UGEN DER GIK #33 // TRENDS, TANDLÆGEN & EN MASSE KÆRLIGHED

Hej venner,

Flere uger er gået og jeg har stadig et par stykker jeg skal have indhentet! Men de sidste par gange har jeg VIRKELIG hygget mig med de her indlæg, så det nyder jeg virkelig. Måske det hele bare bunder i, at jeg virkelig bare har haft nogle gode uger? I don’t know, men her får I en mere ?

Ugen der gik starter med…

Mandag d. 03.09.18

Mandagen her var egentlig rigtig god, jeg havde fået min søvn tilbage (YES) efter min gode snak med Nicolai + jeg var blevet færdig med at læse lektier, så jeg var klar til det nye modul, Kultur & Trend.

Så det var selvfølgelig hvad vi havde om den dag. En masse forskellige teorier og begreber inden for hele trend området. Hvordan de opstår, hvordan de breder sig, hvor de befinder sig, hvor mange følger den, hvem følger den, hvor lang tid har den varet, hvilken type trend er det osv..Mega spændende forløb! Så det var en fornøjelse at læse om langt hen ad vejen!

Min outfit fra mandagen ?

Tirsdag d. 04.09.18

Var jeg også på studie, vi fik stillet en skriftlig opgave, hvor vi skulle tage udgangspunkt i en nuværende trend og analysere på den. Mega fed opgave, men lidt for lille at arbejde på, når man er fem i en gruppe… Men skidt med det.

Vi havde også en super spændende forelæsning med en kvinde ved navn Manou Messmann! Utroligt dygtig til sit fag og så havde hun skrevet en vildt interessant og relevant bog om mode som vi kunne få med rabat! Så den købte jeg selvfølgelig ? Og hun havde også lavet en liste med mer læsning, hvis man synes trends og mode er fedt. Bogen jeg har købt er den første på hendes liste, Robust Mode.

Da jeg kom hjem fra studie stod den på en dejlig bodyflow time. Havde dog hovedpine, så jeg skippede min CX time. Det kunne jeg ikke lige magte desværre…

Onsdag d. 05.09.18

Havde vi selvstudie/teamdag, dvs at vi mødtes min gruppe og jeg på KEA Bibliotek og skrev vores opgave og afleverede. Super luksus!

Vi sluttede tidligt og så kunne jeg heldigvis nå hjem til min tandlæge tid! YAY ? Den gik fint, jeg fik som altid ros, men jeg kunne sagtens gøre det endnu bedre. Så gang i tandtråden og endnu flere cirkelbevægelser, så jeg ikke generer mit tandkød for meget. Det er nemlig blevet lidt sensitivt… Men det hjalp slet ikke på det, da hun rensede mine tænder og kørte “værktøjet” lige ned i det sensitive område… Normalt er jeg ikke sart (har prøvet værre ting hos tandlægen #bøjlebarn) men der var jeg sgu nødt til at lukke munden og råbe av… Hvad havde hun dog gang i seriøst! Hun vidste det godt og havde lige gjort mig opmærksom på situtationen. JESUS!

Resten af dagen var super chill.

Torsdag d. 06.09.18

Var en fucking god dag!! NICOLAI KOM NEMLIG HJEM!!!! ?? Han havde nemlig en akut tid hos tandlægen, fordi et af hans implantater var faldet ud!?! Like what?

På studiet havde vi gennemgang af lidt mere trend og kultur og fik stillet en ny og større opgave. Vi skulle nemlig lave en 2-3 minutters video, hvor vi trendspotter i København. Så alle var blevet tildelt et område, vi fik Istedgade. Ikke det bedste sted at spotte trends, men vi fandt noget godt materiale alligevel ?? Heldigvis, for det så lidt sort ud til at starte med..

Jeg tog direkte fra studie hjem til Nicolais storebror, hvor de begge to befandt sig og sad og hyggede med frokost og tv. Så der sad vi og sludrede et par timer inden vi smuttede videre ud til Nicolais forældre. Her hyggede vi resten af aftenen med dejlig mad, te, kaffe og kage, hvis jeg ikke tager helt fejl!? Så hyggeligt ?

DERUDOVER BLEV TORSDAG AFTEN OGSÅ AFTENEN!! Jeg fik nemlig et vigtigt opkald fra Be-A-Wear (stedet jeg var til jobsamtale) om, at hvis jeg stadig var interesseret, så var jobbet mit!?!? SAY WHAT!? Hvordan flasker de her ting sig bare seriøst? Jeg fattede (og fatter stadig) ingenting. Men jeg blev ramt af en utrolig følelse af taknemmelighed. Så vi fejrede det nye job og jeg fik ringet til mine forældre og meddelt den gode nyhed.

