UGEN DER GIK #18 // HOOKED, DRÆNENDE GRUPPEARBEJDE & EN FANTASTISK WEEKEND

Hej venner,

Ugen der lige er gået, er både gået hurtigt og langsomt på samme tid. Den har været mega fed og mega nederen… Den har egentlig bare været et eksempel på en helt 100% menneskelig uge.

Ugen peakede ret tidligt, da jeg tirsdag også havde en helt fin dag på studiet, brugte eftermiddagen på at arbejde lidt og dernæst tog jeg ud og spise med en veninde fra studiet. Det var helt vildt skønt. Vi tog på Hooked på Nørrebro, det var altså lækkert og kan klart anbefales! Her gik snakken bare løs i et par timer, hvorefter vi gik en tur på Assistens Kirkegård. Der har jeg aldrig været, men min søde veninde har, så hun viste mig lidt rundt. Her gik snakken yderligere en times tid og det var altså bare mega hyggeligt. Sådan en dejlig tirsdag og ugen toppede altså virkelig tidligt med god snak, god mad og godt selskab.

Herfra gik det godt nok lidt ned ad bakke. Ret ærgerligt… Men sådan er det bare nogle gange, men HOLD NU OP, hvor var onsdag en lang og sej dag, og jeg var HELT færdig, da jeg kom hjem… Vi laver jo gruppearbejde for tiden, og det er fandme svært at lande på et fællespunkt/en fælles beslutning, der kan rumme og inspirere alle i gruppen. Det er svært, når man har ens totale modsætning i gruppen. Det er svært, når man prøver at holde sig til sin empiri. Det er svært, når man designer til et brand. Det er svært når man bare ikke kan finde et kompromis. Det er svært, når man skal holde fokus for en hel gruppe, når man skal tage ordet, tage beslutningerne, tage initiativet…. Så onsdag var en lang dag og det var torsdag sådan set også… Pyha.
Men onsdag var ikke helt skod. Efter en snak med min mor og lidt tid i sengen, var det ok igen. Og middag om aftenen hos min farmor hjalp også ret godt, på mit nedkørte og halvsure humør.

Fredagen stod i studieturens tegn, så jeg var oppe klokken 04.00 og med toget 04.53. Turen gik til Herning og Ikast, hvor vi så både sylab, en tekstilproducent og tekstilmuseet i Herning. En ret fin og interessant tur.

 

Weekenden blev brugt på god mad, først god pasta, så lidt burger og om søndagen fik vi pitabrød med hummus, halumi og granatæblekærner. Sådan en lækker kombination.

Weekenden stod også på et spændende og hyggeligt møde med Pia fra more.conscious.aarhus. Der var en god balance af business og hyggesnak. Så dejligt og ikke spor dårligt sådan en lørdag formiddag.

Weekenden var også weekenden, hvor Cille havde sin sidste galla. Men jeg var af gode grunde forhindret i at komme, så det blev på facetime. Så Nicolai og jeg så med gennem telefonen mens der blev danset lanciers på Espergærde Gymnasium. Det var altså ret hyggeligt og min søster og hendes gruppe hev guldmedaljen hjem. Vildt sejt gået!

Weekenden blev også brugt sammen med søde Tanja. Vi brugte lørdag eftermiddag på åbningsfest i Raa, med mad, musik og snak. Mødte bl.a. bæredygtigt byggemarked og fik en snak med Amanda, der er kvinden bag. Efter festen tog vi et smut på Aros, hvor vi legit sad inde i en af udstillingerne måske 30/40 minutter? Det var vildt hyggeligt, meget beroligende og så fik vi bare tid til at snakke. Jeg ved ikke, hvad jeg skulle gøre uden Tanja, hun er både kollega, veninde, rådgiver og jeg føler lidt, at hun er den storesøster jeg aldrig fik.

Weekenden stod alt i alt bare på en masse hygge. Især med Nicolai. Vi har spist god mad, gået en tur ud til Aarhus Ø (vores gamle hood, nogen er sågar flyttet ind i vores gamle lejlighed) spist god mad, set ’Smagen af Danmark’, drømt os væk, snakket om fremtiden og bare været forelskede. Ret rart.

Nu har jeg vist skrevet nok. Videre til billederne!

det lækre menukort hos Hooked

onsdagsskitsering. ja, vi tegnet undertøj i lange baner.

onsdagsmiddag hos min farmor

det her var ugens outfit. det var på flere af dagene, og så var det nemt og simpelt, især på dage hvor jeg bare var helt udkørt og det sidste jeg gad tage stilling til var mit tøj.

sådan her så jeg ud klokken 4.50 fredag morgen i toget til København. jeg var træt, men programmet bød på studietur til Jylland.

der var ret flot kl. 5 om morgenen. en smuk morgen og smuk togtur. 

vi så Mads Nørgaards strikmaskine. det er her han får strikket sine famøse 101 t-shirts

vi var på tekstilmuseet i Herning. super underholdende. 

og samme dag tog jeg til Aarhus. det havde jeg glædet mig virkelig meget til.

tidligt lørdag morgen vågnede jeg op til 1000 følgere på instagram. kunne slet ikke være i mig selv og havde bare lyst til at vække Nicolai… men tog den med ro.

åbningsfest i RAA AARHUS. de har fået den fineste vogn. 

til åbningsfesten fik vi også en lille anretning. meget heldigt, nu hvor jeg havde været til møde om formiddagen og ingen frokost havde med…

den fineste installation på Aros. bestemt besøget værd og vi sad herinde længe og så, hvordan blomsterne skiftede fra blå, lyserød, til gul og til rød. så fint.

 

Jeg håber I har nydt at læse med, og jeg lover jer, at jeg har andre indlæg på programmet end ‘ugen der gik’ indlæg. Det er bare først nu, jeg har haft tid og overskud til at skrive andre indlæg. Men de ligger klar til jer og kommer ud de kommende dage. Så glæd jer til det!

Og lad mig så høre, hvordan er jeres uge gået? Har den været ligeså meget op og ned som min?

Mange knus

Cams

2 tanker om “UGEN DER GIK #18 // HOOKED, DRÆNENDE GRUPPEARBEJDE & EN FANTASTISK WEEKEND

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.