UGEN DER GIK #2 & #3

Hej igen venner,

Det er længe siden… Alt for længe siden. Men jeg har haft travlt, ALT for travlt med arbejde. Der har været totalt kaos i butikken i forbindelse med den nye åbning i Valby, København. Så jeg har været en del på overarbejde, haft alt for lidt fridage, og når jeg ENDELIG har haft fri, så har jeg været for træt til at lave noget.
MEN.. Nok om alt det depri snak. Alt er tilbage til normalen igen, jeg har almindelige arbejdstider, et par fridage i ugen og nok overskud til at lave de ting jeg har lyst til og har forsømt den sidste måned. YAY!

Så her kommer endnu et “ugen der gik” indlæg, hvor jeg har slået to af ugerne sammen, og så håber jeg på, at der kommer endnu et indlæg ud i løbet af næste uge med de to sidste uger. Så I ikke får ALT for meget på én gang <3

Men det her indlæg bliver en oversigt over uge 5 & 6 (afsnit 2 & 3 i serien), altså fra mandag d. 29/1 – søndag d. 11/2.

Mandag d. 29/1

En ting jeg vidste denne mandag var, at jeg ville blive bedre til at dokumentere de små øjeblikke i løbet af ugen. Det fandt jeg nemlig ud af i den første uge, at jeg faktisk var ret dårlig til…. :/ Så jeg fokuserede meget på, at tage billeder af de små ting, jeg nu en gang gjorde. Min mandag var min første fridag efter en ca. 54 timers arbejdsuge, så jeg var fuldstændig smadret. Jeg var bare derhjemme, så lidt Netflix, strikkede og tog til BODYFLOW kl. 17.30. En dejlig og velfortjent fridag.

Tirsdag d. 30/1

Der var jeg søreme på arbejde igen, 8 timer, og så videre til CX WORX (endnu et af mine yndlings hold i fitnessdk) Intet vildt. Til gengæld SS jeg dette billede på min tlf, der gav mig den vildeste girlpower feeling.Onsdag d. 31/1,

Så meget magen til ud. Jeg var på arbejde fra 11.30 til 20 og så ellers bare hjem igen og slappe af.

Torsdag d. 1/2

Jeg skulle først møde klokken 17 denne torsdag, men jeg var allerede oppe fra klokken 8 sammen med Nicolai. Her blev tiden virkelig brugt effektivt. Jeg fik ordnet vasketøj, afleveret 5 poser med tøj til Røde Kors (som vi længe har udskudt), smidt alt papir og pap ud, ryddet op på værelset. Jeg fik sendt mine friønsker og jeg fik taget en masse billeder til bloggen, som jeg glæder mig til at dele med jer i fremtidige indlæg! Yay for en god dag. Alt dette havde jeg fikset før klokken var 11, så resten af dagen slappede jeg bare af på sofaen, indtil jobbet kaldte. Derudover kom jeg hjem til de lækreste tacos efter arbejde. NØJ de var lækre <3 Dejlig dejlig torsdag.

Fredag d. 2/2

Denne fredag tog en lidt uventet drejning, og jeg kunne lige pludselig se, at jeg ville gå endnu en uge i møde med alt for mange timer. Men jeg tog det i stiv arm og var på arbejde fra 9-21. What a friday!

Lørdag d. 3/2

Lørdag var stor rengøringsdag i lejligheden. Jeg skulle dog først lige til event ved et tysk brand kaldet VinoKilo. De afholdte et vintage kilo sale her i Aarhus fra 11-18. Jeg var blevet inviteret personligt af dem, så måtte selvfølgelig ned og kigge. De var super søde menneskerne bag, de sørgede for, at man blevet taget godt imod og sørgede for en stofpose, hvor man kunne fylde alle de godter i man fandt. Dog blev jeg MEGET skuffet over udvalget. De havde virkelig offentliggjort nogle fede brands, og de går meget op i at lægge fokus på, at det er vintage… Men det var langt fra…. Mange af stativerne var værre end noget af det værste genbrugstøj jeg har mødt i min tid. Pyha.. Men jeg gik hjem med to denimjakker. En til mig og en til Nicolai. Resten af min dag stod på indkøb (mødte min dejlige kammerat Simon i Føtex, vi fik en sludder) og rengøring. Om aftenen “fejrede” vi dagen med pizza og cola. SÅ skønt! <3

Søndag d. 4/2

Dagen stod igen på arbejde, og denne gang havde jeg igen en lang arbejdsuge foran mig. 11.30 – 22 blev det til denne søndag.

