UGEN DER GIK #39 // PHOTOSHOP, KÆRESTETID & DEN DER EFTERÅRSFERIE JEG IKKE HAVDE

Hej venner,

#39 var virkelig en uge, hvor jeg fløj frem og tilbage mellem studie, arbejde og Nicolai 😅 Det var dejligt, men krævede også lidt mere planlægning. Og det var også en uge, hvor Nicolai og jeg virkelig fik snakket vores tanker, følelser og forholdet igennem… Det var til gengæld virkelig hårdt og I må for guds skyld ikke tro, at vores forhold er perfekt. For det er det ikke og det har i den grad været udfordret de sidste to måneder…. Egentlig bare siden jeg flyttede til Sjælland igen.  Det har været hårdt, svært og vi har grædt, men vi er et godt sted, så vi kæmper, snakker med hinanden, fortæller hvilke tanker vi går rundt med, og husker hinanden på at der er langt fra tanke til handling. Vi elsker hinanden og det husker vi på! 💕 Men nok om mit fohold altså… Det er ikke det det skal handle om, men det har fyldt meget, så jeg ville også bare lige forklare det!

 

Mandag d. 15.10.18
Var den underligste dag. Jeg vågnede klokken 5.30 (en halv time før min alarm) men kunne ikke forstå, hvorfor jeg var vågnet og hvorfor jeg ikke kunne falde i søvn… Men da klokken blev 06 stod jeg op og opdagede, at jeg havde det UTROLIGT dårligt.. Jeg havde voldsomme mavesmerter og en følelse af at skulle kaste op hele morgenen. Det eneste der var rart, det var at ligge krøllet sammen i sengen og sove. Så jeg blev hjemme. Jeg kunne ikke noget. Så jeg sov bare så meget jeg kunne.

Ved 12-tiden lavede min mor og mine søskende brunch (de havde nemlig efterårsferie) og jeg satte mig ud med dem og spiste lidt. Men jeg mistede appetitten og løb ud på toilettet for at kaste op. Så det var jo fedt.. Jeg gik tilbage i sengen med en lille sjat cola og så Netflix. Hele dagen. Jeg kom aldrig ind på skolen. For jeg havde det så dårligt. Først kl 16 kunne jeg spise igen..

Tirsdag d. 16.10.18

Var jeg på studie fra 8.30-14 og havde endnu en gang photoshop. Nothing new.

Tirsdag var en underlig dag, for det var dagen, hvor jeg sagde mine tanker højt omkring min instruktør uddannelse og rejse. Jeg har nemlig valgt at stoppe projektet. Det har stresset mig, ødelagt min egen træning og de gange jeg var med til at undervise, synes jeg slet ikke det var spor fedt. Jeg synes det var meget sjovere at stå ved siden af og lave koreografien… Så jeg tog en beslutning og sagde stop her. Jeg blev klogere og fandt ud af, at det jeg drømte om at blive, slet ikke var mig alligevel. Det føltes bare forkert og jeg havde været præget af sådan en underlig følelse omkring det. Men kunne ikke finde ud af hvad det var. Men det gjorde jeg denne tirsdag. Og det var rart! Fik den her besked af en af de andre jeg tog uddannelsen med 😍

Da jeg kom hjem læste jeg og omkring klokken 16.30 blev jeg hentet af Nicolai og hans mor. Nicolai og jeg skulle lave aftensmad, så det gjorde vi. Den stod på rød karry og det hyggede vi med 💕

Og det her var mit outfit!

Onsdag d. 17.10.18

Sov vi længe. Nicolai sov ekstra længe, men jeg stod op, satte mig ned i køkkenet for at arbejde på mit digitale moodboard. Nicolais mor havde sørget for en lille chokolade croissant og en kop the, så det var vildt hyggeligt og ultra lækkert! 💕

Nicolai kørte mig til stationen og så trillede jeg afsted med toget på arbejde. Her var jeg fra 14-18, og så smuttede jeg hjem igen. Jeg spiste aftensmad med min søde fam og vi hyggede os!

Torsdag d. 18.10.18

Skulle jeg ind på studiet, så der var jeg fra 8.30-13 hvor vi fik fri. Vi havde præsentation af vores moodboards, så dagen var rimelig hurtigt overstået! Så dejligt. Jeg havde endnu en vagt på arbejde fra 14.30-18, så mellemtiden brugte jeg på at læse lektier og gå i Zenz (økologisk frisør) og bestille en tid til en klipning! Så nu sker der fandme noget med håret… 🙈 JEG ER MØG SPÆNDT! Jeg har bestilt tid til, at jeg kan få vejledning før min klipning, så vi sammen kan finde ud af, hvad der skal ske med manken. Men en ting er sikkert, mit hår er blevet for langt, men det må heller ikke blive klippet så kort, at jeg ikke kan sætte det op!

Arbejde var stille og roligt. Jeg stod alene fra 15-18. Det har jeg ikke prøvet før, så det var ret spændende 😅 Det gik fint og Nicolai kom ind i butikken den sidste time og var der sammen med mig, eller han prøvede tøj mens jeg arbejdede. Men det var utroligt hyggeligt og sammen fulgtes vi hjem fra København med pitstop i Helsingør, hvor vi lige fik snakket lidt med min fam.

Vi slappede bare af resten af aftenen, holdte fri og så anden sæson af 29.

Fredag d. 19.10.18

Var super chill. Vi havde bare begge to fri og brugte hele dagen i sengen. Så selvom jeg ikke havde efterårsferien, så synes jeg alligevel, at jeg formåede at få følelsen af ferie sammen med Nicolai 💕 Det var sgu dejligt. Jeg kan slet ikke huske hvad vi lavede. Men vi har sikkert ikke lavet noget vildt. Det gør vi aldrig rigtig. Vi kan sagtens bare få flere dage til at gå med bare at putte og snakke 😂

Lørdag d. 20.10.18

Lørdag stenede vi også langt henad dagen. Jeg stod op før Nicolai og gik ned i køkkenet til hans forældre og lod ham sove videre. Vi spiste dejlig frokost med dem og gjorde os klar til at smutte hjem til mig med bilen, så jeg kunne gøre mig klar til, at vi skulle til middag med Nicolais søde dejlige venner. Så det var det vi brugte lørdagen på. Det var en super hyggelig aften med gode snakke, god mad, god vin og masser af grin.

Søndag d. 21.10.18

Søndag sov vi virkelig længe. Vi var først i Helsingør klokken 04. Så vi var virkelig trætte og det var jeg sådan set resten af dagen… Det var virkelig øv. Men jeg kørte mine forældre til min farmor og Nicolai hjem, hvor vi fik sagt et kort farvel (det er bedst, for så begynder ingen (AKA mig) at tude) Resten af dagen sov jeg bare og læste til det nye modul vi skulle have på studiet om målgruppe. Og så fik jeg ryddet lidt op. Mit værelse lignede nemlig lort efter en her uge, hvor jeg har været frem og tilbage mellem mine forældre, Nicolai og studiet….

 

Det var alt for #39, jeg håber I nød at læse med!

God lørdag til jer!

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.