UGEN DER GIK #28 // FERIE, FAMILIE & ENDNU MERE FLYTNING…

Hej venner,

Ugen der gik #28 kommer til at minde virkelig meget om #27. Mest af alt fordi den indeholder ligeså meget flyttekaos og ligeså meget forvirring og frem og tilbage. Men heldigvis var den også spækket med familietid og det ELSKER jeg virkelig. Det er her jeg får ny energi og bliver ladet op og samtidig får ro i min krop. Så lad os bare komme i gang med ugen! Og igen, ikke mange billeder…

 

Mandag d. 30.07.18

Kan jeg vitterligt ikke huske en skid fra… JO nu ved jeg hvad jeg lavede, jeg havde Harry Potter maraton med Kathrine og det var mega fedt!

Tirsdag d. 31.07.18

Fik jeg løøøøøn, jaaaaer! hahahah ?

Andet kan jeg vitterligt ikke huske…. Fedt.

Onsdag d. 01.08.18

Onsdag besøgte vi min søde moster Gitte til frokost. Det var super hyggeligt og vi endte med at sidde og snakke i flere timer.

Da vi kom hjem til aftensmad, der havde vi fået besøg af min storebror og min lille niece. Så det blev en rigtig dejlig aften med god mad og aftenhygge ude i gårdhaven ?

Og så var jeg også ude hos Nicolais mor og hente boremaskine, hvor vi så havde aftalt at gå ned til havnen og så en lille is. Mega lækkert!

Torsdag d. 02.08.18

Var en dejlig dag. Jeg skulle til Aarhus med min mor. Over at besøge Nicolai og selvfølgelig hente resten af mine ting. Hæhæ. Vi tog afsted om morgenen mod Odden havn, hvor vi skulle med færgen (det har jeg aldrig prøvet før, altså selv at køre bil ombord på færgen og den slags, så det var ret sjovt)

Vi var i Aarhus til frokost, hvor Nicolai havde lavet dejlig frokost og havde gjort alle sine egne ting klar til at skulle flyttes. For det skulle vi nemlig også sørge for den dag! Så det var en tur i Silvan, hente en trailer, køre hjem med traileren, bære tingene ned, fylde traileren, køre til den nye lejlighed, tømme traileren og bære tingene op i den nye lejlighed ? Det var sat’me varmt. Men det gik lynhurtigt og vi fik flyttet alle Nicolais ting. Og det var det vigtigste.

Efter hele den flytning fik vi dejlig italiensk pizza fra il Mercatino og et dejligt koldt glas cola til! Og efter det var vi faktisk i gang med at bære ting ned igen. Men denne gang var det mine ting. Da vi jo skulle have dem med hjem. Så det fik vi også lige fikset inden vi skulle med færgen hjem igen.

OG DET ER HER DET HELE BLIVER HELT FANTASTISK! For mens vi sidder der på færgen og spiser resterne af vores pizza, der tjekker jeg min mail. Min mor sidder og laver sit eget og det samme gør Nicolai. OG DER KOM DEN, mailen fra KEA, MAILEN OM AT JEG VAR BLEVET OPTAGET!!!

Og så blev der jo fantastisk stemning omkring vores lille bord og jeg var så lykkelig over, at min mor og Nicolai var der til at overvære sen gode nyhed og min reaktion. Det var så dejligt!

Da vi kom hjem om aftenen tog mig og Nicolai direkte videre ud til hans mor.

Fredag d. 03.08.18

Fredag var vi i Hornbæk og der slappede vi bare af. Og nød dagen sammen.

Lørdag d. 04.08.18

Hyggede vi også bare. Vi spiste god morgenmad og hjalp Nicolais mor med at male deres nye skur færdigt. Efter det tog jeg hjem, da mine forældre skulle bruge bilen.

Og om aftenen havde jeg en aftale med Firdevs, så vi gik ud og fik et par drinks, et par omgange pool en god snak og bare en vildt fed aften!

Søndag d. 05.08.18

Var vi til barnedåb. Det var min kusines lille dreng der skulle døbes og det var simpelthen sådan en fin fest. Kan ikke huske hvornår jeg sidst var til barnedåb, men hyggeligt var det i hvert fald. Og så fik jeg kørt Nicolai til Klampenborg st. fordi han skulle hjem til Aarhus. Og der fik vi sagt ordentligt farvel for nu blev det virkelig langdistance og med længere mellemrum til vi ses… Så det var ret hårdt ?

Et lille outfit fotoshoot blev det da også til. I min yndlingskjole og mit yndlings genbrugsfund.

 

Det var alt for denne gang! I hører fra mig snart igen ❤️

Knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.