UGEN DER GIK #22 // STADIG TRÆT, MERE THAIMAD & SIDSTE VAGT

Hej venner,

Så er der et ugen der gik oppe. Det er fra to uger siden. Beklager at jeg er lidt bagud, jeg lover jeg nok skal komme up to date!

Mandag d. 18.06.18

Her havde jeg fri og min intention var jo så god, at jeg ville tage til Bodyflow, men min krop var stadig træt og umotiveret, så det blev det altså IKKE til….

Næh, jeg lå derhjemme. Indtil eftermiddagstid, hvor jeg gik ned på VACA for at hente min nøgle og kigge lidt i butikker. Men jeg købte ikke noget. I stedet mødtes jeg med Nicolai i Far-East Trading. I ved et rigtig nice asiatisk supermarked, hvor vi købte ind til at lave Pad Thai. Og det blev super lækkert!

Jeg fik også sendt en pakke afsted, da der var en pige, der havde været så sød at købe min læderjakke. Jeg sælger nemlig ud af mine ting på Tradono. Se mine annoncer/min shop HER

Tirsdag d.19.06.18

Var jeg på arbejde fra 9-21 og kom hjem til, at min søde og dejlige Nicolai lavede mad til os <3 Sammen så vi et afsnit af en serie, der hedder “Grand Designs” på Netflix.

Onsdag d. 20.06.18

Skulle jeg arbejde fra 11.30-20. Og efter job, skulle alle vi søde dejlige VACA piger en tur på Karma Sushi. Vi var nemlig blevet inviteret derop i forbindelse med vores gode salgsresultater i maj måned. Det var vildt hyggeligt og VILDT lækkert! Se nu bare her:

Og selvfølgelig en god måde vi kunne få sagt farvel og på gensyn på allesammen <3

Torsdag d. 21.06.18

Havde både Nicolai og jeg fri. Så vi hyggede os i hinandens selskab. Sov lidt længere og hyggede lidt mere. Men det varede ikke hele dagen, for om aftenen kom Rasmus og Frederik hjem (vores to roomies) med seks andre drenge, som skulle være på besøg på “drengeweekend”. Så vi gjorde lejligheden ren og fik styr på sagerne. Og på billedet her ser i vores lille belønning! ?

Fredag d. 22.06.18

Havde jeg også fri. Nicolai havde tømmermænd. Så han var ikke så meget værd. Jeg fik mine kufferter op fra depotet, så jeg kunne få pakket. Og efter det stod den på et smut i Human for at købe en ny oplader og et smut i en lille lokal nipsbutik, hvor jeg fik købt en lille studentergave til min søster Kathrine <3

Og jeg fik også spist lækker pizza fra Il Mercatino! <3 Jeg var for doven til andet…

Lørdag d. 23.06.18

Arbejdede jeg fra 9-21. Min sidste vagt på arbejde. Så jeg forkælede mig selv med en burrito og vores mega gode lemonade Aqua Fresca. Mums! Og se så lige en sød hilsen fra mine dejlige piger <3 Den mødte jeg ind til, da jeg åbnede butikken og jeg blev rørt til tåre <3

Sidste dag med kasketten på.

Søndag d. 24.06.18

Søndag var jeg tidligt oppe. Jeg skulle nemlig pakke til min ferie derhjemme + Italien. Så jeg slæbte på to kufferter og en rygsæk ned til Kombardoexpressen, den skulle jeg med klokken 11.05.

Jeg fik sagt farvel til Nicolai (og resten af de mange tømmermændsramte drenge i lejligheden) og kunne nyde en tur hjem. Jeg blev hentet på Espergærde st. af mine forældre og min søster Karoline, hvorefter vi kørte ud til eftermiddagshygge hos min farmor <3 Sådan en dejlig tradition.

 

Den her uge var faktisk virkelig god! Den havde virkelig alt. Solskin, god mad, selvforkælelse, kærestehygge, familie tid, VACA-spirit og bare ren glæde! Men jeg var stadig træt og umotiveret og det irriterede mig en del… Men små skridt…

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.