UGEN DER GIK #29 // TRÆNING, RUTINER & FASHION MARKET

Hej venner,

Ugen der gik #29 er klar til jer! Så læs med ?

Mandag d. 06.08.18

Der sov jeg længe og så Fifty Shades Darker. Udover det havde jeg så vidt jeg husker en meget stille og rolig dag. Vi fik kebab til frokost (FUCKING LUKSUS) Jeg fik arbejdet på lidt indlæg til bloggen og videoidéer og kom den mandag endelig ordentligt tilbage på sporet. Det var faktisk den dag jeg skrev indlægget om bæredygtigt træningstøj og forelskede mig i den lækreste træningsheldragt (til yoga og den slags) Det kan I læse lige HER.

Tirsdag d. 07.08.18

Begyndte jeg min “nu skal jeg til at stå tidligt op” plan. Så jeg fik skrevet ind i min kalender, hvad tid jeg skulle stå op de efterfølgende dage. Jeg skal jo op og afsted med toget kl 07 om morgenen nu, så skal  lidt tidligere op end jeg plejer. Ikke mega meget, men der er da alligevel forskel på 7.30 og 6.00 ? hihi. Den her dag var sindssygt produktiv. Jeg fik søgt SU, Ungdomskort og lejligheder samt købt min yndlingspudder fra Miild, som jeg havde fået penge til i fødselsdagsgave.

16.55 skulle jeg til bodyflow og efter flow tog jeg til CX. Her mødte jeg min dejlige veninde Julie, så vi fik os også lige en lille snak!

Onsdag d. 08.08.18

Stod jeg tidligt op, da jeg skulle til bodyflow klokken 9.30. Det var en dejlig time, endnu en gang med skønne Annika. Efter timen skulle vi direkte videre til frokost hos min bedstefar. Men på vejen hoppede jeg lige en tur i IKEA for at købe madrasser til mit værelse, sådan så jeg kunne flytte ind på mit værelse herhjemme og gøre det HELT færdigt!

Det var mega hyggeligt hos min bedstefar. Min moster Gitte var der også. Så jeg kun jo fortælle hende den gode nyhed (studiepladsen) jeg havde fået siden jeg så hende sidst. Og vi brugte faktisk bare hele dagen og aftenen på at snakke og hygge max ?

Og så faldt jeg over det her smukke citat, som jeg tror må være mit livsmotto!

Torsdag d. 09.08.18

LAVEDE JEG VÆRELSE! JA TAAAAK! ?? Og det brugte jeg faktisk hele dagen på. Den eneste pause jeg tog var for at snakke i telefon med Nicolai og tage til bodyflow kl. 18. Det var en lang dag!

Fredag d. 10.08.18

Fredag gjorde jeg det sidste på værelset færdigt og først der kunne jeg slappe af og komme videre med det jeg ellers skulle. Derudover fik jeg filmet to videoer den dag og I kan se dem HER og HER!

Om aftenen havde vi mega hygge og fælles sov allesammen nede i stuen ❤️ Jeg elsker min familie!

Lørdag d. 11.08.18

Var jeg ude at løbe med Cille. Det gik super godt de første fire kilometer, men så fik jeg simpelthen så mange smerter i min ankel, så jeg gik den sidste kilometer hjem. Og besluttede, at jeg nok bare ikke skal løbe. For det var virkelig ikke rart i mit led. Efter morgenmad, så gjorde vi os alle klar til at tage til fødselsdag/havefest hos min fars kammerat Kaj. Han blev 60 år og min far har fandme kendt ham siden de var omkring de 20 år. Er det ikke vildt?

Festen var sindssygt hyggelig og med utroligt lækker mad, så det var jo bare en mega dejlig aften. Og jeg trak endnu en gang i min smukke røde sommerkjole. Den har jeg virkelig været glad for!

Søndag d. 12.08.18

Var vi tidligt oppe og i gang. Lidt hårdt ovenpå en fest aften, men sådan var det nu en gang. Cille, Karo og jeg skulle nemlig til København til Fashion Flea Market som blev afholdt af Tradono by Trendsales og Trendsales. Vi mødtes med vores kusine Nanna inde på Nørreport og så gik vi sammen til Israels Plads, hvor markedet fandt sted. Vi tullede rundt derinde i 2/3 timers tid og fandt nogle lækre sager. Det var virkelig et godt marked og nogle vildt gode stande. Bl.a. så var influenter som Frederikke Egel og Karo Dall derinde. MEGA NICE! Jeg elsker nemlig Karolines garderobe. Hendes stil er virkelig fed! Jeg ser så meget op til hende.

Men efter en smoothie og nogle dejlige timer i kbh vendte vi snuderne hjemad. Der blev da også lige lidt plads til nogle pølsehorn fra 7-eleven, nu hvor vi alligevel ventede på toget OG var sultne.

Hvis I har lyst, så vloggede jeg faktisk dagen og videoen er ude på min kanal nu, så hvis I vil se den, så er der link lige HER.

Om aftenen tror jeg ikke rigtig, at vi lavede noget vildt. Jeg har i hvert fald ikke noteret noget i min “dagbog” ☺️

 

Så det var alt for denne gang! Jeg håber at I kunne lide at læse med ?

Ha’ det helt fantastisk og HUSK(!) træk vejret, slap af og husk på, at det er okay at sætte tempoet lidt ned!

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.