UGEN DER GIK #27 // FERIE, FLYTNING OG FØDSELSDAGE

Hej venner,

Her kommer ugen der gik #27. Det var her jeg faldt fra med bloggen, fordi jeg simpelthen havde SÅ travlt med alt muligt andet end at sidde på min computer…. Som I kan se blev der heller ikke taget så mange billeder, igen fordi jeg havde alt muligt andet i hovedet. Så det beklager jeg virkelig.

Mandag d. 23.07.18

Pakkede jeg en lille taske og kørte ud til Nicolai, hvor vi spiste lidt mad inden vi kørte hjem til Aarhus. Her skulle vi nemlig tilbringe de næste dage. Vi havde lidt snacks med på køreturen og hyggede os bare på vejen. Da vi kom til Aarhus købte vi ind til rød karry og fødselsdags morgenmad. FOR FANDEN RØD KARRY VAR LÆKKERT! Resten af aftenen spillede vi Assassins Creed. Vi havde glædet os til at komme hjem og spille det efter vores ferie til Firenze, hvor Assassins Creed 2 bl.a. finder sted! Nørder, we know…

Tirsdag d. 24.07.18

MIN FØDSELSDAAAAG!! Jubiiiii <3 Fuck jeg havde glædet mig til den dag! Og den startede allerede klokken 00, hvor Nicolai havde sat Taylor Swift “22” på (på trods af naboer, der højt sandsynligt sov..) Vi dansede rundt, smilede og grinte inden vi gik i seng.

Om morgen lavede vi lækker fødselsdags morgenmad og slappede egentlig bare af, indtil jeg skulle på picnic med mine venner fra Skolen for Kunst og Design. Vi mødtes i Botanisk Have, hvor vi alle havde medbragt snacks o.lign. Her satte vi os på tæpper og gav os ellers til at snakke løs ❤️ Det var mega hyggeligt og jeg blev også fejret med flag og en lille cookie med lys i ?

Efter 5/6 timers picnic (ja, vi blev også selv ret overraskede) så tog vi hver til sit. Jeg skulle hjem til Nicolai, der ventede på mig med min gave + vi skulle ud at spise på KARMA SUSHI. Det var utroligt lækkert, vi klædte os lidt fint på og havde bare en hyggelig aften. Og jeg fik flag på bordet. HHIHI, er totalt lille barn, når det kommer til min fødselsdag. Efter maden gik vi i REMA og købte ostepops og cola som vi hyggede med derhjemme mens vi spillede mere Assassins Creed.

Onsdag d. 25.07.18

PAKKEDE JEG NED. ALLE MINE TING. i poser. i kasser. osv. Det var helt vildt…. Jeg blev meget imponeret over, hvor mange ting jeg har og hvor meget jeg fik lyst til at smide meget af det ud. Mest af alt fordi det bare fylder og optager plads, fremfor rent faktisk at blive brugt…. Så det satte en masse tanker i gang.

Vi spiste endnu en gang rød karry og puttede på sofaen og jeg kan ikke sætte ord på, hvor fantastisk lige netop denne simple ting er ? Men dejligt er det og dejlig er Nicolai. Jeg nyder virkelig hans selskab.

Torsdag d. 26.07.18

Stod vi op og gjorde os klar til en dag med at pakke bilen og nyde vores sidste timer sammen, inden vi officielt gik langdistance igen. Så lige netop det gjorde vi. Alt sammen inden jeg vendte snuden tilbage til Sjælland med (næsten) alle mine ting. Det var en skør følelse.

Fredag d. 27.07.18

VAR EN MEGA OPTUR DAG, især ovenpå den lidt hårde torsdag…

Dagen startede med endnu en omgang fødselsdagsmorgenmad denne gang med min familie. Her fik jeg åbnet gaver (som jeg viser frem i en video, der snart kommer ud) og bare maxhygget inden, at vi allesammen skulle ud i bilen og en tur i BONBON Land! JA TAK! Det var en mega grineren tur og vi fik prøvet alle de rutsjebaner vi havde snakket om at prøve og så var hele turen jo bare et stort barndomsminde. Hold op jeg har været der mange gange! Og turen sluttede vi selvfølgelig af med, at købe en spand (1,5 kg) losseplads bolsjer. Mmmmmmm ?

Da vi tog hjem blev jeg smidt af i København, da jeg skulle til min veninde Lines fødselsdag. Det var super dejligt vejr, så vi hyggede med mad og drikke ude på deres altan.

Lørdag d. 28.07.18

(Var Kathrines fødselsdag!)

Var jeg røv træt… Jeg havde sovet elendigt fordi jeg 1) var kommet sent hjem 2) havde sovet elendigt fordi jeg lå og ventede på en mail fra KEA om hvorvidt jeg var kommet ind på studie eller ej. Og det her var svaret jeg vågnede til:

Så jeg var MEGET lettet!! Pyha… Nu var jeg nemlig sikret en plads ligegyldigt hvad, om det så først blev næste år, det var jeg rimelig indforstået med ☺️ Resten af dagen var ellers temmelig rolig og vi tog en smut ud til min farmor, fordi Kathrine holdte fødselsdag for sine venner derhjemme. Det er også derfor I kan se den lækre dessert på billedet nedenunder.

Søndag d. 29.07.18

Søndagen er lidt uklar for mig. Men jeg ved jeg havde en super chilleren dag, hvor jeg bl.a. andet mødtes med min veninde Frederikke og tog et smut på Lagoni Kaffebar her i Hels. Super lækkert og hyggeligt sted! Og så købte vi lækker pasta og pizza fra den italienske og spiste det til et par afsnit af vores fælles guilty pleasure, Luksusfælden.

Og så var det selvfølgelig min bedstefars fødselsdag ❤️

 

Så det var det hele venner. I hvert fald i denne omgang, jeg har jo lige nogle uger jeg skal have indhentet..

Men tak fordi I læste med og ha’ en dejlig tirsdag

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.