UGEN DER GIK #43 // TEST AF ORGANIC BASICS ACTIVE WEAR, SAMT EN MASSE MASKINESTRIK & SYGDOM

Hej venner,

Det er længe siden der er kommet et ugen der gik ud… Desværre. Så nu er jeg bagud igen 😅 Det stopper aldrig. Men mit mål er, at jeg er opdateret inden året er omme, så jeg for alvor kan komme på sporet! Det skal kunne lade sig gøre. Så lad os bare komme i gang, der er ingen tid at spilde.

Vi smutter helt tilbage til den 12. november…. Ja I læste rigtigt…

Mandag d. 12.11.18

Startede i Aarhus. Jeg havde været hos Nicolai siden torsdag og skulle selvfølgelig hjem igen, så jeg kunne passe mit studie. Så jeg var oppe klokken 4 for at komme med bussen fra Aarhus kl. 05.20. Jeg sov HELE vejen til København, så det var altså bare MØG lækkert. Frisk og veludhvilet til en dag med en masse kalkulationer omkring indkøb i Excel. Jeg kom selvfølgelig for sent pga ankomsttiden i KBH, men det vidste jeg godt på forhånd, men det blev ikke så slemt. Kun en halv times tid tror jeg. Så det var ret fedt! Fik somehow taget et billede af mig selv, der venter på 5C inde ved hovedbanegården, så det kan I jo lige få med 😉

BTW! Så kan jeg virkelig se, hvor pæn min hud er blevet siden det her billede. Og det er altså takket være de hudplejeprodukter jeg fik i min pakke fra BEAME)

Men selvom dagen var fin, kunne jeg mærke på min krop at jeg var lidt sløj og fornemmede også i bussen, at jeg havde lidt kriller i halsen… OH NO! Jeg tog hjem om eftermiddagen for kun at være hjemme en times tid til aftensmad inden jeg skulle tilbage på KEA igen for at deltage i en fokusgruppe til et bachelor projekt. Projektet handlede om Organic Basics (I har hørt mig tale om dem før) og deres nye SilverTech Active Wear. Så vi snakkede om en masse forskelligt og testede produkterne på. Det var vildt hyggeligt og som tak for vores deltagelse fik vi en lille gave med hjem. Så lækkert! Og derudover fik jeg også tøjet med hjem for yderligere at teste det. Vildt fedt! Og for det ikke skal være løgn, så mødte jeg min moster i toget på vej ind til KBH. Hun var tilfældigvis togfører i det tog jeg skulle med fra Helsingør, så det var rigtig hyggeligt 💕

Tirsdag d. 13.11.18

Tirsdag morgen var jeg træt. Det var blevet sent aftenen før. Men vi havde en vildt interessant dag med økonomi og virksomheden. Det var vildt fedt, at jeg rent faktisk forstod det! Vi blev endnu en gang efter skole og skrev videre på vores opgave og derfra tog jeg videre til maskinstrik workshop. Her hyggede vi bare derudaf med maskinstrik og det var altså fedt. Til gengæld tog dagen en ret nederen drejning, da jeg bare fik det mega dårligt om aftenen. Sygdommen havde sneget sig ind på mig…. Øv. Men jeg fik snakket lidt med Nicolai og Camille, så det var ret opløftende!

Onsdag d. 14.11.18

Var jeg da selvfølgelig dejligt syg…. Jeg lå ned hele dagen… Intet studie til mig. Jeg rejste mig først op da jeg skulle til lægen klokken 13.50. Jeg havde i en længere periode haft noget bøvl med min mave, så ville gerne have det tjekket. Men der var (heldigvis) ikke noget. Meget rart lige at få det på plads, og jeg kan fortælle, at jeg ikke har haft nogen problemer lige siden! YAY for godt helbred! Og jeg tog lige hele pakken med og smuttede forbi tandlægen klokken 14.30 pga voldsomme smerter omkring min visdomstand i venstre side af underkæben. Der var kommet betændelse, så det fik jeg behandlet og så tog vi et nyt røntgenbillede af tanden, for derpå at konkludere, at det var tid til, at tanden skulle opereres ud. Så jeg fik en regning og en henvisning og så kunne jeg smutte hjem i seng igen. Det eneste gode jeg fik udrettet den dag var det her indlæg.

