UGEN DER GIK #21 // MINIFERIE, TUSIND SKYER OG THAIMAD

Hej venner,

Ugen der gik er blevet lidt forsinket pga min lille træthedsperiode, som jeg har skrevet om HER. Derfor kan jeg ikke love, hvor godt jeg husker afsnit #21/uge 24 i kalenderen. Men jeg skal gøre mit bedste! Og det hjælper slet ikke, at jeg ikke tog særligt mange billeder den uge. ØV.

Mandag d. 11.06.18

Der havde jeg fri. Og det var dag nummer to af min lille miniferie, som jeg tilfældigvis fik, fordi min sidste vagt lå fredag d. 8/6 og mine næste vagter først lå i fredag d. 15/6. Så jeg havde lige en uge fri midt i det hele. Og her havde jeg jo så tænkt, at jeg skulle være dejlig produktiv og have den fedeste miniferie (og især ovenpå weekenden store valg om at sige mit job op! LÆS HER)

Men det skulle da hurtigt vise sig ikke at være tilfældet. Vejret blev mindre godt, jeg blev mere træt og det eneste jeg fik udrettet den dag var at komme til Bodyflow og gå i et dejligt bad. EJ det passer faktisk ikke, for jeg fik også installeret Sims 3 på min gamle computer og spillet det lidt. Nicolai læste stadigvæk til eksamen her, så jeg var ret meget for mig selv ?

+ Miild lancerede deres mascara!!! JUBIIIII, glæder mig til at prøve!

Tirsdag d. 12.06.18

Har jeg ingen idé om hvad der skete… Udover at jeg spillede mere Sims, ikke tog til træning og højst sandsynligt lå derhjemme og sov.

Onsdag d. 13.06.18

Der var Nicolai til eksamen. Jeg havde endnu en gang fri. Spillede ikke Sims, men stenede i stedet for noget Netflix og Youtube.

Det var stadigvæk skidt vejr. Tror jeg. Næh vent! Det var det faktisk ikke, for jeg lå en times tid ude på altanen og slikkede sol om eftermiddagen ☀

Torsdag d. 14.06.18

Havde Nicolai tømmermænd, men vi havde vores første fridag sammen! Vi lå bare på sofaen og hygge os og så Netflix. Det var nemlig utroligt kedeligt vejr i Aarhus den dag. Men på trods af regnen og blæsten så cyklede vi ned til Aarhus Street Food om aftenen og spiste thaimad (det havde vi (JEG) nemlig cravet hele dagen) De laver en rigtig lækker Panang dernede, og den blev endnu bedre når man var helt gennemblødt og kold, men proppet med kærlighed ❤ Jeg elsker, når vi sådan nogle små ting sammen. Vi købte Coca Cola og Super Piratos med hjem og fandt overnatning til os, når vi skal til Firenze. Så alt i alt en rigtig dejlig kærestedag.

Fredag d. 15.06.18

Arbejdede jeg 9-22

Lørdag d. 16.06.18

Arbejdede jeg 9-22

Søndag d. 17.06.18

Arbejdede jeg 11.30-20. Ren arbejdsweekend og hold op, hvor var jeg træt søndag, da jeg kom hjem. Jeg husker det som om, at Nicolai og jeg hyggede om aftenen. Men hvad vi præcist lavede kan jeg virkelig ikke huske. Vi snakkede helt sikkert om thaimad. Det gjorde vi nemlig hele ugen…

Det var alt for “ugen der gik #21”. Jeg lover der kommer flere billeder i #22 ❤

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.