UGEN DER GIK #35 // BRÆNDPRØVER, SPECIALE MODUL OG EN MASSE MED AARHUS!

Hej venner,

Det er lidt tid siden I har hørt fra mig. Men jeg er ikke forsvundet, bare rolig! Jeg er tilbage med endnu et ugen der gik indlæg, så det kan I selvfølgelig læse lige nedenfor.

Mandag d. 17.09.18

Mandag var jeg træt, men vi havde introdag på vores første specialemodul, dvs. Vi var for første gang ude på vores specialeretninger (for mit vedkommende Sustainable Fashion) Så vi snakkede bæredygtig mode, havde fremlæggelser om danske bæredygtige brands og fik en lille tour rundt på skolen og de forskellige labs, vi kommer til at beskæftige os med! 😄 Mega fedt!

Da jeg kom hjem lavede jeg et lille jobsopslag og samtale med Kathrine og Karoline, hvor jeg forklarede, at jeg havde brug for en assistent til at hjælpe mig i løbet af ugen med instagram og bloggen. Det gik super godt og de var friske på det!

Senere på aftenen øvede jeg bodyflow og lavede aftensmad.

Tirsdag d. 18.09.18

Havde jeg en fin dag med bodyflow og med studiet, hvor vi var i Material Lab og lave brændprøver af forskellige fibre og færdige tekstiler for at observere, hvordan de brænder osv.

Vi fik også svar på vores studiestartsprøve, vi lavede om fredagen ugen før (læs om det HER) Den var heldigvis bestået og jeg kan derfor fortsætte på studiet! YAY 🎉

Ellers stod dagen på læsning! Men jeg fik sørme også en lille mail fra Sustain Daily, der spurgte om jeg havde lyst til at deltage i deres mandagstip projekt på deres facebook side. Her deler de hver mandag et bæredygtigt tip fra forskellige spændende mennesker, der på en eller anden måde beskæftiger sig med bæredygtighed. MEGA fedt og jeg var meget beæret over at blive spurgt. Derudover bad de også om en lille tekst, hvor jeg skrev lidt om mig selv, så de kan bruge det til deres website, hvor de har planer om at lave en oversigt over influencers, der skriver om/beskæftiger sig med bæredygtighed! Så igen ENDNU mere glad 💕

Tirsdag var en begivenhedsrig dag kan se. For tirsdag var også launch dag for Atelier Aarhus’ 2019 kalender som jeg havde savlet over lige siden de begyndte at give sneak peeks.. Så den fik jeg også klikket hjem denne helt vilde tirsdag 💕 I kan se et billede af den på min instagram og lige nedenfor

Onsdag d. 19.09.18

Onsdag nåede jeg det jeg skulle, men dagen forsvandt så hurtigt…. Jeg nåede desværre ikke at øve bodyflow, men jeg fik snakket mere praktisk med Annika + Tina (manager i fitdk i Helsingør)om timer.

Jeg var på arbejde fra 14-18, fik læst lektier i toget og måtte løbe til Nørreport for at nå mit tog. Super nederen.. Men jeg kom hjem og Kathrine havde fået gode nyheder omkring hendes jobsamtale. Hun var nemlig gået videre til næste runde! (mit nuværende jeg ved så, at hun desværre ikke fik jobbet, men det vidste mit tidligere jeg jo ikke her)

Torsdag d. 20.09.18

Torsdag var altså en halv presset dag med alt for mange ærinder… Men det blev godt i sidste ende!

Jeg kom til bodyflow klokken 18, fik øvet mine egne to tildelte numre, det gik ok, men var ret nervøs for weekenden… Jeg fik printet vigtige dokumenter til kurset og søreme også lavet lidt til bloggen…. PYHA! 😅

Fredag d. 21.09.18

Fredag startede med en pakket kuffert og taske som jeg skulle have med mig ind på KEA 😂 Det var et spændende projekt i det proppede 7.10 myldretidstog til København… Men det gik!

Vi havde farvelære hele dagen, mega hyggeligt! Vi malede, havde teori, så pantonebiblioteket og hyggede os med det. 14.50 skulle jeg med Kombardoexpressen, så jeg racede til Hovebanegården efter skole. Det var rigtig møgvejr (det var her det var stormvejr, hvis I kan huske det), trafikken var forfærdelig og jeg endte i bussen med en skrigende baby…. Prøvede at læse og indskrive noter, men jeg nåede ikke langt med det, da jeg ikke kunne fokusere…. 😕

Men jeg kom til Aarhus klokken 18 efter planen og blev hentet på Rutebilsstationen af en halvfuld Nicolai. Det var fucking sjovt og hyggeligt og sammen lavede vi Panang (karry) til aftensmad. Nicolai gik kold klokken 21, så jeg gjorde rent i køkkenet og gik i seng derefter.

Lørdag d. 22.09.18

En lang og hård, men super lærerig og spændende dag på bodyflow uddannelsen. Vi startede først klokken 10, så jeg havde haft tid til at hygge om morgen sammen med Nicolai 💕 Så det var rigtig dejligt!

Jeg havde super ømme balder om aftenen efter en hel dags træning, så vi spiste aftensmad i sengen og så en dansk komedie serie der hedder 29. Virkelig sjov og hudløst ærlig! Kan i den grad anbefales.

Søndag d. 23.09.18

Endnu en lang dag med bodyflow. Vi startede til gengæld kl. 07.30 denne morgen. Så alle var lidt trætte og ømme i kroppen. Men det var en VILDT god dag og det bedste af det hele var, at JEG BESTOD MIN INITIAL TRAINING!! (altså min uddannelse her i weekenden, så nu kunne min rejse som instruktør fortsætte) YAY!

Ringede med det samme til mine forældre og så den stod på sejrsbajer med Nicolai og burger til aftensmad! Alt sammen inden jeg vendte snuden hjem til Sjælland igen kl. 19. Nicolai fulgte mig ned til bussen, vi sagde farvel sammen med alle de andre par, der skulle skilles. øv. Det er så trist hver gang seriøst 😭 Men turen hjem var god og da jeg landede i København 22.45 tog jeg ind til Amalie og Lau, hvor jeg skulle sove! Så tak til dem igen 💕

 

Det var alt for den uge!! Håber I nød at læse med 😘

God weekend allesammen

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.