UGEN DER GIK #24 // MERE SOMMER, SOLBADNING OG MASSER AF IS (OG RIVERDALE)

Hej venner,

Så gik der endnu en uge… Og nu er vi i Firenze fandme! JUBIIIII!! ❤ Glæder mig til at skrive lidt om det, når jeg kommer hjem. Jeg har med vilje ladet min computer blive hjemme, så jeg kan holde helt fri mens vi er i Italien. Og det føles dejligt at vide, at der på trods af dét, ikke bliver død stille herinde på bloggen. Jeg har jo forberedt lidt ?

Mandag d. 02.07.18

Havde jeg sat vækkeuret til klokken 08.00 med intetionen om at tage op i fitness inden min aftale med Amalie. Men det skete ikke rigtigt…. Så i stedet sad jeg lidt udenfor og hyggede inden jeg gjorde mig klar og endnu en gang hoppede i min røde sommerkjole. JEG ER SÅ KÆMPE FAN AF DEN!

Klokken 11 mødtes jeg med Amalie for at spise dejlig brunch i solen og bare venindesnakke. Det var fire måneder siden jeg sidst havde set hende, så vi havde en del at snakke om ❤ Det var utroligt hyggeligt! Som altid.

Da jeg kom hjem bingede jeg virkelig sæson to af Riverdale og jeg endte fandme med at blive færdig… Så nu ved jeg slet ikke, hvad jeg skal gøre af mig selv…. Den var så god, at jeg ikke kunne stoppe med at se den og jeg kunne overhovedet ikke lave andet før jeg havde set den færdig. Det var faktisk også grunden til, at der var lidt stille på bloggen sidste weekend… HAHAH… Åh altså…

Tirsdag d. 03.07.18

Blev brugt på lækker solbadning ☀ Ikke så meget andet. Jeg skrev en MASSE til bloggen, så der ikke bliver stille nu her mens jeg er i Firenze/Toscana. Og det blev da også til en omgang bodyflow kl 16.55. YES!

Se lige en is jeg spiste. Og her har jeg endda taget en del bidder… Den var ret stor.

Onsdag d. 04.07.18

Onsdag var jeg tidligt oppe og til bodyflow kl. 9.30. Den træning var VIRKELIG god!!! Jeg tror aldrig jeg har haft så god en bodyflow time. Det var vildt fedt og gav mig bare endnu mere energi.

Den her onsdag blev det faktisk til TO IS på en dag. Jeg kan ikke få nok…

Dagen blev også brugt på solbadning, oprydning, aftensmad udenfor og filmhygge om aftenen. Se lige noget lækker aftensmad! MUMS.

Torsdag d. 05.07.18

Torsdag vågnede jeg endelig af mig selv før klokken 8.00! Så det var mega fedt. Jeg er bare mest produktiv i morgen og formiddags timerne. Så jeg hader, når jeg får sovet længere end til klokken 9. For så er jeg bare ikke særligt meget værd…. Den tidlige morgen betød, at jeg havde god tid til at vågne, spise morgenmad og arbejde på bloggen inden vi skulle ud til min farmor klokken 12. Her hyggede vi i flere timer, faktisk helt frem til klokken 18, hvor jeg skulle til bodyflow. Den sidste time med skønne Annika, da hun holder ferie i fire uger… Heldigvis er jeg væk i to af dem!

Fredag d. 06.07.18

Fredag kom Nicolai til Sjælland, så jeg mødtes med ham på Saunte St., hvor vi så sammen gik hjem til hans forældre og spiste god frokost, snakkede om ferie og nød solen (da den kom frem) med en lille drink. EJ HVOR HAVDE JEG SAVNET HAM! ❤

Om aftenen tog jeg hjem, for det var min mad-dag og vaske(tøj)-dag. Så jeg kunne ikke komme udenom den. Men det var mega hygge og vi så Disneysjov udenfor i gårdhaven med fredagsslik. Jeg elsker bare vores små faste familietraditioner. De er guld værd.

Lørdag d. 07.07.18

Lørdag tog jeg ud til Nicolai igen og dagen blev brugt i det dejlige solskinsvejr, jeg fik strikket lidt, solet  lidt og så fik vi spillet en del bordtennis! Det var fandme sjovt. Aftenen stod på grillmad efterfulgt af is til dessert. Sådan en dejlig sommerdag!

Søndag d. 08.17.18

Søndag stod på Kathrines studentergilde. Så dagen gik med at gøre klar til fest + afholde den hyggelige sammenkomst. Jeg elsker, når vi samler familie og venner. Det er så dejligt ❤ Aftenen brugte jeg på at pakke til FERIEEEEE!!! Nu skal vi fandme til Italien. JA TAK.

 

Så det var den uge. Den fløj afsted. Og det er jeg sikker på at hele sommeren kommer til. Det er helt vildt.

Men ha’ det godt venner. Knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.