UGEN DER GIK #30 // FLOW, AARHUS & HARRY POTTER

Hej venner,

Velkommen tilbage til bloggen! Jeg håber, at I har det mega fedt ? I dag har jeg strikket et lille ugen der gik indlæg sammen til jer, så værsgo.

Mandag d. 13.08.18

Jeg havde haft svært ved at sove natten før, så kom ikke så tidligt op som jeg ønskede og jeg brugte faktisk det meste af dagen i sengen, hvor jeg så Shane Dawsons dokumentar om Jeffree Star på Youtube. Jeg har et link her til hans playliste med alle afsnittene. Den er virkelig god! Og jeg så alle afsnit i et hug. Jeg fik også bestilt alle mine bøger til studiet. Og så ikke så meget andet, da jeg havde ret slemme mavesmerter…

Den her uge var faktisk ugen, hvor jeg virkelig fik øjnene op for Ariana Grandes nye album sweetener OG Sam Smiths nye single Promises (ft. Calvin Harris)

Tirsdag d. 14.08.18

Jeg har noteret i min kalender, at tirsdag var en fin og rolig dag. Jeg tog det stille og roligt, fordi jeg fortsat havde mavesmerter. Disse fik jeg tjekket ved lægen, og skulle vise sig at være en meget mild omgang blærebetændelse. YAY….

Så jeg så lidt film, stenede mit skema på KEA og tog til bodyflow klokken 16.55.

Og sent om aftenen tog jeg ud så lige akut ud til Nicolais mor, da jeg havde glemt, at jeg skulle have bor til boremaskinen med over til Nicolai. Og jeg var hoppet i seng, da jeg fandt ud af det. Så det var mega hygge…

Onsdag d. 15.08.18

Onsdag startede jeg “tidligt” med en bodyflow time klokken 9.30. Den var sindssygt god og jeg fik snakket med Annika om hvordan tingene fungerer, når man gerne vil være/blive instruktør. Så det fik vi lige en god snak om inden jeg hoppede i bad.

Da jeg kom hjem pakkede jeg min taske og tog til København, hvor jeg skulle med Kombardoexpressen til Aarhus. Det var sådan en lang tur. Jeg sad virkelig bare og ventede på, at jeg kom frem. Men jeg blev så glad, da jeg så Nicolai på rutebilstationen ? Så han fik en masse kys og kram i aftensolen ❤️ Og så gik vi hjem og spiste aftensmad og hyggede med Netflix og chokolade.

Torsdag d. 16.08.18

Sov vi længe og puttede hele morgenen. Man savner virkelig hinandens nærvær, når man har været vant til at bo sammen. SÅ det var bare virkelig dejligt. Efter dejlige bananpandekager til morgenmad fik vi ordnet Nicolais skab, der trængte til en kærlig hånd efter flytningen. Så efter vi fik det spændt ordentligt fast til væggen, kunne Nicolai begynde at pakke sine ting ud og indrette sit værelse. Så det gik meget af dagen med + at vi var nede i den gamle lejlighed for at hente en lampe til mig og skrue nogle skruer ud af væggen.

Om aftenen så vi en serie ved navn “Final Space” på Netflix. Den var virkelig god og alt i mens vi gjorde det, sørgede Nicolai for en flaske cola til ❤️ Han er en engel.

Fredag d. 17.08.18

Fredag skulle jeg hjem fra Aarhus… Sadly… Så Nicolai og jeg stod op og spiste morgenmad, pakkede de sidste ting og hyggede den sidste tid inden jeg skulle gå ned til bussen 11.15. Det var en virkelig lang tur hjem. Og sørgerligt. Vi havde hygget os så meget… Så det var virkelig surt at det skulle slutte. Men Nicolai havde planer hele weekenden, så mere kunne det desværre ikke blive til.

Da jeg kom hjem varmede jeg mad, tog outfit billeder og så så vi Harry Potter “Halvblodsprinsen” og den første del af “Dødsregalierne”. Det var MEGA NICE. Jeg elsker de film! Og her er mit outfit (som I også kan læse mere om i dette indlæg)

Lørdag d. 18.08.18

Lørdag spiste vi fælles morgenmad og ved 11 tiden smuttede min fam til frisøren og så var jeg i huset for mig selv. Jeg fik arbejdet en hel del på bloggen og youtube. Som i virkelig meget!! Det var helt vildt   optur ?? Og så chillede jeg ellers bare og så den sidste Harry Potter film. SÅ FUCKING GOD ?

Lørdag var jeg også nede for at hente anden omgang af mine bøger (de første hentede jeg fredag) SE DEM HER.

Søndag d. 19.08.18

Vågnede jeg klokken lort om morgenen fordi Felix mjavede HELE TIDEN og kradsede på døren. Hoppede op i sengen, op i mit hoved, ned af sengen ud og kradse døren og så forfra… Så min plan om at tage til bodyflow om formiddagen, den faldt til jorden, da jeg var ALT for træt til at hænge sammen.

Men efter lidt oprydning og en tur i bad, var jeg klar til at smutte til København, nærmere Carlsbergbyen. Her havde ville jeg nemlig til CPW Market SS19, hvor forskellige influenter solgte ud af deres garderober, der var også pr bureauer der solgte ud af restpartier og kendte der havde “doneret” deres frontrow outfits til auktion. En andel af pengene der blev samlet ind ved eventet gik til Red Barnet. Og så (den vigtigste ting, hvis I spørger mig) var der en fashion talk. Hvor der blev snakket modeindustri, bæredygtige initiativer, genbrug og cirkulær garderobe. Vildt fedt og med et super godt panel!

Da “debatten” var ovre tog jeg toget til Holbæk, hvor jeg skulle til fødselsdag hos min bedstefar og det var simpelthen SÅ hyggeligt. Vi gik tur, snakkede og spiste dejlig mad. Jeg elsker det altså bare. At være sammen med min familie ?

 

Det var alt for denne omgang, ha’ en dejlig onsdag!

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.