Mandag d. 5/2

Stod endnu en gang på arbejde. Dog en lidt kortere vagt i denne omgang. Jeg kunne nøjes med en 11.30 – 17. Jeg skulle nemlig på hold (det blev så aflyst) kl. 17.30 og direkte videre til månedsmøde med UngEnergi. Månedsødet var MEGA godt, vi fik virkelig styr på en masse af vores kommende events, og jeg blev også en del af KliPo pigerne. Det er den gruppe der står for at afholde og arrangere Klima & Popcorn. Så alt i alt en dejlig dag, hvor jeg også fik spist en lækker frokost + aftensmad fra arbejde. MUMS!

Tirsdag d. 6/2

Endnu en gang en tur på job. 9-17 og direkte videre til CX WORX. Senere på aftenen fik jeg at vide, at jeg om søndagen skulle på dommerkursus i København. NOT A PART OF MY WEEKEND PLANS.. Så der var en masse mail korrespondance, tilmelding, billetbestilling og overnatningskoordinering. + at jeg jo så også skulle læse op til kurset, så jeg kunne bestå prøven. PYHA!

Onsdag d. 7/2

Stod også på arbejde. 11.30 – 20. Nicolai smuttede hjem denne onsdag for at få ordnet sine tænder. Så jeg sov mega dårligt (fordi jeg sov alene, og fordi jeg stressede oveni arbejdet + oplæsning til kurset) MEGA fedt. Jeg kan dog se på min kamerarulle, at jeg fik en lækker morgenmad. Æg, rugbrød, grøn te som Rasmus (min roomie) har købt hjem fra Dublin og til sidst mine vitaminpiller.

Derudover sendte min lillesøster Karoline mig en snap af, at de derhjemme (hos mine forældre) har købt komposterbare fryseposer. Kæmpe kærlighed og skud ud til min familie, der også prøver at leve mere miljøvenligt.

Den 7/2 har åbenbart været DAGEN, hvor jeg dokumenterede aller mest. Her er et screenshot af en smoothie opskrift fra Intuitionscph instagramstory. Denlyser bare mega lækker, så jeg måtte gemme den! <3

Torsdag d. 8/2

Endnu en omgang arbejde 9-17. Og så direkte hjem og lave aftensmad. Og så var jeg også nødt til at tage noget (læs MEGET) vasketøj med hjem fra arbejdet, fordi vores vaskemaskine nede i butikken gik i stykker…. Fedt. Så jeg tog “arbejdet med hjem”. Lol. Her ser I et MEGET sløret og mørkt billede af alt vasketøjet…

Fredag d. 9/2

Den sidste arbejdsdag før mine fire fridage. HOLD OP, hvor var det befriende at tænke på. Nøj, det var dejligt <3

Lørdag d. 10/2

Lørdag var simpelthen sådan en dejlig dag! I fatter det ikke! Dagen startede med, at jeg fik en dejlig besked fra min mor at vågne op til. Hun havde åbentbart været vågen siden klokken 05.00 og havde tænkt på mig <3 Så hende skrev jeg med i løbet af formiddagen mens jeg var i fitness. Først var jeg nemlig til BODYFLOW fra 9-10, så stod den på egen cardio + styrketræning frem til klokken 11. Og fra 11.05-11.35 var jeg så til CX. Så alt i alt 2,5 timers træning og DAMN det føltes godt. Så en fantastisk start! Og så var det jo min første fridag ud af fire, så alt var bare godt. Resten af dagen brugte jeg på at læse op på kursusmaterialet og klokken 17 smuttede jeg med færgen og videre til København med Kombardoexpressen. Klart mit favorit firma at pendle med, når jeg skal til og fra Aarhus. 20.15 stod jeg så ved DGI-byen og tog videre med S-toget for at komme ind til min veninde Amalie (og hendes søde kæreste Lau) hvor jeg skulle overnatte <3 Vi så paradise, drak the og chai latte og snakkede, både seriøst og useriøst helt til klokken 01. Men det havde jeg bare brug for, og der var de altså gode. Jeg elsker dem meget højt begge to, og er meget taknemmelig for at have dem i mit liv.

Søndag d. 11/2

Søndag var dagen. Dagen hvor jeg skulle på kursus, og hvor jeg skulle fyre max op for koncentrationen og min hukommelse. Kurset blev afholdt i Hermes Gymnastik Forening i deres nye lækre faciliteter kort fra Flintholm st. Kurset startede kl. 12 og jeg havde afleveret min prøve, da klokken var lidt i seks om aftenen, hvor jeg så tog tilbage til Amalie og Lau for at have den sidste overnatning <3 Vi spiste lækker aftensmad, snakkede løs igen og gik tidligt i seng i denne omgang.

 

Det var alt for de to uger. Jeg håber ikke, at det var alt for meget på en gang. Ellers så må I sige til! Tak fordi I læste med. Mange knus og kys.

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.