Torsdag d. 15.11.18

Var jeg stadig syg… Så jeg plejede mig selv og tog et dejligt bad. Derfra smuttede jeg halvsløj til kbh for at færdiggøre den sidste del af maskinstrik workshoppen. Det var ligesom sidst mega hyggeligt. Men jeg var godt nok IKKE frisk… Da jeg kom hjem igen fik jeg brainstorme lidt til bloggen og redigeret en vlog færdigt.

Fredag d. 16.11.18

HAVDE JEG DET 100x værre…. Troede de to hjemmedage ville hjælpe, men niks. Jeg havde feber og hele svineriet. Så jeg kunne blive hjemme endnu en gang… Jeg lå på tværs hele dagen. Min søde mor passede om mig, jeg fik yum yum nudler med shrimp smag og bare stenet, nyst og pudset næse i lange baner. Jeg fik sågar fyldt en hel skraldepose med snotpapir og min næse var godt rusten til sidst. Men set på den lyse side, så fik jeg lavet en hel del til bloggen den fredag. YAY! Og så fik jeg min søde dejlige mor til at hente min pakke fra BEAME, læs og hør mere om det samarbejde her og her. Den var ikke spor dårlig den pakke, så det løftede virkelig mit humør sammen med en facetime samtale med Nicolai, hvor jeg desværre endte med at flippe lidt ud på ham… Det var ikke meningen. Men følte mig sgu lidt nedprioriteret lige der…

Lørdag d. 17.11.18

Fik jeg både læst, lavet til bloggen og slappet af. Jeg pudsede kun næse halvt så meget den dag! JUBI. Ellers julehyggede vi faktisk lidt herhjemme. Vi fik nemlig trukket hvem vi skal give gaver til i vores lille pakkekalender herhjemme og hvem der skal have hvilken dag. Jeg trak min far, så ham skal jeg give gaver og han trak sørme også mig. Lidt sjovt 😂 Og jeg blev simpelthen den heldige vinder af, at være den sidste i rækken til at få gaver. Dvs at jeg kommer til at få gaver d. 6., 12., 18. og d. 24. december. Så det var ret hyggeligt. Og så lagde jeg følgende billede ud på Instagram 💕

Søndag d. 18.11.18

Vågnede jeg faktisk ved, at Nicolai ringede til mig. Han er sgu en cutie 💕 Han ringede og havde gode nyheder, for han fortalte at han nu havde prioriteret mig over en af de mange fester/arrangementer han skal til og derfor kommer hjem på besøg den 7.-9. december. HALLELUJA! Og ikke nok med det, så synes han også, at vi skulle lægge en ny kæresteplan. Så vi blev enige om, at flere opkald i løbet af ugen er vejen frem, helst facetime og så vil vi gerne ses hver anden uge. Så det var jo glædelige nyheder at vågne til sådan en søndag morgen. Og så gjorde det vist ikke noget, at jeg havde skældt ham lidt ud om fredagen 😉

Resten af dagen blev brugt på praktiske ting. Jeg fik ryddet op og filmet til youtube. Jeg var stadig lidt sløj, men væsentligt bedre. Og så kan jeg se i min kalender, at jeg har skrevet, at jeg var i et underligt humør. Men det kan jeg altså ikke lige sætte finger på hvad var/handlede om… Så vi slutter her.

 

Det var alt for denne gang, der går ikke mange dage før I får endnu et ugen der gik. Så stay tuned.

Jeg håber I har nydt at læse med og så må I have en dejlig aften og en fantastisk søndag i morgen. Måske står den på juleplaner? Let me know! 💕

Mange knus

Cams

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.