UGEN DER GIK #20 // SOLSKIN, STORE BESLUTNINGER & MERE GOD TRÆNING

Hej venner,

Så kommer der et lille Ugen Der Gik, og denne gang har jeg fået skrevet det tids nok til, at jeg kan huske hvad jeg har lavet i den forgangne uge. hihi… Så lad os bare komme i gang!

Mandag d. 04.06.18

Mandag stod på job fra 9-17. Efterfulgt af en DEJLIG Bodyflow time med min yndlings instruktør. Hende har jeg ikke været hos de sidste mange uger, da jeg har arbejdet stort set hver mandag til efter 17.30, hvor holdet starter… Så det var en MEGA nice dag <3

Fik også lige en lækker Raw Bar på vejen hjem i solskinsvejret.

Tirsdag d. 05.06.18

Grundlovsdag. Stod jeg op til en MEGA FED omgang træning. Fitnessdk Frisko afholdte i forbindelse med helligdagen et hold-event. UP FOR A CHALLENGE? Hvor de lavede et mix af bodyflow, cx worx og tone. Mega nice og MEGA hårdt. For satan, hvor jeg blev udfordret til sidst… Det nye Les Mills hold Tone var mega hårdt. Mine lår brændte og det samme gjorde mit hjerte/lunge kredsløb. PYHA, pulsen var helt oppe at ringe. Men det var så fedt og så var min dag i gang.

Jeg nåede kun lige hjem for at spise lidt og få ro på inden jeg skulle videre på arbejde. Her skulle jeg være fra 13-17. Men da der simpelthen var SÅ travlt, endte jeg med at blive til klokken 18.15. Så var godt smadret, da jeg kom hjem.

Onsdag d. 06.06.18

Onsdag stod på arbejde. 11.30-20. Meget andet skete der faktisk ikke.

Torsdag d. 05.06.18

Torsdag havde jeg en dejlig fridag. Det kan vi lide! Så den startede med at jeg lå nogle timer ude i solen og lyttede til mine YNDLINGS podcasts, læste i min bog og i mit y-magasin. Det gav en god lille tan og i eftermiddagstimerne blev jeg inde og skrev lidt til bloggen.

Det blev også til en dejlig gåtur ned til NETTO for at handle. Elsker at gå steder hen, når solen skinner så meget som den gør for tiden. Det er bare meget nemmere at nyde, når man kommer lidt ned i tempo! Prøv det. Det kan anbefales.

Om aftenen tog mig og Nicolai en lille cykeltur til Marselisborg Lystbådhavn, hvor vi gik og nød det lune vejr og hinandens selskab. Der var utroligt mange mennesker ude, selv så sent om aftenen og vi fik helt følelsen af at være sydpå. Det var vildt lækkert og virkelig hyggeligt. Efterfølgende gik vi faktisk rundt på Frederiksbjerg (i Nicolais gamle hood) og ned på den populære gade Jægergårdsgade, hvor sydpå følelsen kun blev større. Det var helt fantastisk, der var så meget liv, smil og glade dage. Det var så dejligt bare at suge til sig. Jeg er vild med den danske sommer! ☀️

Fredag d. 08.06.18

Stod jeg op sammen med Nicolai inden han skulle til eksamen. Vi spiste god morgenmad og hyggesnakkede lidt inden han smuttede. Mellemtiden brugte jeg på at skrive lidt til bloggen, rydde op OG IKKE MINDST tage den største beslutning. Jeg snakkede nemlig i telefon med først min søster Kathrine, så min mor og efter en MASSE gråd, så tog jeg den BEDSTE beslutning. Nemlig at sige mit nuværende job op. Det føltes UTROLIGT godt og det var noget jeg skulle have gjort for lang tid siden. Men jeg har været bange. FOR bange. Så jeg har bare skubbet det væk. Men nu har jeg gjort det og nu har jeg mine sidste to uger tilbage på Vaca før den står på en god lang pause væk fra arbejdslivet. Og jeg glæder mig helt vildt meget. Det bliver presset. Men det bliver godt.

Og alt i mens jeg snakkede med min mor tog jeg faktisk ned på arbejde. Der skulle jeg nemlig være fra 13-21.

Lørdag d. 09.06.18

Lørdag chillede jeg MAX hele dagen. Jeg snakkede med min mor for lige at følge op på fredagens strabadser og så fik jeg formuleret min opsigelse. Den blev også sendt afsted og (HELDIGVIS) taget pænt imod. Så der blev det officielt. Nu er der kun 14 dage tilbage.

Jeg havde taget en ekstra vagt på arbejde, men endte med kun at være der i en time, da der sket ikke var så travlt. Så jeg blev og hang med pigerne <3 De er sgu så søde! Dem kommer jeg virkelig til at savne.

Og da jeg så smuttede derfra, tog jeg i REMA og blandede slik og købte cola. VASKE ÆGTE LØRDAG!

Søndag d. 10.06.18

Søndag var en mærkelig dag. Jeg stod tidligt op sammen med Nicolai og spiste morgenmad, hvorefter vi tog ned for at handle ind. Og lige som vi smuttede udenfor, begyndte det at regne. Og det gjorde det stort set hele dagen. Men det var ikke det der var mærkeligt.

Næ, det var mit humør/motivation, der var mærkeligt. For på den ene side orkede jeg ikke andet end at ligge på sofaen, men på den anden side ville jeg bare MEGA gerne skrive til bloggen. Derfor fik jeg gjort begge dele halvt. Så det var jo fint nok.

Højdepunktet på dagen var nok min aftensmad. Jeg spiste pita med hjemmelavet humus og grøntsager til. MEGA MUMS! Og så lige med et lækkert glas cola til. JA TAK!

Jeg siger tak til mig selv for en vildt god uge, hvor der var en viiildt god balance mellem det hele. Bloggen blev slog ikke særligt prioriteret. I hvert fald ikke i starten af ugen. Men det kom til mig lørdag/søndag. Så det var jo dejligt <3 Jeg er glad. Jeg har det godt og jeg kunne sagtens have det værre, så derfor glædes jeg ved de små ting. Det betaler sig.

Jeg håber, at I har haft en god uge. Og hvis ikke, så er det også helt i orden. Vi er kun mennesker.

Have a good one!

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.