UGEN DER GIK #3 // “MINIFERIE” I KBH, AFVIST EKSAMENSOPGAVE & NOGET MED EN STUDIEBOLIG

Hej venner,

Ugen der gik nummer tre er på banen og hvis I ikke kan huske hvilke datoer det indebærer, så er det fra mandag d. 14/1 til søndag d. 20/1. Og igen. Endnu en sindssyg uge. Altså året er startet helt vildt ud og jeg tror ikke der bliver en måned der kan hamle op med den her. Hvis der er det, så kan jeg slet ikke forestille mig, hvad der skal ske… 😅😅 Det går seriøst fra den ene yderlighed til den anden, og nu vil jeg fortælle jer hvordan!

Ugen startede mega hyggeligt ud med en lille “miniferie” til København. Jeg fulgtes med min dejlige, dejlige og en af mine bedste veninder Amalie. Vi har kendt hinanden siden gymnasiet og har fulgt hinanden gennem tykt og tyndt lige siden. Men vi fulgtes ind til hendes lejlighed, købte frokost på vejen og sad og nød eftermiddagsolen der stod ind i deres stue. Vildt lækkert. Vi gik også en to timer lang tur for at hente en bog jeg havde købt til andet semester, og vi fik simpelthen bare snakket om alt mellem himmel og jord. SÅ fantastisk 💕 Vi hyggede os bare max!

Tirsdag aften afleverede jeg min færdige portfolio og det var fandme rart! Men altså det tog alt sammen en ret voldsom drejning senere på ugen, fredag, hvor min portfolio var blevet afvist og jeg derfor ikke måtte gå til eksamen. Jeg har brugt et ud af tre eksamensforsøg og skal til reeksamen i uge 8. SUPER FUCKING NEDEREN…. Det var en ret kedelig nyhed, men heldigvis var jeg sammen med min søde, dejlige veninde gennem 16 år, Line, så jeg fik læsset min vrede og irritation ud på hende. Hahah lidt synd 😅 Men hun var sgu god at have lige der! Hun kender mig og ved hvad hun skal sige. Så dejligt!

Så altså ja, jeg var sgu lidt sur fredag og droppede også alle planer om at læse op. Det gad jeg fandme ikke. Hahah. Men jeg blev hurtigt blød igen. For der er jo intet at gøre. Så nu venter en reeksamen. Men jeg må altså tilstå, at det er lidt underligt at skulle starte andet semester uden at have bestået første…. Men skidt med det!

Fredagen bød heldigvis ikke kun på dårlige nyheder. Næh Nej. Mine dårlige nyheder kommer altid i følgeskab med en god (og omvendt) Jeg blev nemlig tildelt en studiebolig inde på Nørrebro. En et værelses på 39 km2 til en rimelig pris. Den ligger 5 min væk fra studiet, på cykel vel at mærke. Og det er jo helt absurd godt. Men det skræmmer mig også. Så det er meget ambivalente følelser jeg har omkring det. Men øh ja. Det skete også i den uge.

Og SØNDAG! Lad os ikke forglemme SØNDAG! Den var fandme også vild. Jeg vågnede klokken 10 (jeg var meget træt åbenbart) til at jeg havde fået 10-15 nye følgere og kunne ikke forstå hvordan. Men så så jeg, at den altid skønne og inspirerende Caroline Thorsfelt havde delt min profil og mit univers i sin story! Det betød (og betyder stadig) utroligt meget for mig, at hun synes jeg er værd at dele 🙏🏼 TAK! Og det betød også at jeg fløj op på 700+ følgere på 12 timer. Sindssygt! Så tak for alle jer nye der har lyst til at følge med 💕

Og af de lidt mere rolige ting, så har jeg drukket en masse dejlig te, spist frokost hos min farmor to gange, set mine dejlige veninder, sovet til jeg var udhvilet og bare brygget løs på ting til bloggen. Og det føles bare RØV godt! Fuck skolen og fuck eksamen 😂 Det er heldigvis overstået om 1,5 år!

Og nu til lidt billeder. De er lidt sjovere end alt det her skriveri. Det blev ikke til så mange den uge. Somehow. Ved ikke lige hvad der skete der. Men jeg har prøvet at samle lidt.

det betyder så meget for mig at se og læse den her slags titler og artikler. for jeg føler ikke altid, at jeg passer ind i det traditionelle skoleformat. jeg kan bare godt lide at arbejde og udvikle mig på den måde. så at andre kan bekræfte, at det også er/har været tilfældet hos dem bliver jeg så glad. igen skolen er ikke alt, det er vigtigt, man kan lære meget, men det er ikke den eneste vej frem.

og så det her fantastiske billede!! seriøst. det her er min hjertesag. det er os forbrugere, der bestemmer hvad butikkerne og firmaerne laver af tøj. så hvis vi vil have god kvalitet, bæredygtighed osv, så laver de det også! SÅ STOP MED AT KØBE EN MASSE LORT! det er MEGET nemt at gå forbi H&M tro mig. jeg var trofast kunde derinde. men nu har jeg ikke været inde i en h&m butik i to år. simple as that.

jeg fik afleveret min eksamensopgave. men vi ved allesammen nu, at det ikke endte så godt 😅

 

men heldigvis endte min uge sådan her 🙏🏼✨

 

Så altså virkelig en uge jeg aldrig vil glemme! HOLY MOLY.

Vi ses i den næste og god søndag til jer allesammen.

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.