UGEN DER GIK #4 // SØVNLØSE NÆTTER, KÆRESTETID I AARHUS & NOGET MED AT MÆRKE EFTER

Hej venner,

Der er gået endnu en uge og jeg tænker, at vi skal gå direkte til den. Året fortsætter med at overraske mig og det er jo helt fantastisk, men også VILDT overvældende. Så jeg prøver at holde fokus og samle mig selv om de ting jeg virkelig vil have. Jeg prøver at tænke på den langsigtede glæde fremfor den kortsigtede. Og lige nu skal mine platforme have mit fulde fokus, for det er det jeg vil have i det lange løb. Det er det der betyder allermest for mig lige nu. Det er nu tilbuddene og muligheder dukker op og lander i min indbakke, så det er nu jeg klør på. Giver den hele armen.

Ugen startede jo ud med, at jeg var helt høj på alle de nye mennesker, der følger med herinde nu. Så mandag var jeg bare top motiveret og klar. Men også meget træt, da jeg først var faldet i søvn klokken halv fem om morgenen. Mine tanker fløj bare rundt om flytning, studieboligen og jeg kunne slet ikke få ro i min krop… Så det var faktisk også en ret hård uge med lidt søvn og mange store tanker, der stjal min opmærksomhed. Så uge fire var virkelig en uge med mange tanker, frustrationer og søvnløse nætter.

Det var også ugen, hvor jeg havde planlagt, at jeg skulle læse op til eksamen. Men det fik jeg altså ikke rigtig gjort… Ups…

Onsdag var jeg tidligt oppe i følgeskab med min mor. Vi skulle nemlig ud at se den studiebolig jeg var blevet tildelt. Og det var simpelthen så fint. God beliggenhed, ok pris (stadig ikke til at betale med en SU) god kvalitet osv. Men gnisten var der bare ikke og min trang til at flytte hjemmefra, den var der bare ikke i samme grad. Den blev erstattet af et andet behov. Et behov for frihed til at kunne arbejde med det jeg helst vil lige nu, nemlig bloggen, youtube og Insta. Som jeg nævnte tidligere i indlægget, så kommer mulighederne ind lige nu. Så det kræver mit fokus, min fulde tilstedeværelse og det vil jeg hellere end jeg vil sidde inde i København i min studiebolig og mangle tiden til at skrive løs og udvikle indhold.

Så derfor tog jeg også beslutningen om ikke at flytte. Jeg takkede nej til boligen. Det var svært. Men efter jeg havde taget beslutningen, så mærkede jeg bare en lettelse i min krop og i mine tanker. Så det var en god beslutning. Og hvem ved, måske er jeg klar om et halvt år. Men lige nu skal jeg blive hjemme, holde fokus og bare tage en dag ad gangen.

Torsdag smuttede jeg til Aarhus. Over til min dejlige, søde kæreste Nicolai. På en lille miniferie nærmest. Og det havde jeg brug for, for min rutine var helt død. Jeg gad ikke noget eller nogen og ville bare gerne have noget andet. Det slog mig ret meget ud, at jeg ikke skulle til eksamen. Den mulighed havde jeg ikke overvejet, så jeg havde jo ikke lavet en plan efter at det skulle ske…  Det var en streg i regningen og derfor var en tur til Aarhus helt perfekt. Vi har bare hygget max med god mad, eksamensfejring, biograftur, gåture, lidt shopping, blandselv slik, cola og Netflix. SÅ DEJLIGT! Det har været så rart, at vi har kunnet være sammen i længere tid inden vi begge starter et nyt semester og får travlt igen.

Søndag blev jeg kontaktet angående et nyt og spændende samarbejde, og så har jeg fået mit første interview på plads til en shoppingguide jeg går og arbejder på. Så I kan godt begynde at glæde jer!

OG HALLO! SÅ VANDT VI JO VM I HERREHÅNDBOLD 🎉🎉🎉 Så selvfølgelig finalen og det var fantastisk spillet!

billeder fra prøvelejligheden

aarhus streetfood

den skønneste styling inde i Samsøe Samsøe butikken

motivation. 

den ultimative søndagshygge. beklager den dårlige kvali, det er et screenshot fra en video på insta…

disken i en af mine yndlingsbutikker i aarhus. dims studio. de har det skønneste nips og sødeste dimser. købte også en lille dims derinde til mit hår. den er ret ekstra, men ret så fin.

blev inviteret på loppemarked af skønne Tanja Gotthardsen. det var koldt, men vi hyggede os og fik solgt ud af garderoben.

 

Det var alt for denne gang, jeg håber, at I har nydt at læse/kigge med. Jeg kunne godt tænke mig at høre, hvad jeres uge har budt på? Opture, nedture, whatever, der er plads til det hele herinde 💕

I må have en fantastisk dag,

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.