UGEN DER GIK #19 // MERE GRUPPEARBEJDE, SIDSTE UNDERVISNINGSDAG & PORTFOLIO

Hej venner,

Ugerne flyver afsted og lige gyldigt, hvor godt jeg synes jeg er med, så indhenter ugerne mig bare… 😀 Ikke at det nødvendigvis er en dårlig ting, men det er jo så vildt så hurtigt tiden går… Jeg når slet ikke at udgive andre indlæg, fordi tiden bare indhenter mig for vildt. Jeg er slet ikke på forkant, det er en smule irri…

 

Forrige uge, uge 19, var helt udmærket. Den havde en masse godt at byde på, så det var bare mega fedt. Sidste uge blev især en uge, hvor jeg prioriterede mit sociale liv og det var altså virkelig rart.

Mandag fejrede jeg 1000 følgere med min søde familie. Det var med bobler, jordbær og økochips og chokolade. Lige i min ånd altså og det var bare så skønt at dele den milepæl. Min familie er der altid, og jeg havde aldrig kunnet gøre det uden dem…

Lørdag bød på eftermiddagshygge hos min veninde Bianca. Vi spiste vafler, grinede, spillede Sims og jeg fik taget hul på min portfolio til praktikken! Det føltes virkelig rart.

Efter fem timers tid sammen med Bianca smuttede jeg hjem og samme aften bare lige 3 timer senere tog jeg ud og drak øl og drinks med min dejlige vennegruppe fra gymnasiet. Det var, som altid, mega hyggeligt! Vi endte med at spille drukspil med svenskere, skråle fødselsdagssang kl. 00 for min veninde, der havde fødselsdag d. 12/5 (vi fik baren til at sætte sang på, så optur) vi kom gratis ind på klubben, fik en flaske champagne til bordet og da vi var trætte, gik vi på kebaben og spiste natmad. Hold kæft det var hygge. 😀 😀

Men ugen stod også i gruppearbejdets tegn. Det har det sådan set gjort de sidste par uger…  Men heldigvis er vi snart færdige Sidste uge nærmede vi os målet, så det var virkelig dejligt!! Vi fik virkelig fikset nogle løse ender der. Endelig. Men jeg må sige, at jeg er godt træt af gruppearbejde nu…. Holy moly… Jeg ser virkelig frem til eksamensperioden, der starter d. 20/5.

Ugen bød også på praktikmøde med min vejeleder, det var super fint. Jeg føler mig godt med i processen.

Der blev også udskrevet valg for pokker! Det glæder jeg mig virkeligt meget til. I kan læse meget mere om, hvad jeg går og glæder mig til lige HER (link)

Jeg modtog også en skøn pakke fra Stolbjerg Copenhagen i forbindelse med mit ambassadørskab.

Det var også ugen for mors dag, som vi så fint fejrede om søndagen. Vi samlede en lille kurv af lidt forskelligt til min mor og hun blev bare super glad. Så efter hygge i solen og gaver, gik vi en tur til Kronborg i den smukke aftensol. Da vi så var blevet blæst godt i gennem, og jeg havde fået en lang og dyb samtale med Karoline, så kastede vi os på sofaen med snacks og ’Ternet Ninja’. Normalt er jeg ikke god til Anders Matthesen, men den film tog bare fat i så mange gode ting, bl.a. børnearbejde.

Det var alt for uge 19, uge 20 er jo også lige gået, men den får I mere om senere på ugen. Der skete nemlig en del, såååå… Det kræver et indlæg for sig selv <3

en af gaverne min mor fik i forbindelse med mors dag. den er fra Stolbjerg Copenhagen (modtaget i gave)

den gule strik har siddet klistret fast til mig de sidste par uger. mega fedt og god kontrast til den blå væg.

blå bånd i lange baner. det er bare blå med blå på herfra. 

der kom også en ny følger til i uge 19. ham her. kender I ham? for jeg var rimelig starstruck. 

flot lørdagsvejr ☀️

mors dag og søndagshygge. med guf og ‘ternet ninja’.

ternet ninja i stuen. allesammen samlet. ingen telefoner (kun lige min, lige i dette sekund) kun hinanden. 

 

Jeg håber I har nydt at læse med!

Mange knus,

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.