Fredag d. 07.09.18

Fredag var super chill, Nicolai og jeg sov “længe” (længere end kl. 06) og nød virkelig bare at være sammen igen. Sådan er det ALTID, når vi ikke har set hinanden længe… Det er helt utroligt hvad nærvær betyder! Så vi chillede bare super meget, spiste mad, så morgengymnastik på DR 3 og læste.

Så hyggeligt. Ikke noget vildt. Super simpelt. Rigtig dejligt.

Da vi nærmede os eftermiddagen smuttede jeg hjem. Havde nemlig en aftale med min studiegruppe. Vi skulle jo ud og trendspotte, filme og interviewe til vores video. Det gik mega godt, vi fik noget fedt materiale og blev fanget i regnvejret midt på Istedgade under pressiningen hos bager, hvor vi endte med at dele lidt kage og kaffe.

Da vi var færdige med at optage gik jeg i det asiatiske supermarked og satte kursen hjem til Helsingør for at lave rød karry til aftensmad ?

Lørdag d. 08.09.18

Var jeg træt. Men vi skulle holde fødselsdag for Kathrine og Cecilie, så der skulle laves boller, kage, pyntes op osv. No time to chill! Men skidt med det for vi havde en super hyggelig dag. Jeg er ret sikker på at jeg tog ud til Nicolai om aftenen. Men jeg kan ikke helt huske det… hmmmm…

JO VENT!

Fra gæsterne var gået havde jeg lige 2 timer ca til at gøre mig klar og læse lidt inden jeg skulle til min venindes fødselsdag ? Søde Frederikke blev nemlig 20 fucking år!?!?!? Så det skulle selvfølgelig fejres! Vi fik god mad, snakket, drukket og spillet spil. Og da klokken var 22 ca, der hoppede jeg videre ud til Nicolai. jeg var nemlig SÅ smadret. Så der var det bare tid. Jeg gik bare direkte i seng da jeg kom ud til Nicolai. Men det er bare hyggeligt at vi kunne ligge sammen og sove sammen. Det gør altså en verden til forskel!

Søndag d. 09.09.18

Var seriøst den mærkeligste dag EVER! Nicolai og jeg blev længe i sengen, spiste sen morgenmad, der hvor den går hen og bliver frokost, gik os en tur i det flotte vejr og fik en snak om alt mellem himmel og jord.

Nicolai kørte mig til stationen om eftermiddagen, da jeg skulle øve mig til flowuddannelsen og havde brug for at øve. Men vores afsked i bilen blev simpelthen den hårdeste jeg nogensinde har oplevet. Det var helt vildt. Jeg brød ud i gråd, måtte gå ud af bilen og tage lidt luft, var ked af det, men også lettet og så begyndte Nicolai at græde og sådan fortsatte det indtil toget kom og jeg satte mig ind i det og kørte væk med den DÅRLIGSTE mavefornemmelse NOGENSINDE! Så gråden og den underlige følelse fulgte mig hele vejen i toget til Helsingør, hele vejen op til fitness, inde i fitnesscenteret og i holdsalen, hvor jeg sad indtil der var fem minutter til holdet startede. For der rullede jeg min måtte sammen, tog min billet og mine ting, pakkede sammen, cyklede ned til stationen og tog toget tilbage til Nicolai. Totalt weird, men jeg kunne bare mærke, at der var et eller andet helt galt og det skulle jeg ud med.

Så jeg bankede på hos hans forældre, Nicolais far åbnede døren og spurgte hvad jeg dog lavede der og jeg svarede forvirret tilbage “det ved jeg ikke en gang selv” og så løb jeg ligeså fint ind i stuen til Nicolai og gav ham den største krammer ? Og der sad vi bare. Indtil der var gået lidt tid og vi havde samlet os. Så snakkede vi om den skøre afsked, hvordan vi begge to havde haft det mærkeligt efter og hele baduljen. Men det var så rart. Så efter en masse forløsende snak og en god portion lasagne tog vi toget sammen til Helsingør, hvor Nicolai skulle videre til København og så Aarhus. Og her var afskeden altså meget bedre og meget mere rigtig ?

Så resten af min aften var rigtig god og rolig, heldigvis. Ved ikke om alt det her var lidt TMI… Men hvis nogen af jer derude er i et langdistance forhold, så bare rolig, du er ikke alene ?

 

Det var alt for min vilde uge

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.