UGEN DER GIK #23 // STUDENTERHUER, SOMMER & MASSER AF GLÆDE

Hej venner,

Så er jeg ved at være opdateret på “Ugen der gik” indlæggene! JA TAK! Så her får I selvfølgelig “Ugen der gik” #23.

Mandag d. 25.06.18

VAR EN STOR DAG! Den startede med at jeg hoppede i bad, tog min flotte røde sommerkjole på og gik op til mit gamle gymnasium. Her blev min søde og smukke veninde Frederikke nemlig student fra klokken 10. Det var så FEDT. Et helt vildt øjeblik og vi fik lidt bobler og chokolade i solen ❤

Senere samme dag. Blot et par timer efter, fes hele min familie og jeg til HTX i Hillerød. Her blev Kathrine nemlig færdig fra klokken 12.30…. Så vi ventede i spænding! Og KÆMPE TILLYKKE TIL HENDE, for hun kom hoppende og skrigende ud, fyldt af lykken over en afsluttende karakter der hed 12! SÅDAAAAN!

Hende fejrede vi selvfølgelig resten af dagen med god mad og jordbærkage ❤ Tillykke lille fis!

Tirsdag d. 26.06.18

Var jeg egentlig bare pisse træt. Hvorfor det ved jeg virkelig ikke. Men jeg ved, at jeg ikke kom ud af sengen på det planlagte tidspunkt. Men skidt med det. Dagen blev brugt i solen, på at spise en is og skrive lidt til bloggen. ENDELIG KOM JEG LIDT UD AF MIN TRÆTHEDSPERIODE. Thank God!

Jeg kom også et smut til Bodyflow!

Onsdag d. 27.06.18 

Var en dejlig dag. Jeg sov over mig, så jeg kom ikke til Bodyflow… Det var lidt surt. Men jeg fik det bedste ud af dagen alligevel. Jeg nød solen lidt mere, fik set lidt Riverdale og det blev også dagen, hvor jeg skulle lave aftensmad. Jeg improviserede retten lidt, men vidste den ville blive lækker, da den bare bestod af de lækreste ingredienser. Inspireret af det asiatiske køkken. I would say. Det blev til nudler stegt sammen med spidskål, chili, ingefær og hvidløg, der blev vendt i den lækreste peanutbutterdressing, som I kan finde opskriften på lige HER. Min far var VILD med retten og vil gerne have, at jeg laver den igen ?

Senere på aftenen/natten tog jeg i byen sammen med min veninde Frederikke og hendes kæreste. I byen mødte jeg også min søster (som aftalt) og alle mulige andre søde mennesker ❤ Det var pisse sjovt. Jeg elsker at danse. Men for fanden, hvor var der varmt. Så da klokken var halv fire ca, der smuttede jeg hjem. Så jeg kunne komme ud af mit svedige kluns.


Mit denim on denim outfit var spot on og altså, jeg så da stadig okay frisk ud klokken 04. Tog i hvert fald nedenstående billede inden jeg var helt hjemme ✌?

Torsdag d. 28.06.18 

Der var jeg TRÆT! Jeg sov helt til klokken 13 og vågnede op lettere rundforvirret, da jeg ALDRIG plejer at sove så længe. Ikke en gang efter byen/fester… Så jeg lå bare, slappede af og så Riverdale. Men fik da alligevel listet mig op til Bodyflow kl 18 med min veninde Julie.

Fredag d. 29.06.18

Der var jeg sammen med min dejlige Nicolai ❤ Vi fik planlagt hele vores program for Firenze. Eller… Vi fandt ud af, hvad vi gerne ville se… Jeg lavede faktisk vores program om lørdagen. Men whatever. Sammen gik vi ned til Frederikkes forældre/der hvor hun bor, for at se dem køre forbi i studentervognen!! Her fik vi lidt at drikke og en god hotter! MUMS. Og fik selvfølgelig også sagt hej og tillykke til Frede igen.

Senere tog vi sammen ud til Nicolais forældre for at bruge lidt tid sammen med dem og spise god aftensmad i solen. Det var vildt hyggeligt. Som altid ?

Lørdag d. 30.06.18

Var vi tidligt oppe og spiste lækker morgenmad med Nicolais forældre. Men jeg skulle videre. Kathrine havde nemlig dimission den dag. Og vi skulle være der klokken 9.30. Det var et utroligt fint arrangement. Her fik jeg faktisk mødt og sagt hej til @sofielafille fra Instagram. Hun var utroligt sød og imødekommende og havde en vanvittig flot make up på!

Lørdagen gik stille frem og vi brugte et par timer hos min farmor. Inden vi smuttede hjem og spiste forårsruller fra “Den Kinesiske Grill”, der efter flere årtier nu lukker. Så vi skulle selvfølgelig lige have en sidste rulle.

Og da klokken blev 21 ca, da tog vi til Kokkedal, hvor vi var slået sammen som stop på Kathrines vogntur. De var møgfulde, men hallo hallo et var sjovt og vi fik da også lige lov til at komme med en tur på vognen! HAHAH SÅ FUCKING FEEEEEDT!!! Ej hvor jeg savner det… For fanden…

SE TUREN HER!

Søndag d. 01.07.18

Så blev det juli og kun 23 dage til min fødselsdag. JA TAK! Var for træt til at tage til Bodyflow. Så der meldte jeg pas. I stedet så jeg vanvittig meget Riverdale, spiste is nr. 7/8 denne her uge og stegte lidt i solen. En helt perfekt søndag!

 

Hold kæft en dejlig uge, SPÆKKET med glæde og med solskin! Det kunne ikke være meget bedre ☀

Det var alt for nu!

Knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.