UGEN DER GIK #41 // GRØN FRISØR, STRIKKEKLUB & EN FANTASTISK WEEKEND I AARHUS 💕

Hej venner,

Jeg håber I kan lide al aktiviteten herinde. Jeg er i hvert fald glad for den faste rytme herinde og jeg kan mærke, at jeg bliver mere og mere motiveret. Så det er så skønt! Men i dag for i et indlæg om ugen der gik og som I nok har set i titlen er det nummer 41 vi er nået til.

Mandag d. 29.10.18

Var vi stadig i gang med målgruppe forløbet på studiet. Intet vildt. Så. Men efter studiet er det der er spændende FORDI jeg skulle til frisøren. Jeg har ikke været ved frisøren længe, og jeg har siden jeg blev født været ved den samme frisør i Holbæk. Men nu skulle der ske noget andet. Ikke mindst fordi jeg hele tiden var lidt utilfreds med resultatet, men også fordi jeg jo tænker rigtig meget over, hvor jeg i min hverdag kan træffe mere bæredygtige valg. Og her fandt jeg for et års tid siden ud af, at der eksisterer grønne/miljøvenlige frisør (RIGHT UP MY ALLEY) Jeg tænker at skrive et helt indlæg om det her for sig selv, men hvis I allerede nu vil undersøge det nærmere, så har Sustain Daily skrevet en artikel om det på deres webmagasin! Læs den HER. Det var en helt fantastisk oplevelse og jeg var (og er stadig) så glad for, at jeg valgte Zenz Organic på Guldbergsgade 💕

Jeg vil ikke skrive så meget om den her dag, for jeg har faktisk filmet den. Så jeg tænker I kan få lov til at se det i stedet 😉

Tirsdag d. 30.10.18

Var også en fin dag på studiet. Vi lærte om visualisering af personaer som en del af vores målgruppe forløb og færdige opgave. Og igen var det planerne efter skole der var mest interessante. Jeg har nemlig sammen med tre andre piger startet en strikkeklub og den tirsdag efter skole, var det tid til vores første strikkedate 💕 Det var FUCKING hyggeligt og vi endte med at sidde i flere timer. På vej hjem fra studiet fik jeg redigeret ovenstående blog og da jeg kom hjem pakkede jeg kufferten, så den var klar til en weekend i Aarhus!  Glædet mig så utroligt meget til en forlænget weekend med Nicolai 💘

Onsdag d. 31.10.18

Onsdag tog jeg først til bodyflow kl. 9.30. Det var en virkelig rar time, og efterfølgende tog jeg mig også god tid i badet og i saunaen, hvor jeg gav mig selv en dejlig ansigts-, hovedbunds- og nakkemassage! Derudover fik jeg læst op til det nye modul, øvet på præsentationen af vores målgruppeopgave, ryddet op på mit værelse og så var jeg selvfølgelig på arbejde. Her fik jeg lavet et super succesfuldt post + story – arbejder også med butikkens SoMe – så det var virkelig rart at se, at mit arbejde høstede nogle point! MEGA FEDT!

Og om aften, så havde vi min kære farmor til middag. Hun er altså et dejligt menneske! Og så havde hun de lækreste karameller med. Jeg spiste rigtig mange af dem…

Torsdag d. 01.11.18

Tog jeg ind på KEA for at præsentere vores opgave klokken 8.30. Det gik fint og vi fik noget god konstruktiv kritik, så vi kunne spidse opgaven endnu mere til og forbedre den til eksamen. 12.20 skulle jeg med bussen til Aarhus, så efter at have læst lidt på biblioteket med Naja fra min læsegruppe, tog jeg afsted mod DGI-byen, hvor Kombardoexpressen kører fra. Turen gik fint. Jeg var utroligt træt, så jeg lavede ikke rigtig noget andet end at lytte til podcasts… HAhah, normalt er jeg ret god til at udnytte min tid på den strejkning. Men ikke den dag.. Faldt til gengæld over det her FEDE billede/meme 😍

Jeg havde en aftale med to af mine skønne kammerater fra Skolen for Kunst & Design, men den gik desværre i vasken. Det resulterede i at jeg stod med en død telefon på Aarhus Rutebilsstation og ventede forgæves i 30 minutter. Derfra gik jeg ned på mit gamle arbejde på Vaca for at få varmen og noget strøm til min tlf. Og så fik jeg da også lige hilst og snakket med min gamle chef Nana. Det var ret hyggeligt 🙈 Derfra fes jeg videre ud i kulden og op i uniparken for at mødes med Nicolai. Vihavde lyst til at gå ud og spise, men der hvor vi ville ind, var der fuldt booket, så vi gik tilbage til lejligheden, købte Mou suppe på vejen og spiste det til aften i stedet 😂 Vi havde det max hygge!

Og Nicolai kunne (og kan stadig) godt lide mit nye hår.

Fredag d. 02.11.18

VÅGNEDE JEG OP TIL 500 FØLGERE PÅ INSTA!!! 🎉🎉 Tusind tak til jer!

Var super stenet. Stod op med Nicolai og smurte madpakke til ham og så havde jeg de bedste intentioner for dagen, men dem fik jeg ikke gjort noget med. jeg lå i sengen til klokken 12. Så lavede jeg Bodyflow hjemme (alle fitnessdk centre holdte lukket denne fredag efter 12, det havde jeg selvfølgelig glemt) gik i bad og så kom Nicolai hjem. Vi tullede bare rundt og så gik vi ud og spiste på PHO C&P (et über lækkert spisested) hvor man virkelig for value for money! HOLD NU OP.

Lørdag d. 03.11.18

Dyrkede vi VIRKELIG slow living. Vi stod først op ved 11 tiden og da klokken var 12/13 stykker listede vi ned i Rema og købte rundstykker til “morgenmad” hahaha… Og sådan så hele vores dag faktisk ud. Helt stille og rolig. Ingen planer. Bare hinanden. Vi prøvede at læse. Men det var vi ikke så gode til…

Om aftenen så vi Kontiki på Netflix. Det er altså en ret god film, som jeg klart kan anbefale!

Søndag d. 04.11.18

Var også en super rolig dag, men her fik vi tværtimod læst en her masse. Nicolai skulle nemlig lave læsegruppe arbejde, så jeg var ligesom nødt til at lave noget andet end at være sammen med ham ☺️ Det resulterede heldigvis i, at jeg fik læst samtlige tekster jeg havde for til om mandagen. Om aftenen råhyggede vi med putning og crème brûlée. Det var altså en ret god kombi vil jeg lige sige! 19.20 skulle jeg med bussen tilbage til København, så Nicolai fulgte mig ned til rutebilsstationen, hvor vi sagde farvel og så stod der en tre timers tur foran mig. Men den var faktisk rigtig god. Jeg havde mega meget overskud og fik læst endnu flere lektier. Så det var bare mega fedt!

 

Det var alt for ugen der gik i denne omgang. Jeg vender tilbage med et nyt “afsnit” på søndag og så er vi faktisk ved at være med igen. YAY 🎉

Jeg håber I har nydt at læse med!

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.