviser i det. Men det er et nyt 30 minutters hold, der er inspireret af balletten. JEG ER VILD MED DET! Det er hårdt, især i læggene, men det minder mig så meget om min gymnastik tid, så jeg kunne ikke andet end føle mig lidt nostalgisk ☺️

Torsdag d. 31.05.18

Torsdag smuttede jeg ned på DOKK1 for at printe det reglement ud, som jeg skulle bruge til lørdagens gymnastik konkurrence. Så kunne jeg nemlig få læst lidt op på det hele igen. Måske I kan huske, at jeg var på kursus tilbage i marts? Og alt i mens jeg var derhjemme, gjorde mig klar, gik ned til DOKK1, printede, gik tilbage igen, handlede i NETTO og gik hjem, så fik jeg snakket med min dejlige mor <3 Det var simpelthen så hyggeligt og dejligt at snakke med hende.

Klokken 14 kom Nicolai hjem fra sine forældre. Det havde jeg glædet mig til. Så sammen spiste vi en lækker frokost inden han skulle tilbage til eksamensskrivningen 😛

Fredag d. 01.06.18

Fredag arbejdede jeg fra 9-22. Det gik sindssygt hurtigt, tiden fløj, men HOLD NU OP, hvor havde vi det varmt. PYHA!

+ Jeg faldt over det her citat, der virkelig løftede mit humør!

Lørdag d. 02.06.18

Skulle jeg være dommer til en gymnastik konkurrence i Aalborg. Så det fik jeg faktisk det meste af dagen til at gå med. Dit var vildt hyggeligt, Aarhus pigerne vandt guld og sølv, så vi var glade og havde en skøn tur 😛 Om aftenen kom jeg hjem til Nicolai, der stadig skrev eksamen.

Søndag d. 03.06.18

Søndag brugte jeg på at sidde sammen med Nicolai mens han skrev eksamen. Jeg brugte dog tiden på at strikke en HELT MASSE og se Divaer i Junglen samtidig. Og det var faktisk det jeg fik min søndag til at gå med 😀 De sidste par dage gik med at bakke Nicolai op under hans eksamenskrivning. Så meget, at jeg følte, at jeg selv havde skrevet eksamen.. ahhaha…. Men vi hyggede os mega meget, spiste en snickersis og gik en tur ud i solskinsvejret <3

 

Det var alt for #18!

Vi ses i næste indlæg

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.