UGEN DER GIK #40 // KARRIEREDAG, DEJLIGE VENNER & GAMLE ELEVERS FEST 🎉

Hej venner,

I får altså lige et ugen der gik mere, I’m on a roll, så jeg udnytter det og får skrevet her til bloggen. YAY! Så jeg håber I nyder det. Min målsætning er at få 3-4 indlæg op og ugen, og det går ret fint indtil videre 🤞🏼 Så lad os komme i gang

Mandag d. 22.10.18

Var totalt back to reality 😅 Efter en dejlig uge med Nicolai hjemme, skulle jeg tilbage til standard hverdag og starte på nyt modul på studiet. Målgruppen skulle vi have om. Intet vildt, lidt stenet og en alt for flyvsk opgaveformidling… wow. Efter studie hentede jeg min smukke jakke jeg havde købt af Karoline Dall på Tradono. Jeg har nævnt den flere gange, både på bloggen og på Instagram og I skal da lige have den en gang mere 😉

Det var en dag hvor jeg lige skulle starte forfra og mærke efter! Men jeg fik stadig lavet mad, læst og lavet lidt til insta!

Tirsdag d. 23.10.18

Var jeg på studiet til dag to med målgruppe. Det jeg husker bedst fra hele den her uge var faktisk bare, at jeg læste utroligt meget. TEKSTER, PÅ TEKSTER, PÅ TEKSTER. Det stoppede aldrig…. Jeg var til Bodyflow om aftenen. Det var meget dejligt! Første gang siden min udmelding om, at jeg stoppe min instruktørrejse.

Onsdag d. 24.10.18

Onsdag tog jeg mig god tid og fik læst inden den stod på karrieredag på KEA. Jeg mødtes med de dejlige piger fra studiet og lyttede til forskellige virksomheder, fagforeninger, a-kasser og fik taget portræt til mit CV og Linkedin. Det var en super fin dag og den blev kun endnu bedre, da vi tog hjem til Kia bagefter og drak te og hygge snakkede resten af eftermiddagen 💕 Jeg tog hjem ved 18 tiden og trillede hjem til Helsingør til dejlig aftensmad og endnu mere læsning. Nåede ikke en gang det hele….

mit outfit

mit portræt

#klartilaterobreverden #skruop #bosslady

Torsdag d. 25.10.18

Torsdag var jeg endnu en gang inde på KEA til dag 3 med målgruppe. Vi valgte at vælge branchen ferie, og tage udgangspunkt i DSBs Interrail. Så vi fik lavet spørgeskema (og fik ret mange respondenter) og lavede en guidline til vores interviews!

Jeg slappede egenlig bare af resten af dagen og så mødte jeg lige Nicolais mor kort, så hun kunne få min symaskine. Hun skulle låne den til at lave et forhæng til under deres bordplade i bryggerset. Så det var ret hygge, at hun lige kunne låne min maskine ☺️

OG GUD JA!!!!!! Torsdag var også dagen, hvor jeg fik fucket min blog HELT op og lige pludselig mistede kontrollen og tilladelsen til at komme ind på den. Det var min egen fejl og jeg brugte flere timer på at panikke og søge løsninger og til sidst hjalp mit kære værtsfirma (UnoEuro) mig med at rette op på det. Men i 4/5 timer var jeg uden min “baby” og min verden var helt sort…. Men som en dejlig opløftning, så rykkede det helt vildt med følgere på min instagram takket være en “insta-leg” jeg lavede, hvor skønne Emilie, der står bag @friggshow, skrev disse smukke ord om mig 💕 #empoweredwomenempowerwomen #truegirlpower

Så meget kærlighed i det “nye” fællesskab jeg har fundet på instagram 💕 Jeg elsker det og vi støtter hinanden og hjælper hinanden op! Løfter i flok!

Fredag d. 26.10.18

Sejrdans ovenpå gårsdagens udfordringer!

 

Fredag har jeg skrevet var super lækker og afslappet. Vi havde aftalt ikke at mødes med studiegruppen, men i stedet bruge dagen på, at lave vores interviews. Så jeg gik bare ned i gear og chillede max! Bloggen var oppe igen, så jeg fik skrevet på livet løs hele dagen. Jeg brænder altså for det og jeg kan virkelig bare mærke, at det er det jeg vil med mit liv. Min skæbne og mit kald er HER! Lige HER! Det var så bekræftende den dag og også bare generelt.

Udover at være mega produktiv, så så jeg altså også Netflix, spiste bland-selv-slik og kom IKKE op i fitness….. Men jeg fik da bevæget mig ud af huset for at hente en pakke med garn jeg havde bestilt.

Lørdag d. 27.10.18

Lørdag startede rimelig hårdt ud efter en SUPER øv snak med Nicolai i telefonen om natten… Jeg var ked af og træt og håbede egentlig bare på, at jeg kunne få fat i ham! Det gjorde jeg heldigvis og vi fik snakket og det hele var en stor misforståelse! THANK GOD! 😅 Min lørdag var reddet. Så jeg hoppede i bad og gjorde mig klar inden jeg skulle på arbejde klokken 12. Det var en super fin vagt. Intet vildt. Og da jeg var færdig smuttede jeg til Helsingør med et dejligt forsinket tog…

Men fuck alle de sure miner, for da jeg kom til Hels, friskede jeg makeup’en, købte nogle øl og hoppede i festtøjet! DER VAR NEMLIG GAMLE ELEVERS FEEEEEEEEEST!!!!!🎉🎉🎉🎉 Så jeg tog op til min kammerat Anders og mødtes med de andre, spiste noget mad og lavede vores quiz om gymnasietiden. Kan I huske jeg snakkede om den? Ellers læs det her! Og alt i alt havde vi bare en fucking hyggelig og festlig aften, se et lille klip HER. Vi dansede løs i flere timer og skreg til vores stemmer forsvandt, og så sluttede vi selvfølgelig det hele af på Maccen. Traditionen tro! BEST SATURDAY EVER! 🎉 Det kan godt være at jeg ellers er en tør kiks og bare elsker mine aftener hjemme i sengen. Men ind i mellem er det sgu fedt bare at give den MAX SMADDER og danse til mine ben falder af!

Søndag d. 28.10.18

Var jeg meget taknemmelig for, at mit friske jeg havde læst lektier om lørdagen. FOR HOLD NU KÆFT jeg var træt om søndagen. WOW! Så dagen blev brugt på at sove, stene og sove lidt mere og selvfølgelig se Netflix. Derudover spiste jeg også resterne af min mad fra maccen. Kunne åbenbart ikke spise så meget, da vi sad der… Derudover fik jeg snakket med Nicolai igen og vi fik en virkelig god og dejlig snak. Jeg elsker ham virkelig. Og jeg kan virkelig mærke, hvor glad jeg er for vores forhold og hvor meget jeg vil kæmpe for, at det holder 💪🏽 Så en dejlig søndag og en dejlig afrunding på ugen!

 

Det var alt for #40, vi nærmer os snart den nuværende uge, så glæd jer til, at I ikke længere skal forholde jer til indhold, der er så langt tilbage i kalenderen 😅

Men jeg håber I nyder at læse med alligevel! I må have en fantastisk søndag og jeg håber I har haft en dejlig uge og weekend.

Mange knus og kys

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.